Kék Ford Galaxy borítóképe

Ford Galaxy

Első osztály az egész családnak

A Ford Galaxy sokkal több, mint egy egyszerű nagyméretű személyszállító autó. A Ford Galaxy valójában egy prémium minőségű, többcélú jármű, ami a vezetőt és az utasokat egyarán kényelemmel kényezteti.

Komplex biztonsági rendszerek

 • Ford Galaxy szenzorai felismerik az előtte haladó járművet

  Ütközésmegelőző rendszer

  Az Ütközésmegelőző rendszer abban segíti a vezetőt, hogy észrevegye a jármű előtt haladó lassabb gépkocsikat, illetve a hirtelen feltűnő gyalogosokat. Amennyiben a vezető nem reagál a rendszer audiovizuális jelzéseire, automatikusan működésbe hozza a fékeket. Ez a technológiai megoldás segít elkerülni a lehetséges baleseteket, illetve csökkenti azok súlyosságát.

 • Ford Galaxy légzsákai és védelmi rendszere

  Intelligens védelmi rendszer

  A speciális Intelligens védelmi rendszer (IPS) egy sor funkciót irányít, ezzel maximális biztonságot nyújt Önnek és utasainak. A Galaxy emellett rendkívül strapabíró karosszériával is rendelkezik, amely elnyeli az ütközés erejét, a modern ülések és biztonsági övek pedig csökkentik a sérülés esélyét egy esetleges baleset esetén.

 • Ford Galaxy légzsákrendszere

  Modern légzsákrendszer

  A vezetőoldali légzsák mellkasvédelemre optimalizált, a térdlégzsák pedig hozzájárul az alsó végtagok védelméhez. Az első üléshez tartozó medencecsont- és mellkasvédő légzsákok kialakítása hatékonyabb védelmet biztosít, a függönylégzsákok további védelmet nyújtanak mindhárom üléssornak. Az új medencecsont- és mellkasvédő légzsákok a második sor legszélső ülései számára extraként szintén elérhetőek.

Ford Galaxy megáll az úton

Vészfék-rásegítő

A Vészfék-rásegítő arra szolgál, hogy vészhelyzet esetén a jármű elérje a maximális fékezési hatékonyságot. A rendszer érzékeli a vezető által kifejtett fékerőt és amennyiben szükséges, automatikusan fokozza azt.

Fokozott biztonságérzet

 • Ford Galaxy riasztórendszere

  Külső riasztórendszer

  A Ford Galaxy külső riasztórendszere erőteljes hanggal jelzi a környezetének, ha az ajtókat vagy a motorháztetőt erőszakkal felnyitják. A Ford Galaxy védelmi rendszerét erősíti a FordPass mobilalkalmazás is.

 • Ford Galaxy hátsó ülései

  ISOFIX csatlakozási pontok

  A Ford Galxyt is úgy terveztük, hogy a gyermekei is biztonságban utazhassanak. A második üléssornál megtalálhatók a gyermeküléshez tartozó ISOFIX csatlakozási pontok.

Fehér Ford Galaxy borítóképe

Érdeklődik a Ford Galaxy iránt?

A Ford Galaxy hamarosan érkezik, még nem elérhető a márkakereskedéseinkben. A részletekkel kapcsolatban, Kérjük, látogasson vissza később vagy keresse értékesítőinket!

Széchenyi 2020