Barna Ford E-Transit borítóképe

Ford E-Transit

Új korszakot nyit

Az E-Transit a Ford rohamosan bővülő elektromos járműcsaládjának legújabb tagja. Elődeihez hasonlóan sokoldalú - de mostantól káros anyagokat sem bocsát ki.

Áttekintés

Üzlet tele energiával

Egy új Transit van a láthatáron. Elődeihez hasonlóan teherbíró, sokoldalú, tettre kész  - de mostantól káros anyagokat sem bocsát ki. Az E-Transit a Ford rohamosan bővülő elektromos járműcsaládjának legújabb tagja, mely új korszakot nyit a Transitok történetében.

Ford E-Transit városban parkol

100% Elektromosság.

0% Kompromisszum

A Ford E-Transit 400 V-os, 67 kWh kapacitású akkumulátorral szerelt különleges elektromos áruszállító egyetlen töltéssel akár 350 km-t is képes megtenni. Ráadásul elektromos hajtásának köszönhetően gond nélkül közlekedhet vele az alacsony kibocsátást előíró zónákban is.

A fedélzeti Pro Power rendszer szabványos, 230 V-os és 2,3 kW teljesítményű csatlakozóiról pedig még az elektromos gépeket, szerszámokat is működtetheti. A kétféle magasságban és háromféle hosszal elérhető E-Transit raktere akár 15,1 köbméteres is lehet. Bármilyen áruszállítóra is van szüksége, az E-Transitok gazdag modellválasztékában biztosan talál olyan járművet, amely új energiákkal tölti fel a vállalkozását.

Targoncával rakodnak fel egy parkoló Ford E-Transit rakodóterére

Teljesen elektromos

 • Ford E-Transit töltőre csatlakoztatva

  Károsanyag-kibocsátás nélkül

  Az E-Transit fenntartási költségei a dízelüzemű járművekhez képest akár 40%-kal is alacsonyabbak lehetnek. Mivel a jármű teljesen elektromos hajtású és menet közben semmilyen károsanyagot nem bocsát ki.

 • Egy 100%-abn elektromos meghajtással működő Ford E-Transit halad az úton

  Csendben teljesít

  Az E-Transit szinte teljesen zajmentes elektromos motorjának köszönhetően bárhol és bármikor csendben dolgozhat. Dolgozhat egész éjjel, szállíthat kora reggel - az elektromos Transittal minimálisra csökkentheti a helyi zajszennyezést.

Egy nyilvános nagyvárosi töltőponthoz csatlakoztatott Ford E-Transit

Nyitott a jövőre

A Ford E-Transit az alacsony kibocsátást előíró zónákban is üzemeltethető, továbbá cége fenntarthatósági és szén-dioxid-kibocsátás-csökkentési céljainak teljesítéséhez is hozzájárul.

Legfontosabb jellemzők

 • Egy építkezésen nagy munka folyik, ahol hasznos segítséget nyújt a Ford E-Transit

  Fedélzeti Pro Power rendszer

  Az E-Transit nagy kapacitású akkumulátoraival áramot biztosíthat elektromos gépei és szerszámai számára. Az extraként rendelhető fedélzeti Pro Power rendszer generátor nélkül is 2,3 kW teljesítményre képes, így a szabványos, 230 V-os csatlakozóaljzathoz gond nélkül csatlakoztathat fúrót, fűrészt, laptopot vagy bármilyen más elektromos eszközt.

 • Ford E-Transit Telematics szolgáltatását vizsgálja egy férfi

  Ford Telematics

  A Ford Telematics szolgáltatások segítséget nyújthatnak a nagyobb járműparkok hatékonyabb üzemeltetésében, a kihasználtság javításában és az állásidők csökkentésében. A Ford Telematics adataira támaszkodva pontos képet kaphat a flotta mindennapi működéséről, a járművek műszaki állapotáról, és idejekorán értesülhet a várható problémákról, amivel  cége hatékonyságát is javíthatja.

 • Ford E-Transit praktikus raktérkialakítással

  Teljesítmény kompromisszumok nélkül

  A zéró kibocsátású E-Transit örökölte a hagyományos Transitok legendás áruszállító képességét. A maximális helykihasználás érdekében a jármű nagy teljesítményű akkumulátorai az átgondoltan megtervezett karosszéria alatt helyezkednek el.  Az elektromos Transit háromféle hosszal és kétféle tetőmagassággal választható. Raktere 9,5 és 15,1 köbméter között változhat, ahol akár 1616 kg rakományt4 is szállíthat.

 • Ford E-Transit kijelzője és a SYNC 4 működése

  Ford SYNC 4

  A Ford SYNC 4 egy felhőalapú kommunikációs és szórakoztató rendszer. A felhőalapú kapcsolat segítségével a SYNC 4 fejlett útvonaltervezést és beszédhang-felismerést biztosít, a vezeték nélküli frissítések pedig gondoskodnak róla, hogy az E-Transit kezelőfelülete mindig naprakész legyen. Az okostelefonok vezeték nélküli integrációja, a jármű töltésének kezelése és még számos intelligens funkció teszi a SYNC 4 rendszert jóformán nélkülözhetetlenné. 

Töltés egyszerűen

 • Töltés telephelyen ábra

  Töltés a telephelyen

  Igény szerint olyan hardvereket és szoftvereket bocsátunk a rendelkezésére, melyek segítségével a munkanap végén egyszerűen feltöltheti elektromos járműveit. Vállalkozása telephelyén kiépíthetünk egy elektromos töltőpontot, ahol az E-Transitot alig több mint 8 óra alatt teljesen feltöltheti.

 • Töltés nyilvános helyen ábra

  Töltés nyilvános helyen

  Bárhová is szólítja munkája, az E-Transit töltése nem okozhat nehézséget. Gyorsan növekvő FordPass töltőhálózatunkban 2021-re Európa-szerte már több mint 150 000 nyilvános töltőállomás lesz elérhető. Ezen felül több mint 400 helyszínen veheti igénybe az  IONITY hálózat nagy teljesítményű töltőállomásainak töltőpontjait.

 • Otthoni töltés ábra

  Töltés otthon

  Az E-Transit az otthoni töltőpontról éppolyan egyszerűen feltölthető, mint egy okostelefon. A elektromos hálózatra csatlakoztatva egyszerűen gondoskodhat róla, hogy a jármű minden alkalommal menetkész állapotban várja az indulást. A kényelmesebb és gyorsabb töltés érdekében otthonában is telepíthet egy nagyteljesítményű Ford Wall Box töltőpontot.

Alacsony fenntartási költségek

 • Ford E-Transit egy raktárhelyiség előtt várakozik

  Alacsonyabb üzemeltetési költség

  Az elektromos járművekre való átállással vállalkozása alacsonyabb üzemeltetési költségekkel számolhat. Az akkumulátorok feltöltése lényegesen kevesebbe kerül, mint a tankolás, és ha nyilvános töltőhelyek helyett otthon vagy a telephelyen tölti a járművet, a költségek még alacsonyabbak lehetnek, különösen akkor, ha a kedvezőbb árú éjszakai áramot használja a jármű töltésére.

 • Ford E-Transit kétféle kivitelben

  Alacsonyabb karbantartási költség

  Az üzemeltetés részét képező szervizköltségek akár 40%-kal alacsonyabbak is lehetnek, ugyanis a kevesebb mozgó alkatrész miatt az elektromos járművek karbantartása három év alatt jellemzően kevesebbe kerül, mint a dízelüzemű járműveké. Ezzel csökkentheti járművei állásidejét és hatékonyabbá teheti vállalkozását.

Megjegyzések

A meghirdetett milliós kedvezmények kizárólag a Ford flottapolitikája alapján flottakedvezményre jogosult ügyfelek részére érvényes! E-Transit Van Zárt Furgon L2 3.5t 183Le kivitelű modellek esetében 2.626.845.-Ft Nettó kedvezménnyel akár Nettó 20.588.155.-Ft -tól! E-Transit Szimplakabinos alváz L3 3.5t 183Le kivitelű modellek esetében 2.584.100.-Ft Nettó kedvezménnyel akár Nettó 20.115.900.-Ft -tól!

Fehér Ford E-Transit borítóképe

Érdeklődik a Ford E-Transit iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford E-Transit modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020