Ford EcoSport

Minden táj jól áll neki

Az erő és modern stílus teljesítménnyel és praktikussággal kombinálva. Vonzó belső nélkülözhetetlen és intelligens technológiai megoldásokkal kiegészítve.

Erő, hatékonyság és teljesítmény

Az EcoBoost motor már alapjaiban úgy került kialakításra, hogy az erő, a teljesítmény és az alacsony károsanyag-kibocsátás ideális egyensúlyát nyújtsa. A forradalmi 1 literes, 3 hengeres Ford EcoBoost benzinmotor a Nemzetközi Év Motorja cím hatszoros díjazottja. A 100, a 125, és a 140 LE-s változat egyaránt lenyűgöző teljesítményt nyújt.

2017-ben az év motorja embléma és az autó motorja

Auto Start-Stop indítórendszer

Ez a technológia automatikusan leállítja a jármű motorját közlekedési lámpánál vagy dugóban történő várakozás esetén (míg az olyan az alapvető funkciók, mint a fényszórók, a klímaberendezés, a rádió és a Ford SYNC rendszer tápellátása továbbra is biztosított). Ha ismét lehet haladni, csak nyomja le a kuplungot, tegye egyesbe az autót, illetve automata váltó esetén csak nyomja le a gázpedált, és a motor beindul.

Ford EcoSport indulásra készül

Sebességváltó extrák

 • Manuális sebességváltó

  Manuális sebességváltó

  A fejlett 6 sebességes manuális sebességváltóval gyorsabban és könnyebben válthat sebességet. Így nemcsak élvezetesebbé válik a vezetés, hanem még az üzemanyag-fogyasztás és a zajszennyezés is csökken.

 • Automata sebességváltó

  Automata váltó

  Ha szereti az automata váltók kényelmét, az EcoSport sebességváltóját imádni fogja. Mert nemcsak a hihetetlenül könnyed, csendes és üzemanyag-takarékos váltásról gondoskodik, hanem a hihetetlen gyorsulásról is. Ráadásul nyugodtan rábízhatja magát: ez a váltó rendkívül megbízható és soha nem igényel olajcserét.

 • Kormányra szerelt számtalan funkció

  Sebességváltó a kormányon

  A rendszerint csak csúcskategóriás sportautókon megtalálható kormányról vezérelhető automata váltó elérhető az új, 6 sebességes automata váltó esetén. Ez a versenypályákra tervezett műszaki megoldás gyors, erőfeszítés nélküli "gombnyomássá" egyszerűsíti a sebességváltást.

 • Műszerfal információk a Ford EcoSport-ban

  Sebesságváltásra figyelmeztető lámpa

   A Sebességváltásra figyelmeztető lámpa, a műszerfalon felvillanva, jelzi a vezető számára, hogy mikor kell sebességet váltania a maximális üzemanyag-hatékonyság érdekében. Ez egy egyszerű, de eredményes módszer, mellyel minden utazás gazdaságosabb lehet.

Fedélzeti számítógép

A Fedélzeti számítógép hasznos adatokkal és számokkal szolgál a megtett útról, az üzemanyag-fogyasztásról, a sebességről és a külső hőmérsékletről. Mutatja a tank kiürüléséig megtehető becsült távolságot, vagyis hogy nagyjából mekkora távolságot tehet még meg a tankban maradt üzemanyaggal. Ez főként hosszabb utazások alkalmával hasznos, vagy ha tudja, hogy valami távoli félreeső helyen található a célállomás.

Ford EcoSport kormánya menet közben

Érdeklődik a Ford EcoSport iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford EcoSport modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020