Kék Ford Galaxy borítóképe

Ford Galaxy

Első osztály az egész családnak

A Ford Galaxy sokkal több, mint egy egyszerű nagyméretű személyszállító autó. A Ford Galaxy valójában egy prémium minőségű, többcélú jármű, ami a vezetőt és az utasokat egyarán kényelemmel kényezteti.

Összeköttetésben a világgal

 • Nagy család jól szórakozik a Ford Galaxy-ban

  FordPass Connect modem

  A Ford Galaxy-ban már FordPass Connect modem is található. Ez az innovatív kommunikációs rendszer olyan hasznos szolgáltatásokat kínál, mint a 10 eszközt is kiszolgáló 4G LTE WiFi, vagy az autó navigációs rendszerébe továbbított valós idejű forgalmi adatok. A rendszer műszerfalon felvillanó figyelmeztető jellel tájékoztatja a helyi útakadályokról, baleset esetén pedig automatikus eCall hívást kezdeményez, és megadja a segélynyújtók számára a jármű tartózkodási helyét.

 • FordPass alkalmazás használat közben

  FordPass mobilalkalmazás

  A FordPass mobilalkalmazás tökéletes összeköttetést teremt a mobiltelefonja és a Ford Galaxy között. Intelligens funkciói és fejlett szolgáltatásai kényelmesebb és gondtalanabb közlekedést tesznek lehetővé. Az alkalmazás segítségével Ön pillanatok alatt megtalálja leparkolt autóját, vagy akár távolról is zárhatja, nyithatja az ajtókat. A Valós idejű forgalmi adatok alapján a navigációs rendszer hatékonyabban tervezi meg az utazásait, így Ön elkerülheti a késéseket.

 • Ford Galaxy kijelzője navigációval

  A kezét sem kell mozdítania

  A Ford SYNC 3 rendszer segít Önnek a kapcsolattartásban. Ehhez még a kezét sem kell levennie a kormányról, ugyanis egyszerű hangutasításokkal vezérelheti telefonját, indíthat el zenét, vagy módosíthatja úti célját a navigációs rendszerben. Sőt a FordPass mobilalkalmazásból közvetlenül is küldhet úticélokat a SYNC 3 navigációs rendszerébe, amit a 8”-os színes érintőképernyőn intuitív, egyszerű kézmozdulatokkal irányíthat.

Gombnyomásra lehajtható ülések

Az innovatív, új EasyFold ülésrendszernek köszönhetően a második sor üléseit egy egyszerű gombnyomással síkba hajthatja. A még kényelmesebb pakolás érdekében pedig használja a Power Raise motoros ülésemelőt, amivel emelheti vagy lejjebb eresztheti a harmadik sor üléseit, ha nagyobb tárgyakat szeretne szállítani.

A sokoldalú ülésrendszer akár hét személynek is bőséges helyet kínál, míg a harmadik sor síkba hajtható üléseivel számos konfiguráció alakítható ki az utasok és csomagjaik kényelmes szállítására

Stílusos és kényelmes

 • Ford Galaxy AGR-tanúsítványa az első ülésekhez

  Helyezze magát kényelembe

  A Galaxy speciálisan tervezett, a hátat kiválóan támasztó ergonomikus ülései még a leghosszabb utakon is maximális kényelmet és nyugodt utazást biztosítanak. A 18-féleképpen állítható üléseket az AGR tanúsította.

 • Ford Galaxy csomagtere lábbal nyitható

  Lábbal nyitható csomagtartó

  Ha a keze tele van, és a Galaxy érzékeli a jármű KeyFree kulcsának közelségét, lábát egyszerűen a hátsó lökhárító alatt elhúzva automatikusan nyithatja-zárhatja a hátsó ajtót.

 • Ford Galaxy belső tere, kormány és kijelző

  Önhöz igazodó kormányoszlop

  Annak érdekében, hogy megtalálja az Ön számára ideális vezetési pozíciót, a kormányoszlop dőlése és távolsága is könnyedén szabályozható.

Masszázsfunkcióval ellátott állítható első ülés a Ford Galaxyban

Érkezzen felfrissülve

Válassza a teljesen állítható Multi Contour üléseket az első ülésekhez! Kialakításuknak köszönhetően tökéletesebb támaszt nyújtanak az emberi test számára, sőt a masszázs funkciónak köszönhetően a hosszú utazások alatt is felfrissülten vezethet!

Felsőkategóriás kényelmi funkciók

 • Ford Galaxy motor indító gomb

  Indítás gombnyomásra

  Mostantól nem szükséges kulcsot használnia. A motor indításához egyszerűen meg kell nyomnia a Ford Power indítógombot a kuplung (automata autók esetén a fék) lenyomása közben.

 • Ford Galaxy töltőpisztoly

  Ford Easy Fuel

  A Ford Easy Fuel Tartálysapka nélküli üzemanyag-feltöltés technológiával szinte lehetetlen rossz üzemanyagot tankolni, hiszen a nem megfelelő töltőpisztolyt egyszerűen nem lehet a töltőnyílásba helyezni.

 • Ford Galaxy indítókulcs

  Kulcs nélkül

  Kulcsok a zsebben vagy a táskában? Nincs szabad keze? A Ford Kulcsnélküli ajtónyitó rendszerével ilyenkor sem okozhat gondot a jármű nyitása vagy zárása.

 • Ford Galaxy belső kijelző

  Hifi hangzás

  A kilenc hangszórós hangrendszer a Ford SYNC 2 normál tartozéka, amely az autóban mindenütt kivételesen tiszta hangzást biztosít. Az extraként rendelhető Premium rendszerben megtalálható a DAB rádió is, továbbá a rendszer magasabb szintű hallásélményt biztosít, és 12 db Sony hangszórót tartalmaz.

 • Ford Galaxy jeges szélvédő

  Gyors szélvédő-jégtelenítés

  Ezzel az innovatív felszereltséggel a fagyos reggeleken pillanatok alatt jégteleníthető a szélvédő. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra, azonnal felhevülnek, és jégtelenítik, ködmentesítik, párátlanítják a szélvédőt, segítve az ablaktörlők kiolvasztását is. A rendszer még fagypont alatti hőmérsékleten is rendkívül gyorsan és hatékonyan működik.

 • Ford Galaxy szélvédő és ablaktörlő

  Okosabb ablaktörlő rendszer

  A legtöbb fúvókával ellentétben a Ford új ablakmosó rendszere a lapátok teljes hosszában biztosítja a folyadékfelvitelt. A víz is több nyílásból érkezik, így ahogy a gumik érintkeznek a szélvédő felületével, az ablakmosó folyadék közvetlenül a lapátok elé kerül. Ez mit eredményez? Tisztább szélvédőt és ennek köszönhetően jobb kilátást.

 • Ford SYNC logó

  Ford SYNC rendszer

  A Ford SYNC rendszer egyik kiemelten fontos része a sürgősségi segítségnyújtás. A rendszer érzékeli, ha baleset következtében kinyílik a légzsák vagy leáll az üzemanyagpumpa, és a Bluetooth kapcsolattal hozzá csatlakoztatott okostelefonon keresztül automatikusan felhívja a segélyszolgálatokat. Ön ilyenkor eldöntheti, hogy megszakítja a hívást, vagy beszél a segélyszolgálat szakembereivel.

 • Ford Galaxy indítókulcs

  A MyKey rendszer

  A MyKey segítségével beállítható a jármű maximális sebessége, a biztonsági öv bekapcsolására figyelmeztetés, sőt még az audiorendszer hangereje is. Ennek a megoldásnak köszönhetően aggodalom nélkül átengedheti autóját barátjának vagy családtagjának, hiszen a Ford MyKey kulcsra ráprogramozhatók a jármű kívánt beállításai. Saját magának pedig megtarthat egy korlátozások nélküli, „rendszergazda” kulcsot.

 • Ford Galaxy automata klímaberendezés

  Ideális hőmérséklet az utastérben

  A nagy teljesítményű fűtő és légkondicionáló (HVAC) rendszer igény szerint melegen vagy hűvösen tartja az utasteret. A kétzónás klímarendszer lehetővé teszi, hogy a vezető és az első utas számára külön állítsuk be a hőmérsékletet, míg az Auxiliary HVAC-opcióval a harmadik üléssor utasai számára állítható be a kívánt hőmérséklet.

Ford Galaxy panorámatető

Panorámatető

Az elektromos működtetésű napfényroló egy gombnyomásra kinyílik, és lehetővé teszi a természetes fény beáramlását a panorámatetőn keresztül. Ugyanakkor a napfényvisszaverő üveg megvédi az utasokat a káros UV sugárzástól és kellemes hűvösen tartja az utasteret.

Fehér Ford Galaxy borítóképe

Érdeklődik a Ford Galaxy iránt?

A Ford Galaxy hamarosan érkezik, még nem elérhető a márkakereskedéseinkben. A részletekkel kapcsolatban, Kérjük, látogasson vissza később vagy keresse értékesítőinket!

Széchenyi 2020