Sárga Ford EcoSport borítóképe

Ford EcoSport

Minden táj jól áll neki

Ford EcoSport: a kényelem és modern stílus teljesítménnyel és praktikussággal kombinálva. Vonzó belső intelligens technológiai megoldásokkal kiegészítve.

Élménnyé tesszük a vezetést

Azért kutatunk az újabb és újabb technológiák után, hogy megkönnyítsük, kényelmesebbé vagy éppen biztonságosabbá tegyük az életünket. Fedezze fel azokat az előremutató műszaki megoldásokat, amelyekkel a vezetés megnyugtató és élvezetes lesz.

Ford EcoSport halad az úton éjszaka, tökéletesen megvilágítva az utat
Előremutató technológiák

Megbízható, változó körülmények között is

Az EcoSportot intelligens összkerékhajtással szereltük fel, mely rendszer meg tudja állapítani, mennyi tapadás, kanyarodási egyensúly és kormányzási érzékenység szükséges nedves, száraz vagy jeges viszonyok között, vagy ha autóját terepre viszi. A technológia optimalizálja a tapadást, bármely felületen, szükség szerint osztva el a nyomatékot az első és a hátsó tengely között. A rendszer kimagasló vezethetőséget és hatékonyságot biztosít.

Piros színű Ford EcoSport egy kanyarba ér egy havas szerpentinen

Extra segítség lejtőn és emelkedőn történő induláshoz is

A Visszagurulásgátló segít megakadályozni, hogy autója hátra- vagy előre guruljon, amikor lejtőn vagy emelkedőn indul el. A rendszer úgy működik, hogy a fékrendszeren 2,5 másodperccel tovább tartja a nyomást, így időt biztosít Önnek, hogy a lábát a fékről a gázra tegye. Ez a megoldás akkor is praktikus, ha csúszós felületen indul el vagy áll meg.

Fehér színű Ford EcoSport indulásra készül egy közlekedési lámpa előtt

Fejlett műszaki megoldások

 • Ford EcoSport vészhelyzeti aszisztense mindig mindig éber

  Ford Vészhelyzeti Asszisztens

  A Ford SYNC egyik fontos és potenciálisan életmentő funkciója a Vészhelyzeti Asszisztens. Ha olyan balesetet szenvedne, amelynek során a légzsák kinyílik vagy az üzemanyag-szivattyú kikapcsol, a rendszer a csatlakoztatott mobiltelefonon keresztül felhívja a helyi segélyhívó számot. Ilyenkor megszakíthatja a hívást, vagy beszélhet is az operátorral.

 • Ford EcoSport visszapillantó tükrében és holtterében egy másik autó látható

  Holttérfigyelő rendszer

  A Holttérfigyelő rendszer az EcoSport két oldalán elhelyezett radarok segítségével azokat a járműveket is észreveszi, amelyek a vezető holtterében helyezkednek el. Amennyiben valamelyik oldalon feltűnik egy jármű, a megfelelő oldali külső visszapillantó tükörben felvillanó narancssárga fényjelzéssel hívja fel erre a rendszer a vezető figyelmét.

 • Belső kijelzőn látszik a Ford EcoSport mögötti kamerakép

  Tolatókamera

  Oszlopok, biciklik, alacsony falak… Mindegy, mi van az autó mögött, a tolatókamera megmutatja a középkonzolba épített kijelzőn. A rendszer automatikusan aktiválódik, amikor hátramenetbe vált

 • Ford EcoSport halad az úton egy közlekedési tábla alatt

  Táblafelismerő rendszer

  A Táblafelismerő rendszer azonosítja az út mentén vagy az út felett kihelyezett, állandó vagy ideiglenes közlekedési táblákat. A sebességkorlátozás vagy előzési tilalom jelzése megjelenik a műszerfalon.-

Ford EcoSport halad éjszaka az úton

Jobb látási viszonyok mások elvakítása nélkül

Az automatikus ködfényszóró automatikusan tompítottra vált, amikor szembejövő forgalmat érzékel, így megakadályozza, hogy elvakítsa a szemből érkezőket. Miután elhaladtak, a fényszóró automatikusan visszavált távolságira.

Vezetést segítő technológiák

 • Ford EcoSport karakteres fényszorója LED nappali menetfénnyel

  LED nappali menetfény

  Fejlett, energiatakarékos nappali menetfény teszi láthatóvá Önt nappal és nyújt kiváló láthatóságot éjszaka is.

 • Ford EcoSport egy szűk helyra parkol

  Parkolóradar

  Az Első és hátsó parkolóradar segít megállapítani a jármű és a körülötte található akadályok közötti távolságot.

 • Ford EcoSport könnyedén halad az úton

  Sebességtartó automatika

  Az EcoSport Sebességtartó automatikája Beállítható sebességhatárolóval felszerelt Intelligens sebesség asszisztenst tartalmaz. A rendszer menet közben felismeri a közúti jelzéseket és az előírt határokon belül tartja a jármű sebességét. Használatával üzemanyag takarítható meg, csökkenthető a felesleges gyorsítások száma, és mint minden hasonló rendszer, képes folyamatosan tartani a beállított sebességet anélkül, hogy Önnek nyomni kellene a gázpedált.

 • Ford EcoSport belülről menet közben

  Elektromos szervokormány

  Az Elektromos szervokormányzás (EPAS) automatikusan szabályozza a kormányzást a jármű sebességének és az egyéb körülményeknek mefelelően. Alacsony sebességen a rendszer a kormánymozdulatokat könnyebbé téve fokozza az irányíthatóságot. Nagy sebességnél, amikor finomabb kormánymozdulatra van szükség, felkeményíti a kormánymozgást. Az új, kisodródásszabályzóval felszerelt EPAS figyeli az oldalszelet és az egyéb vezetési körülményeket.

Fehér Ford EcoSport borítóképe

Érdeklődik a Ford EcoSport iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford EcoSport modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020