Piros Ford S-MAX borítóképe

Ford S-MAX

Kalandra tervezve

Az S-MAX modellt izgalmas kirándulásokra terveztük. És mivel a kalandok sokkal szórakoztatóbbak együtt, ez az elegáns SAV bőséges helyet biztosít.

Készleten lévő S-MAX modellek

Nálunk van az Ön autója! Csak válassza ki!

Újrafogalmazott kifinomultság

Akár a városban közlekedik, akár családi kiránduláson vesz részt, a Ford S-MAX fokozza az élményt. Az öt- vagy hétüléses kivitel, a három ISOFIX-pont a gyermekülések számára, valamint a rugalmas ülésrendszer azt jelenti, hogy mindenkinek és mindennek van hely – a bőröndöktől akár a szörfdeszkákig.

Ford S-MAX egy hegyvidéki úton parkol

Éljen teljes életet

Új távlatok. Ismerős utak. Meglepő kerülőutak. Bármerre is vigye az élet, egy biztos, az utazása kényelmes, a megérkezése pedig stílusos lesz az S-Max-ban. Lenyűgöző dizájn egyesül a kifinomult technológiával és a dinamikus vezetési élménnyel, melyek minden utazást valódi élménnyé tesznek.

A Ford S-MAX mindenkinek bőséges helyet biztosít, az utasok és a csomagok is kényelmesen elférnek. Ha kempingezéshez vagy vízi sportokhoz szükséges felszerelést szeretne szállítani, a rugalmas hátsó ülésrendszer lehetővé teszi, hogy még nagyobb helyet csináljon. Ha pedig fokozott kényeztetésre vágyik, válassza a Vignalét a 10 irányban állítható, masszázs funkcióval rendelkező fűthető-hűthető első ülésekkel! A Ford S-MAX egyesíti az erőteljes teljesítményt a takarékos hatékonysággal – különösen most, hiszen egy új, 2,5 literes benzines hibrid motort is kínál a dízel opciók mellett.

 

Ford S-MAX halad egy tengerparti úton, Kiteszörfösök mellett

Technológiák

 • Ford S-MAX első fényszórója

  Intelligens fényszórók

  Felismeri az útviszonyokat és kiválasztja a megfelelő világítást. A dinamikus kanyarvilágítás a fénysugarat a kanyar ívére vetíti, hogy Ön messzebbre és többet lásson az útból. A fényszórórendszer része a nappali menetfény, mely három LED csíkból áll és irányjelzőként is funkcionál.

 • Ford S-MAX parkol egy szűk helyre

  Parkolást segítő automatika

  Segít a párhuzamos és merőleges parkolásban. Amint bekapcsolja, a rendszer megkeresi a megfelelő helyet, automatikusan odavezeti és beparkol, Önnek csak a pedálokat kell kezelnie. A rendszer hasonló módon segít a párhuzamos kiparkolásnál is.

 • Ford S-MAX belülnézetből éjszaka, egy másik jármű mögött halad

  Vakításmentes fényszórók

  A többi közlekedő elvakítása nélkül használhatja a távolsági fényszórót. Az első érzékelőktől érkező információk alapján a távolsági fényszórók vetítési mintáját úgy állítja be a rendszer, hogy óvja a többi közlekedőt az elvakítástól, miközben a jobb láthatóság érdekében megvilágítja az út többi részét.

 • Ford S-MAX frontkamera képe működés közben

  Széles látószögű frontkamera

  Az osztott képes frontkamera csaknem 180 fokos látóteret biztosít előre, és segít a be- és kiparkolásban a rosszul belátható parkolóállásokba.

 • Animált két a Ford S-MAX kerekeiről és tengelyéről

  Intelligens összkerékhajtás

  A Ford S-MAX figyeli, hol van szükség nagyobb nyomatékra, ezért a magabiztos vezetés érdekében az egyes kerekeken automatikusan a szükséges nyomatékot alkalmazza.

 • Ford S-MAX szenzorai felismerik az előtte haladó járművet

  Sebességtartó automatika

  Segít, hogy Ön biztonságos távolságot tarthasson a gépkocsija előtt haladó járműhöz képest, még ha az lassít vagy akár meg is áll.

Ford S-MAX animált képe felülről, 5 ülés eredeti helyén, 2 ülés helyett pedig további csomagok foglalnak helyet

Kompromisszumok nélkül

Nem vágyunk kompromisszumokra, ahogy Ön sem. Ezért amikor olyan autóra van szüksége, amelyben akár hét személy is kényelmesen utazhat, ugyanakkor pompás megjelenésű, csak egy választása lehet. A Ford S-MAX, melyben mindennek jut hely, kivéve a kompromisszumokat. Így hát kalandra fel!

Kényelmi funkciók

 • Hölgy lábával vezérli a Ford S-MAX csomagterét

  Kézhasználat nélküli csomagtérajtó

  Az S-MAX csomagtér ajtajának nyitása egyszerű még akkor is, ha mindkét keze tele van. Csak lendítse lábát a hátsó lökhárító közepe alá a csomagtérajtó nyitásához.

 • Ford S-MAX halad egy hegyi úton

  Ütközésmegelőző rendszer

  Az Ütközésmegelőző rendszer folyamatosan figyeli a más járművektől és a gyalogosoktól tartott távolságot, és segít elkerülni az ütközést, vagy enyhíti annak súlyosságát.

 • Ford S-MAX műszerfalképe

  Táblafelismerő rendszer

  Automatikusan felismeri a szabványos sebességkorlátozó és más közlekedési táblákat, és az engedélyezett sebességet vagy előzési tilalmat kijelzi a műszerfalon.

 • Ford S-MAX első szélvédője

  ClearView ablaktörlőrendszer

  Javítja a látási viszonyokat és csökkenti a költségeket, mivel kevesebb ablakmosó folyadékot használ.

 • Animált kép a Ford S-MAX szenzorainak működéséről

  Holttérfigyelő rendszer

  Amint egy másik jármű lép a vezető holtterébe, a rendszer a vezető- és utasoldali külső visszapillantó tükörbe integrált lámpafigyelmeztető jelzésével hívja fel erre a figyelmét.

 • Ford S-MAX első ülésein vidám pár beszélget

  Ergonomikus ülések

  Ergonomikusan kialakított, 18 iránybanmanuálisan állítható első ülések AGRminősítéssel a hosszabb utak tökéleteskényelméhez, a hát védelmében.

Galéria

Fehér Ford S-MAX borítóképe

Érdeklődik a Ford S-MAX iránt?

Ha szeretne többet megtudni a hamarosan érkező Ford S-MAX modellről, kérjen ajánlatot online, és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Széchenyi 2020