Kék Ford Fiesta borítóképe

Ford Fiesta

Az érzékei vezetik

Új Ford Fiesta: innovatív műszaki megoldások, új interaktív, digitális műszerfal, még hatékonyabb és élvezetesebb vezetési élmény.

Áttekintés

Készleten lévő Fiesta modellek

Nálunk van az Ön autója! Csak válassza ki!

Engedje, hogy az érzékei vezessék

Bármerre jár a városban, a Fiesta stílusos megjelenése garantáltan magára vonja a figyelmet. Innovatív műszaki megoldásainak - köztük az új, interaktív, digitális műszerfalnak - köszönhetően a Ford ikonikus kisautója még hatékonyabb és élvezetesebb vezetési élményt nyújt.

Zöld színű Ford Fiesta naplementében parkol egy magaslaton

Még több élmény

Még jobb fogyasztás

Az új Fiestákhoz több különböző EcoBoost hibrid erőforrás is választható,  melyek lenyűgöző üzemanyag-hatékonyság és alacsonyabb CO2-kibocsátás mellett is dinamikus menettulajdonságokat és bőséges teljesítményt biztosítanak a hétköznapokban.

A Fiesta ST-Line modellek sportos formavilágától a Fiesta Titanium prémium szinvonalú kényelmén át a Fiesta Active robusztus, terepjárós kialakításáig számos különleges megjelenésű és összeállítású modell közül választhat, melyek között Ön is megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb Fiestát.

Fiatal pár élvezik a naplementét egy új Ford Fiesta mellett

Legfontosabb jellemzők

 • Ford Fiesta digitális műszerfala

  Digitális műszerfal

  A Fiesta új, 12,3"-os digitális műszerfalán nagy felbontásban és intuitív, könnyen értelmezhető ikonokként jelennek meg a vezetési adatok. Igény szerint beállíthatja, hogy milyen információk jelenjenek meg, beleértve a navigációs figyelmeztetéseket. Ezen felül egyedi beállításokat tárolhat az autót használó különböző vezetők igényei szerint.

 • Ford Fiesta hajtását bemutató vizualizált kép

  EcoBoost hybrid powershift

  Az EcoBoost Hybrid Powershift egy hétsebességes duplakuplungos automata sebességváltó-rendszer , amely csökkenti a jármű CO2 -kibocsátását és az üzemeltetési költségeket. A több sebességfokozat, az alacsonyabb tömeg és a fejlett, duplakuplungos felépítés sima és zökkenőmentes sebességváltást biztosít.

 • Ford Fiesta ST kormány és digitális műszerfal

  Az ST-Line Vignale utastere

  A Ford Fiesta ST-Line Vignale egyedi kialakítású középkonzollal, kontrasztos piros varrással és 12,3"-os digitális műszerfallal.

 • Ford Fiesta belül

  Az Active Vignale utastere

  A Ford Fiesta Active Vignale egyedi kialakítású középkonzollal, Expressive Blue színárnyalatú kontrasztvarrással és 12,3"-os digitális műszerfallal.

Galéria

Fehér Ford Fiesta borítóképe

Érdeklődik a Ford Fiesta iránt?

A Ford Fiesta hamarosan érkezik, még nem elérhető a márkakereskedéseinkben. A részletekkel kapcsolatban, Kérjük, látogasson vissza később vagy keresse értékesítőinket!

Széchenyi 2020