Sárga Ford EcoSport borítóképe

Ford EcoSport

Minden táj jól áll neki

Ford EcoSport: a kényelem és modern stílus teljesítménnyel és praktikussággal kombinálva. Vonzó belső intelligens technológiai megoldásokkal kiegészítve.

Megemelt hasmagasság

A csomagtérpadló három beállítási magassággal került kialakításra. Ezáltal egy változtatható magasságú rejtett rekeszt hozhat létre a csomagtartó padlója alatt. Legfelülre állítva, a lehajtott ülésekkel egy teljesen lapos csomagtér hozható létre.

Járdaszegélyen áthaladó EcoSport kereke

Lenyűgöző praktikum

Az EcoSport nem csupán praktikus, de erős és strapabíró is. Ötletes kialakításának köszönhetően a belső tér rugalmasan alakítható és sokkal nagyobb teret rejt, mint első ránézésre gondolná.

Állítható csomagtérpadló: A csomagtérpadló három beállítási magassággal került kialakításra. Ezáltal egy változtatható magasságú rejtett rekeszt hozhat létre a csomagtartó padlója alatt. Legfelülre állítva, a lehajtott ülésekkel egy teljesen lapos csomagtér hozható létre.

Síkba hajtható ülések: A zseniális kialakításnak köszönhetően a hátsó ülések síkba hajtásával egy jelentős, 1238 literes csomagtér alakítható ki. A 60:40 arányban osztott hátsó üléssor, hosszú tárgyak szállításakor praktikus, valamint a maximális helykihasználás érdekében teljesen síkba hajtható.

Ford EcoSport állítható csomagtartója használat közben

Praktikus kiegészítők

 • Ford EcSport egy 10,6 m sugarú körön halad

  Könnyű vele fordulni

  A hagyományos, kicsit testesebb városi terepjárókkal ellenétben az EcoSportnak jóval kisebb hely is elég a megforduláshoz: a teljes kanyarodási ív mindössze 10,6 méter padkától padkáig. Ez a legforgalmasabb utcákon is kényelmesebbé és gyorsabbá teszi a megfordulást, még akkor is, ha mindkét oldalon autók parkolnak.

 • Ford EcoSport megközelítési és elhagyási szögei

  Könnyen kikerüli az akadályokat

  Az EcoSport megközelítési és elhagyási szöge 21,0 és 33,3 fokos, míg a rámpaszöge 23,3 fokos. Ezektől a szögektől függ, hogy autója milyen méretű buckákon, illetve árkokon tud akadály nélkül túljutni: mindez elengedhetetlen egy modern, városi terepjárónál.

 • Vonóhorog és utánfutó

  Tetősín és vonóhorog

  Ha nagyobb tárgyakat szeretne szállítani, válassza az extraként elérhető tetősíneket és/vagy a praktikus, leszerelhető vonóhorgot.

 • Ford EcoSport hátsó ajtóra erősített pótkerék

  Még markánsabb SUV stílus

  A hátsó ajtóra erősíthető pótkerék tovább növeli a Ford EcoSport különleges megjelenését. A színrefújt pótkeréktakaró elemmel ez a kiegészítő épp olyan stílusos, mint amennyire praktikus.

Fehér Ford EcoSport borítóképe

Érdeklődik a Ford EcoSport iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford EcoSport modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020