Ford Galaxy

Első osztály az egész családnak

A Ford Galaxy sokkal több, mint egy egyszerű nagyméretű személyszállító autó. A Ford Galaxy valójában egy prémium minőségű, többcélú jármű, ami a vezetőt és az utasokat egyarán kényelemmel kényezteti.

Gyönyörűen kiegyensúlyozott

Ford Galaxy esetében a kényelem kéz a kézben jár a hatékonysággal – különösen most, hogy a motorkínálat egy 2,5 literes benzines hibriddel is bővült. Az automata CVT váltóval a Galaxy figyelemreméltó teljesítményre és nyomatékra képes akár 1710 kg-os vontatási kapacitással, miközben a fogyasztása és kibocsátása is alacsonyabb lett.

Parkoló Ford Galaxy-felé egy család közelít
Ford Galaxy halad egy kivilágított úton

Utazzon első osztályon

Fejlett technológiájával és prémium minőségű formatervezésével a Ford Galaxy az első osztályú menettulajdonságokat egyesíti a legmagasabb szintű térkihasználással, komforttal és innovációval. Egyszerűen jó itt lenni.

Érkezzen üdén és felfrissülve

 • Ford Galaxy állítható első ülései

  Multi Contour első ülések

  Az első ülésekbe 11 pneumatikus párna van beépítve, amelyek elrendezése extra támaszt, komfortot és –kívánságra – masszázst nyújt. A hosszú utazások alkalmával előforduló fáradtságot segít megelőzni ez a hát felső és alsó részét, a feneket és a combokat masszírozó funkció, amely a 8"-os színes érintőképernyőn keresztül működtethető. Mindkét első ülés perforált bőrkárpittal borított, üléshűtésés -fűtés funkcióval rendelkezik, továbbá 10 irányban elektromosan állítható.

 • Ford Galaxy panorámatető

  Nyisson a külvilágra

  Élvezze a szabad ég szépségét Ford Galaxyjának kényelméből szemlélve. A tető teljes hosszában végighúzódó panorámatető beengedi a napfényt, és az elektromos működtetésű tolótetőnek köszönhetően a friss levegőt is. Szükség esetén az árnyékról és a bizalmas légkörről a fényvisszaverő réteg és az elektromos működtetésű napfényvédő gondoskodik. Az infravörös szélvédő és a manuális hátsó napfényvédők még tovább növelik a Ford Galaxy panorámateteje által biztosított komfortérzetet.

Ford Galaxy belső tere, akár hét személy is elfér benne

A tér felső kategóriás élménye

Az egyes utasok igényeinek megfelelően kialakított, tágas, kifinomult és technológiailag fejlett Galaxy akár hét utas számára is felső kategóriás utazási élményt kínál.

Előrelátás

 • Ford Galaxy első fényszórója

  LED fényszórórendszer

  Az Adaptív intelligens LED fényszórórendszer észleli a különböző útviszonyokat, és kiválasztja a megfelelő fénymintázatot. A dinamikus kanyarvilágítás a kanyar belső ívére vetíti a fényt, hogy Ön még tovább láthasson és hamarabb felismerhesse az akadályokat.

 • Ford Galaxy kormánya és kezelőfelülete

  Vakításmentes fényszórók

  A vakításmentes, automata távolsági fényszórókkal a többi közlekedő elvakítása nélkül haladhat az úton. Érzékelők észlelik az autó előtti forgalmat, és a távolsági fényszóró vetítési mintáját úgy igazítják, hogy óvják a szembejövőket az elvakítástól, miközben a jobb láthatóság érdekében megvilágítják az út többi részét.

 • Ford Galaxy parkol a városban

  Parkolást segítő automatika

  Az Aktív ki-/beparkolást segítő automatika segít a párhuzamos és merőleges parkolásban. Ha be van kapcsolva, ez a fejlett rendszer segíthet megtalálni a megfelelő parkolóhelyet, ahogy elhalad mellette, és automatikusan bekormányozza a járművet, miközben Ön a pedálokat működteti.

Ford SYNC 3

A Ford SYNC 3 zökkenőmentesen együttműködik okostelefonjával, így mindent könnyedén kézben tarthat a telefonhívásoktól és szöveges üzenetektől a zenén át a műholdas navigációig – akár a 8"-os érintőképernyőn keresztül, akár végtelenül egyszerű hangutasításokkal. A folyamatosan frissülő térképnek köszönhetően mindig a jó utat választhatja és időben úti céljához érhet.

A SYNC 3 funkció

 • A telefonhívások, a zenelejátszás, az alkalmazások és a navigáció hangutasításokkal történő irányítása
 • Szöveges üzenetek felolvastatása
 • Az AppLink programmal kezelheti a SYNC rendszerrel kompatibilis alkalmazásokat, az Apple CarPlay és az Android Auto alkalmazással pedig úgy navigálhat okostelefonja funkciói között a SYNC 3 kezdőképernyőjén, mintha okostelefonját használná
 • A színes érintőképernyő a többérintéses „pöccintés” és „csippentéses méretezés” kézmozdulatokat is felismeri, az alkalmazások ikonjait és a háttérképeket pedig ugyanúgy elrendezheti az érintőképernyőn, mint táblagépén vagy okostelefonján
Ford Galaxy a tengerparton, belső nézet

Fokozott biztonságérzet

Forgalmas városi környezetben is

 • Ford Galaxy panorámakamera

  A nagy látószögű frontkamera

  A nagy látószögű frontkamera rendkívül széles látókört kínál az autó orra előtti, illetve bal és jobb oldalán levő beláthatatlan területről. Különösen hasznos kereszteződéseknél, és amikor orral előre áll ki olyan parkolóhelyekről, ahol az oldalirányú kilátás korlátozott.

 • Ford Galaxy szenzorai felismerik az előtte haladó járművet

  Ütközésmegelőző rendszer

  Az Ütközésmegelőző rendszer gyalogosfelismerő funkcióval radar és kamera segítségével éberen figyeli az Ön előtt haladó járműveket, kerékpárosokat és gyalogosokat. A rendszert arra tervezték, hogy figyelmeztesse Önt a lehetséges ütközésre.

 • Ford Galaxy AGR-tanúsítvány az első ülésekhez

  Ergonomikus ülések

  Az AGR-tanúsítvánnyal rendelkező ergonomikus ülések segítenek megtámasztani a hátat. Ezek az AGR-tanúsítvánnyal rendelkező, ergonomikus kialakítású, 18 irányban manuálisan állítható első ülések ideálisak a hosszabb utazásokhoz.

 • Ford Galaxy szenzorai érzékelik a keresztirányú forgalmat

  Holttérfigyelő rendszer

  Holttérfigyelő rendszer keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszerrel: Ha egy másik jármű – autó, kisteherautó vagy kamion– belép a vezető holtterébe, a rendszer a megfelelő külső visszapillantó tükörbe épített figyelmeztető lámpával hívja fel erre a figyelmét.

 • Ford Galaxy szélvédője és ablaktörlői

  Ford Clearview

  A Ford Clearview első ablaktörlőrendszer közvetlenül a szélvédőn mozgatott ablaktörlőlapátok elé fecskendezi az ablakmosó folyadékot, így javítja a látási viszonyokat.

 • Animált kép a Ford Galaxy összkerékhajtásának működéséről

  Az Intelligens összkerékhajtás

  Az Intelligens összkerékhajtás folyamatosan figyeli, hol van szükség nagyobb nyomatékra, és a magabiztos vezetés és irányíthatóság érdekében automatikusan a szükséges nyomatékot alkalmazza az egyes kerekeken.

Galéria

Érdeklődik a Ford Galaxy iránt?

A Ford Galaxy hamarosan érkezik, még nem elérhető a márkakereskedéseinkben. A részletekkel kapcsolatban, Kérjük, látogasson vissza később vagy keresse értékesítőinket!

Széchenyi 2020