Sárga Ford EcoSport borítóképe

Ford EcoSport

Minden táj jól áll neki

Ford EcoSport: a kényelem és modern stílus teljesítménnyel és praktikussággal kombinálva. Vonzó belső intelligens technológiai megoldásokkal kiegészítve.

Erő, hatékonyság és teljesítmény

Az EcoBoost motor már alapjaiban úgy került kialakításra, hogy az erő, a teljesítmény és az alacsony károsanyag-kibocsátás ideális egyensúlyát nyújtsa. A forradalmi 1 literes, 3 hengeres Ford EcoBoost benzinmotor a Nemzetközi Év Motorja cím hatszoros díjazottja. A 100, a 125, és a 140 LE-s változat egyaránt lenyűgöző teljesítményt nyújt.

2017-ben az év motorja embléma és az autó motorja

Auto Start-Stop indítórendszer

Ez a technológia automatikusan leállítja a jármű motorját közlekedési lámpánál vagy dugóban történő várakozás esetén (míg az olyan az alapvető funkciók, mint a fényszórók, a klímaberendezés, a rádió és a Ford SYNC rendszer tápellátása továbbra is biztosított). Ha ismét lehet haladni, csak nyomja le a kuplungot, tegye egyesbe az autót, illetve automata váltó esetén csak nyomja le a gázpedált, és a motor beindul.

Ford EcoSport indulásra készül

Sebességváltó extrák

 • Manuális sebességváltó

  Manuális sebességváltó

  A fejlett 6 sebességes manuális sebességváltóval gyorsabban és könnyebben válthat sebességet. Így nemcsak élvezetesebbé válik a vezetés, hanem még az üzemanyag-fogyasztás és a zajszennyezés is csökken.

 • Automata sebességváltó

  Automata váltó

  Ha szereti az automata váltók kényelmét, az EcoSport sebességváltóját imádni fogja. Mert nemcsak a hihetetlenül könnyed, csendes és üzemanyag-takarékos váltásról gondoskodik, hanem a hihetetlen gyorsulásról is. Ráadásul nyugodtan rábízhatja magát: ez a váltó rendkívül megbízható és soha nem igényel olajcserét.

 • Kormányra szerelt számtalan funkció

  Sebességváltó a kormányon

  A rendszerint csak csúcskategóriás sportautókon megtalálható kormányról vezérelhető automata váltó elérhető az új, 6 sebességes automata váltó esetén. Ez a versenypályákra tervezett műszaki megoldás gyors, erőfeszítés nélküli "gombnyomássá" egyszerűsíti a sebességváltást.

 • Műszerfal információk a Ford EcoSport-ban

  Sebesságváltásra figyelmeztető lámpa

   A Sebességváltásra figyelmeztető lámpa, a műszerfalon felvillanva, jelzi a vezető számára, hogy mikor kell sebességet váltania a maximális üzemanyag-hatékonyság érdekében. Ez egy egyszerű, de eredményes módszer, mellyel minden utazás gazdaságosabb lehet.

Fedélzeti számítógép

A Fedélzeti számítógép hasznos adatokkal és számokkal szolgál a megtett útról, az üzemanyag-fogyasztásról, a sebességről és a külső hőmérsékletről. Mutatja a tank kiürüléséig megtehető becsült távolságot, vagyis hogy nagyjából mekkora távolságot tehet még meg a tankban maradt üzemanyaggal. Ez főként hosszabb utazások alkalmával hasznos, vagy ha tudja, hogy valami távoli félreeső helyen található a célállomás.

Ford EcoSport kormánya menet közben
Fehér Ford EcoSport borítóképe

Érdeklődik a Ford EcoSport iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford EcoSport modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020