Fehér Ford Mondeo borítóképe

Ford Mondeo

Kifinomult megjelenés

A Ford Mondeot úgy tervezték , hogy mindenhol feltűnő látványt nyújtson. A letisztult, szép vonalak erőteljes vizuális megjelenést biztosítanak.

Okos biztonsági megoldások

 • Ford Mondeo szenzora érzékeli az előtte haladó járművet

  Ütközésmegelőző

  Az Ütközésmegelőző és Gyalogosfelismerő rendszer az úton, illetve az út közelében található járműveket és gyalogosokat figyeli és hívja fel jelenlétükre a vezető figyelmét. Amennyiben a vezető nem reagál, a rendszer automatikusan lefékezi az autót. Ezt a technológiát a balesetek enyhítése és megelőzése érdekében fejlesztettük ki és 80 km/h-s sebességig használható.

 • Ford Mondeo egy kereszteződésnél jobbra fordul

  Elektronikus menetstabilizáló

  Az Elektronikus menetstabilizáló rendszer folyamatosan figyeli a jármű haladását. A választott sávban történő haladás esetén bekövetkező bármilyen eltérés, például a jármű kicsúszása, esetén automatikusan korrigálja a jármű helyzetét. Ezzel segíti a vezetőt, hogy ne veszítse el a jármű feletti uralmat.

Ford Mondeo nagy sebességgel halad az úton

Gyorsabb biztonsági fékezés

Baleset során az Elektronikus menetstabilizáló rendszer újratölti a fékrendszert, bezárva minden létező teret a fékek és a lemez között. Ez a technológia az elektronikus fék újratöltése, ami a jármű féktávolságát csökkenti le.

Biztonsági jellemzők

 • Ford Mondeo forgalomban

  Vészfék rásegítő

  A Vészfék rásegítő arra szolgál, hogy vészhelyzet esetén a jármű elérje a maximális fékezési hatékonyságot. Az Elektronikus menetstabilizáló rendszer automatikusan szabályozza, mégpedig úgy, hogy érzékeli a vezető által kifejtett fékerőt és amennyiben szükséges, automatikusan fokozza azt.

 • Ford Mondeo parkol egy úr melett

  Biztonságos központi zár

  A Ford Mondeo távirányítós központi zárral rendelkezik, ami minden eddiginél nagyobb biztonságot kínál. Segítségével egyenként is működtetheti a zárakat, így egy ajtó kinyitása esetén a többi biztonságosan zárva maradhat egészen addig, amíg Ön a bal első ajtónál aktivál egy kapcsolót. Ugyanez a kapcsoló vezérli a jármű összes ajtajának zárását és nyitását.

Ford Mondeo kerszteződésből kifelé halad

Aktív fékrendszer

Ez a technológia az úton vagy az út közelében található járműveket és gyalogosokat figyeli és hívja fel a vezető figyelmét jelenlétükre.

Fehér Ford Mondeo borítóképe

Érdeklődik a Ford Mondeo iránt?

A Ford Mondeo hamarosan érkezik, még nem elérhető a márkakereskedéseinkben. A részletekkel kapcsolatban, Kérjük, látogasson vissza később vagy keresse értékesítőinket!

Széchenyi 2020