Piros Ford S-MAX borítóképe

Ford S-MAX

Kalandra tervezve

Az S-MAX modellt izgalmas kirándulásokra terveztük. És mivel a kalandok sokkal szórakoztatóbbak együtt, ez az elegáns SAV bőséges helyet biztosít.

Intelligens védelmi rendszerek

 • Ford S-MAX szenzora felismeri az előtte haladó járművet

  Vészfék-rásegítő

  A Vészfék-rásegítő arra szolgál, hogy vészhelyzet esetén a jármű elérje a maximális fékezési hatékonyságot. Az Elektronikus menetstabilizáló rendszer automatikusan szabályozza, mégpedig úgy, hogy érzékeli a vezető által kifejtett fékerőt és amennyiben szükséges, automatikusan fokozza azt.

 • Ford S-MAX az úton halad

  Rövidebb fékút

  Ha vészhelyzetet észlel, az Elektronikus menetstabilizáló rendszer (ESP) előtölti a fékrendszert, kiszorítva a levegőt a fékbetétek és a féktárcsák közül. Így ez a technológia hatékonyan segít csökkenteni a féktávolságot.

 • Ford S-MAX egy kanyargós úton magabiztosan halad

  Elektronikus menetstabilizáló

  Az Elektronikus menetstabilizáló rendszer folyamatosan figyeli a jármű haladását. A választott sávban történő haladás esetén bekövetkező bármilyen eltérés, például a jármű kicsúszása, esetén automatikusan korrigálja a jármű helyzetét. Ezzel segíti a vezetőt, hogy ne veszítse el a jármű feletti uralmat.

Ford S-MAX nagy sebességgel halad egy vidéki úton

Borulásgátló

A Borulásgátló működését támogatva, a Ford egyedi borulásérzékelője segíti a gépjármű stabilitásának megtartását, magas súlypont, illetve éles kanyarok esetén is.

Komplex biztonsági rendszerek

 • Animált kép a Ford S-MAX risztóberendezésének hatótávolságáról

  Korszerű riasztó

  Az 1. kategóriás Thatcham riasztó olyan korszerű rendszer, amely a jármű bezárásakor automatikusan élesíti magát. Ezután bármilyen erőszakos behatolási kísérlet esetén erőteljes szirénahang szólal meg, illetve akkor is, ha az érzékelő az utastérben mozgást észlel. A rendszer akkor is működésbe lép, ha megpróbálják elvontatni az autót, illetve figyeli az ajtókat, a motorháztetőt és a csomagtérajtót is.

 • Animált kép a Ford S-MAX légzsákrendszeréről

  Továbbfejlesztett légzsákrendszer

  A vezetőoldali légzsák mellkasvédelemre optimalizált, a térdlégzsák pedig hozzájárul az alsó végtagok védelméhez. Az első üléshez tartozó medencecsont- és mellkasvédő légzsákok kialakítása hatékonyabb védelmet biztosít, a függönylégzsákok további védelmet nyújtanak mindhárom üléssornak. Ezenkívül a biztonsági öv emlékeztető segítségével mindig tudni fogja, hogy mindenki bekapcsolta-e a biztonsági övét.

 • Animált kép a Ford S-MAX automata szenzorairól

  Összehangolt biztonsági rendszerek

  Az S-MAX-ot fejlett, intelligens védelmi rendszerrel (IPS) szereltük fel, ami számos biztonsági rendszer összehangolásával segít megvédeni a vezetőjét és utasait.

 • Ford S-MAX hátsó ülései

  ISOFIX csatlakozási pontok

  A második üléssornál megtalálhatók a gyermeküléshez tartozó ISOFIX csatlakozási pontok.

Fehér Ford S-MAX borítóképe

Érdeklődik a Ford S-MAX iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford S-MAX modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020