Ki sem kell mozdulnia

A háztól-házig szolgáltatás legfőbb előnye az, hogy nem kell kimozdulnia otthonából, járművét az Ön által megadott helyen és időben átvesszük, majd a szervizelés elvégzését követően házhoz is szállítjuk azt. A szolgáltatást kényelmesen megrendelheti online szerviz bejeletkezés során.

Nő telefonon egyeztet a szervizzel az otthonában

A szolgáltatás működése

 1. A szerviz bejelentkezés során jelölje be a háztól-házig szolgáltatás igénylését. A megjelenő további mezőkben adja meg a felvételi és leadási pont idejét és helyszínét, valamint a szolgáltatás igényléséhez szükséges további adatokat.
 2. Egy munkatársunk ellenőrzi és megerősíti a bejelentkezés adatait. Szervizintervallum időpontfoglalásait előre, akár bankkártyával is kifizetheti.
 3. Egy sofőr az Ön által megadott felvételi időpontban és helyszínen átveszi Öntől autóját.
 4. A szerviz elkészültekor Ön értesítést kap a korábban megadott E-mail címen, a sofőrszolgálat pedig megkezdi az autó házhozszállítását.
 5. Egy sofőr az előre egyeztetett leadási időpontban és helyszínen átadja Önnek autóját. Amnnyiben nem rendezte korábban a szolgáltatás díját bankkártyás fizetéssel, a sofőrnek kell kfizetnie a szolgáltatás díját átvételkor.
Két szerelő a kamerába néz a fékbetét szerelése közben

További szerviz szolgáltatások

Szerviz bejelentkezés során ezeket is igényelheti

 • Kinyíló ajtó mögött egy szervizállás

  Utastér fertőtlenítés

  A Ford Petrányi márkaszervizeiben a fertőtlenítő spray-vel történő fertőtlenítést melett Ön kérheti a vegyszermentes ózongenerátoros fertőtlenítést is.

 • Ford Focus áll a vörös szőnyegen a szervizállás előtt

  Soron kívüli szerviz

  Nem szeret várakozni? Minél hamarabb tudni szeretné, hogy mi a baj az autójával? A Ford Petrányinál 24 órán belül megvizsgáljuk gépjárművét és megkezdjük annak javítását!

 • Szerelő a kamerába beszél a Ford Video Check szolgáltatás keretében

  Ford Video Check

  A Video Check segítségével a javítások előtt Ön hiteles és pontos képet kap az autója állapotáról, így megbizonyosodhat arról, hogy Fordja a legjobb kezekben van.

Háztól-házig szolgáltatás igénylése

Rendelje meg az háztól-házig szolgáltatást kényelmesen, online szerviz bejelentkezés során.

Széchenyi 2020