Sárga Ford EcoSport borítóképe

Ford EcoSport

Minden táj jól áll neki

Ford EcoSport: a kényelem és modern stílus teljesítménnyel és praktikussággal kombinálva. Vonzó belső intelligens technológiai megoldásokkal kiegészítve.

Élő zenei hangzás

Egy zeneszámnak, zenei ízléstől függetlenül, úgy kell megszólalnia, ahogyan azt az előadó elképzelte. Az EcoSport pedig pontosan ezt teszi lehetővé. Hogyan? A B&O segítségével. Ez a prémium minőségű, 675 W-os hangrendszer a maga 10 hangszórójával és két utas mélysugárzójával gazdag és erőteljes hangzást biztosít. Ezt a modern rendszert a B&O hangtechnikusai kifejezetten az EcoSport számára tervezték, fejlesztették és hangolták. Amint bekapcsolja, az utastér koncertteremmé változik, ahol épp kedvenc előadója játszik.

Partizó emberek és a B&O logó keveredése

FordPass Connect

Összeköttetésben a világgal

A Ford EcoSport már az innovatív FordPass Connect modemmel is megrendelhető, ami olyan hasznos szolgáltatásokat kínál Önnek és utasainak, mint a 10 eszközt is kiszolgáló 4G LTE WiFi, vagy az autó navigációs rendszerébe továbbított valós idejű forgalmi adatok.

A rendszer műszerfalon felvillanó figyelmeztető jellel tájékoztatja a helyi útakadályokról, baleset esetén pedig automatikus eCall hívást kezdeményez, és megadja a segélynyújtók számára a jármű tartózkodási helyét.

Ford EcoSport első ülései és belső tere

FordPass alkalmazás

A FordPass Connect még hatékonyabbá válik, ha a FordPass alkalmazás segítségével az okostelefonjával is párosítja. Amint csatlakoztatta a rendszerhez a készülékét, máris innovatív, új funkciók sora áll rendelkezésére. Mobiltelefonjának segítségével például könnyedén megtalálhatja a járművét, távolról nyithatja és zárhatja az ajtókat, ellenőrizheti az üzemanyagszintet, futásteljesítményt, abroncsnyomást, sőt, riasztást is kérhet a telefonjára, ha a járműve műszaki állapota azt követeli. A telefonról közvetlenül az EcoSportnak küldött úticél megjelöléssel még a műholdas navigációs rendszert is kényelmesen beállíthatja otthonról.

Egy személy okostelefonján megnyitja a Ford Pass alkalmazást

Kényelmi funkciók

 • Ford EcoSport esőben az ablaktörlő használata közben

  Esőérzékelős ablaktörlő

  Az Esőérzékelős ablaktörlők azonnal működésbe lépnek, amint csapadékot érzékelnek a szélvédőn, majd sebességüket az időjárási körülményekhez viszonyítva állítják be. Többféle érzékenységi fokozat közül választhat, mellyel meghatározhatja, milyen mennyiségű csapadék esetén aktiválódjanak.

 • Ford EcoSport kormánya

  Fűthető ülések és kormánykerék

  Az első ülések, választható felszereltségként, fűthető változatban is elérhetőek. A három különböző fűtési fokozat csupán egy gombnyomással beállítható. Fagyos napokon a szintén választható fűthető kormánykerék melegebben tartja majd a kezét, mint egy bundakesztyű.

 • Ford EcoSport belső tere. Sebességváltó, kézifék és tárolóhelyek

  Tárolóhelyek mindenhol

  Egy praktikus rekesz a fényszórókapcsoló alatt, egy keskeny, nyitott tárhely a kesztyűtartó felett, polcos kesztyűtartó nagy, megvilágított hellyel az italos flakonok számára. Továbbá: Napszemüvegtartó, méretes zseb az ajtókon, kabátakasztó és még kihajtható cipőkampók is.

 • Ford EcoSport sebességváltója, USB kiegészítései és klímaberendezése

  Automata klímaberendezés

  Az opcióként elérhető Elektronikus automata klímaberendezés (EATC) segítségével egyszerűen beállítható a kívánt hőmérséklet, melynek fenntartásáról a fejlett légkondícionáló gondoskodik.

 • Egy személy épp kinyitja a Ford EcoSport oldalsó ajtaját

  Kulcs nélküli ajtónyitó rendsze

  A Kulcs nélküli ajtónyitó rendszer lehetővé teszi, hogy anélkül nyissa vagy zárja az autót, hogy a kulcsot kivenné a zsebéből vagy a táskájából. Praktikus megoldás, ha éppen tele van a keze vagy siet valahová.

 • Ford EcoSport motorindító gombja

  FordPower motorindító

  Az EcoSport automatikusan érzékeli a járműhöz tartozó egyedi kulcsot, még akkor is, ha az a zsebében vagy a táskájában van. Így elég csupán megnyomnia a FordPower motorindító gombot és autója máris életre kel!

Minden kéznél van

A középkonzol beépített, kihajtható utasoldali kartámasszal került kialakításra a Titanium modellek esetében. Alatta egy hasznos tárolóhely található, míg a váltókarral szemben mobiltelefon helyezhető el. További hasznos felszereltség a két USB csatlakozó, a 12 V-os aljzat, valamint a dupla pohártartó, előtte és mögötte kis tárolórekesszel.

Ford EcoSport belső tere, jól látszódnak az első ülések

Extrák hideg időben

 • Autó fagyos környezetben

  Quickclear fűthető szélvédő

  Ez az intelligens fejlesztés azzal a céllal született, hogy a téli reggeleken könnyebb legyen letisztítani autója szélvédőjét. Csak egy gombnyomás, és az ultrafinom izzószálak felolvasztják a szélvédőre tapadt jeget és egyúttal párátlanítják is azt. Még magukat az ablaktörlőket is segítenek kiolvasztani, hogy gyorsabban indulhasson reggel.

 • Ford EcoSport oldalsó tükrei láthatók, fagyos környezetben

  Automatikusan behajtódó tükrök

  Az apróbb balesetek megelőzése érdekében az Elektromosan állítható, behajtható külső tükrök automatikusan behajtódnak. Így a stílusos, beépített irányjelzők védelme is garantált. A külső tükrök emellett fűthetőek is, így a téli reggeleken is gyorsan útnak indulhat.

Fehér Ford EcoSport borítóképe

Érdeklődik a Ford EcoSport iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford EcoSport modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020