Sárga Ford Mustang Mach-E GT borítóképe

Ford Mustang Mach-E GT

Felkapja rá a fejét

A Mustang Mach-E modellek legerősebb képviselője, a Mach-E GT lélegzetelállító teljesítményt és hatékonyságot nyújt, mindig izgalmas vezetési élményt nyújt.

Áttekintés

Mindig a középpontban

Szenvedély és teljesítmény luxuskivitelben

Tapasztalja meg a Mustang Mach-E GT erejét, szenvedélyét és teljesítményét luxuskivitelben. A Mustang Mach-E modellek legerősebb képviselője kevesebb mint 3,7 másodperc alatt gyorsul 0–100 km/órás sebességre, és akár 500 km elektromos hatótávra is képes.

Sárga Ford Mustang Mach-E GT halad az úton

Galéria

Teljesítmény

Mindig izgalmas vezetni

 • Kék Ford Mustang Mach-E GT bal első kereke

  Brembo fékek

  A Brembo, a nagyteljesítményű fékezés olasz mesterei által tervezett Mach-E GT 19"-os léghűtéses tárcsái és feltűnő piros féknyergei autópályás teljesítményhez méltó fékerőt biztosítanak.

 • Ford Mustang Mach-E GT belső tere félhomályban

  Untamed Plus mód

  A kizárólag a Mach-E GT modellben elérhető Untamed Plus (Sport plusz) extra energiát ad a Mach-E Untamed vezetési üzemmódjához. Pályára tervezték, hogy izgalmasabb, tartósabb legyen a vezetés élménye. 

 • Felgüggesztés ábra egy Ford Mustang Mach-E GT jobb első kerekén

  MagneRide felfüggesztés

  A másodpercenként 1000-szer igazító MagneRide® aktív felfüggesztés szilárdan az aszfalthoz tapasztja a Mach-E GT-t. Az eredmény: könnyed, magabiztos vezetési élmény.

Csatlakoztatott funkciók

Kényelem az Ön kezében

 • Ford Mustang Mach-E GT érintőkijelzője

  SYNC 4

  Felhőalapú kommunikáció és szórakozás 15,5"-os érintőképernyővel, beszédhang-felismeréssel, vezeték nélküli okostelefon-integrációval és töltéskezeléssel. A fejlett navigáció hosszabb utak során megtervezi a töltéshez szükséges megállókat.

 • Női kéz meérinti a Ford Mustang Mach-E GT érintőkijelzőjét

  Ford Power-Up

  A Mach-E GT-t fejlődésre tervezték. A zökkenőmentes és biztonságos vezetéknélküli frissítések további fejlesztéseket biztosítanak, minden egyes frissítéssel javítva az autó minőségét, hatékonyságát és kényelmét.

 • Nő nézi a FordPass alkalmazást a mobiltelefonján

  FordPass

  Használja ki Mach-E GT járműve intelligenciáját. Bezárhatja és kinyithatja az autót, nyomon követheti a töltési szinteket és a vezetéshez rendelkezésre álló hatótávot, töltőállomásokat kereshet és fizethet a töltésért – mindezt az okostelefonjáról.

Megjelenés

Kívül-belül elegáns

 • Sárga Ford Mustang Mach-E GT parkol a garászban

  GT karosszéria

  A kizárólag a GT modellhez tervezett egyedi karosszéria kitűnik a teljesen elektromos autók sorából. A hagyományos méhsejtes hűtőrács a klasszikus Mustang GT örökség része.

 • Sárga Ford Mustang Mach-E GT bal első kereke

  20"-os könnyűfém keréktácsák

  A kizárólag a Mustang Mach-E GT-hez tervezett 20"-os könnyűfém felnik összetett rácsszerkezetes mintázattal készültek. A 19"-os piros Brembo féktárcsák és színezett féknyergek még stílusosabbá teszik az autót. 

 • Ford Mustang Mach-E GT első utastere

  Ford Performance sportülések

  Az egyedi Ford Performance sportüléseknek köszönhetően a Mustang Mach-E GT biztonságos és kényelmes helyet biztosít az utazás élvezetéhez.

 • Egy kék és egy sárga Ford Mustang Mach-E GT áll a ikötő mellett

  Jellegzetes színek

  A Mustang Mach-E GT magára vonja a figyelmet. Legyen még szembetűnőbb az utakon az új, egyedi Grabber Blue és Cyber Orange karosszériaszínekkel. 

Sárga Ford Mustang Mach-E GT áll a naplementés hegyekben

Akár 500 km hatótáv

A Mustang Mach-E GT a Mach-E modellel azonos töltéstámogatásban részesül, amelynek része a BlueOval™ Charge Network töltőhálózathoz való hozzáférés is. A Mustang Mach-E GT-hez töltőkábeleket is biztosítunk az otthoni és út közbeni töltéshez.

Fehér Ford Mustang Mach-E GT borítóképe

Érdeklődik a Ford Mustang Mach-E GT iránt?

Ha szeretne többet megtudni a hamarosan érkező Ford Mustang Mach-E GT modellről, kérjen ajánlatot online, és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Széchenyi 2020