Piros Ford S-MAX borítóképe

Ford S-MAX

Kalandra tervezve

Az S-MAX modellt izgalmas kirándulásokra terveztük. És mivel a kalandok sokkal szórakoztatóbbak együtt, ez az elegáns SAV bőséges helyet biztosít.

Összeköttetésben a világgal

 • Ford S-MAX-ban egy ötfős család minden tagja jól szórakozik digitális eszközeik használata közben

  FordPass Connect modem

  A Ford S-MAX az innovatív FordPass Connect modemmel is megrendelhető, ami olyan hasznos szolgáltatásokat kínál Önnek és utasainak, mint a 10 eszközt is kiszolgáló 4G LTE WiFi, vagy az autó navigációs rendszerébe továbbított valós idejű forgalmi adatok. A rendszer műszerfalon felvillanó figyelmeztető jellel tájékoztatja a helyi útakadályokról, baleset esetén pedig automatikus eCall hívást kezdeményez, és megadja a segélynyújtók számára a jármű tartózkodási helyét.

 • Ford S-MAX belső kijezője és középkonzolja

  Utazzon okosan Live Traffic-kel

  Kerülje el az útlezárásokat, akadályokat, dugókat innovatív fejlesztésünk, a Live Traffic segítségével! A S-MAX-ban lévő SYNC 3 rendszer gond nélkül kapcsolódik a SatNav rendszerhez, hogy a legfrissebb forgalmi információkat jelenítse meg. A valóidejű szolgáltatás minden másodpercben adatok millióit közvetíti, hogy képben legyen az útviszonyokkal és a legrövidebb menetidőt számolhassa ki az Ön számára.

 • FordPass alkalmazás használat közben

  FordPass alkalmazás

  A FordPass Connect még hatékonyabbá válik, ha a FordPass alkalmazás segítségével az okostelefonjával is párosítja. Amint csatlakoztatta a rendszerhez a készülékét, máris innovatív, új funkciók sora áll rendelkezésére. Mobiltelefonjának segítségével például könnyedén megtalálhatja a járművét, amennyiben elfelejtette, hol parkolt le vele, vagy akár távolról is nyithatja, zárhatja az ajtókat. Ellenőrizheti továbbá az üzemanyagszintet, a futásteljesítményt, a gumiabroncsnyomást, és közvetlenül a telefonjára kaphat a járművének állapotával kapcsolatos értesítőket.

 • Ford S-MAX korámánya és kezelőfelülete

  Ford SYNC 3 rendszer

  A Ford SYNC 3 rendszer segít Önnek a kapcsolattartásban. Ehhez még a kezét sem kell levennie a kormányról, ugyanis egyszerű hangutasításokkal vezérelheti telefonját, indíthat el zenét, vagy módosíthatja úti célját a navigációs rendszerben. Sőt a FordPass mobilalkalmazásból közvetlenül is küldhet úticélokat a SYNC 3 navigációs rendszerébe, amit a 8”-os színes érintőképernyőn intuitív, egyszerű kézmozdulatokkal irányíthat. A SYNC 3 rendszerrel az Apple CarPlay-hez és az Android Auto-hoz is csatlakozhat, az AppLink segítségével pedig számos - az okostelefonjára telepített - népszerű alkalmazást is vezérelhet.

Ford S-MAX belső tere felülről, a képen 5 ülés nyitva, míg 2 további ülése csomagok találhatók

Intelligens ülésrendszer

A sokoldalú ülésrendszer akár öt/hét személynek is bőséges helyet kínál, míg a harmadik sor síkba hajtható üléseivel számos konfiguráció alakítható ki az utasok és csomagjaik kényelmes szállítására.

Kényelem és biztonság

 • Választható első ülés a Ford S-MAX-hoz

  Multi Contour ülések

  Válassza a teljesen állítható Multi Contour üléseket az első ülésekhez! Kialakításuknak köszönhetően tökéletesebb támaszt nyújtanak az emberi test számára, sőt a masszázs funkciónak köszönhetően a hosszú utazások alatt is felfrissülten vezethet!

 • Ford S-MAX panorámatető belülről

  Panorámatető

  Az elektromos működtetésű napfényroló egy gombnyomásra kinyílik, és lehetővé teszi a természetes fény beáramlását a panorámatetőn keresztül. Ugyanakkor a napfényvisszaverő üveg megvédi az utasokat a káros UV sugárzástól és kellemes hűvösen tartja az utasteret.

 • Fagyos szélvédő

  Gyors szélvédő-jégtelenítés

  Ezzel az innovatív felszereltséggel a fagyos reggeleken pillanatok alatt jégteleníthető a szélvédő. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra, azonnal felhevülnek, és jégtelenítik, ködmentesítik, párátlanítják a szélvédőt, segítve az ablaktörlők kiolvasztását is.

 • Ford S-MAX indítókucs

  Ford MyKey rendszer

  A MyKey segítségével beállítható a jármű maximális sebessége, a biztonsági öv bekapcsolására figyelmeztetés, sőt még az audiorendszer hangereje is. Ennek a megoldásnak köszönhetően aggodalom nélkül átengedheti autóját barátjának vagy családtagjának, hiszen a Ford MyKey kulcsra ráprogramozhatók a jármű kívánt beállításai.

 • Animált kép a Ford S-MAX derékkímélő első üléséről

  Helyezze magát kényelembe

  Az S-MAX speciálisan tervezett, a hátat kiválóan támasztó ergonomikus ülései még a leghosszabb utakon is maximális kényelmet és nyugodt utazást biztosítanak. A 18-féleképpen állítható üléseket és az elektromosan működtethető, 4-féle módon állítható deréktámaszt orvosok, gyógytornászok egyaránt ajánlják.

 • Animált kép egy töltőpisztolyról

  Ford Easy Fuel Tartálysapka

  A Ford Easy Fuel Tartálysapka nélküli üzemanyag-feltöltés technológiával szinte lehetetlen rossz üzemanyagot tankolni, hiszen a nem megfelelő töltőpisztolyt egyszerűen nem lehet a töltőnyílásba helyezni. Sőt ami még jobb, többé a szennyezett tanksapkához sem kell hozzányúlnia.

 • Ford S-MAX automata klímaberendezése

  Automata klímaberendezés

  Az alapfelszereltségként elérhető Elektronikus automata klímaberendezés (EATC) segítségével egyszerűen beállítható a kívánt hőmérséklet, melynek fenntartásáról a fejlett légkondícionáló gondoskodik.

 • Ford S-MAX indítókulcsa

  Kulcsnélküli ajtónyitó rendszer

  Kulcsok a zsebben vagy a táskában? Nincs szabad keze? A Ford Kulcsnélküli ajtónyitó rendszerével ilyenkor sem okozhat gondot a jármű nyitása vagy zárása.

 • Ford S-MAX motorindító gombja

  Ford Power indítógomb

  Mostantól nem szükséges kulcsot használnia. A motor indításához egyszerűen meg kell nyomnia az Ford Power indítógombot a kuplung (automata váltók esetén a fék) lenyomása közben.

Nő lábával nyitja a Ford S-MAX hátsó csomagtartóját

Kézhasználat nélkül nyitható csomagtérajtó

Ha keze tele van, és az S-MAX érzékeli a jármű KeyFree kulcsának közelségét, lábát egyszerűen a hátsó lökhárító alatt elhúzva automatikusan nyithatja-zárhatja a csomagtérajtót.

Fehér Ford S-MAX borítóképe

Érdeklődik a Ford S-MAX iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford S-MAX modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020