Kék Ford Galaxy borítóképe

Ford Galaxy

Első osztály az egész családnak

A Ford Galaxy sokkal több, mint egy egyszerű nagyméretű személyszállító autó. A Ford Galaxy valójában egy prémium minőségű, többcélú jármű, ami a vezetőt és az utasokat egyarán kényelemmel kényezteti.

Ford Galaxy motorkínálat

 • Ford Galaxy benzinmotor

  EcoBoost

  Az EcoBoost benzines motor közvetlen üzemanyag befecskendezés és turbófeltöltés kombinációját használja a kiemelkedő teljesítmény és gazdaságosság érdekében: Az új, 1,5 literes EcoBoost benzines motor a forradalmi EcoBoost család új tagja, mely alacsonyabb károsanyag-kibocsátással, kiemelkedő üzemanyag-fogyasztással és 160 lóerővel rendelkezik.

 • Ford Galaxy hybrid parkol egy épület előtt

  Hybrid

  A Ford Galaxy új hajtáslánca egy rendkívül hatékony 2,5 literes Atkinson benzinmotort kombinál egy akkumulátoros elektromos motorral. A rendszer képes visszanyerni és az akkumulátor töltésére fordítani a gurulás és lassítás közben általában elvesző energiát, így nincs szükség külső töltésre. Az öntöltő Ford Galaxy Hybrid erőteljes, vízhűtéses akkumulátorral rendelkezik, ennek köszönhetően képes rövidebb utakat kizárólag elektromos üzemmódban is megtenni.

 • Ford Galaxy dízelmotorja

  Dízel

  A Ford Galaxy modellekhez kétféle 2,0 literes dízelmotor közül választhat. A 150 lóerős EcoBlue erőforrás 370 Nm-es nyomatékra képes, a 190 lóerős változat nyomatéka pedig eléri 400 Nm-t. Ezek a fejlett technológiával készülő motorok már a szigorú Euro Stage 6.2 kibocsátási előírásoknak is megfelelnek. Mindez a különleges szelektív katalitikus redukciós (SCR) rendszernek is köszönhető, ami a nitrogén-oxidokat vízzé és nitrogénné alakítja át.

Fehér Ford Galaxy borítóképe

Érdeklődik a Ford Galaxy iránt?

A Ford Galaxy hamarosan érkezik, még nem elérhető a márkakereskedéseinkben. A részletekkel kapcsolatban, Kérjük, látogasson vissza később vagy keresse értékesítőinket!

Széchenyi 2020