Fehér Ford Mondeo borítóképe

Ford Mondeo

Kifinomult megjelenés

A Ford Mondeot úgy tervezték , hogy mindenhol feltűnő látványt nyújtson. A letisztult, szép vonalak erőteljes vizuális megjelenést biztosítanak.

Élvezze a hibrid technológia előnyeit

 • Animált képen a Ford Mondeo hibrid meghajtásának működése

  Ford Mondeo Hybrid

  Ahogy az egy technológiailag ennyire fejlett autóhoz illik, a Mondeo hybrid hajtással is elérhető. Az elektromos és benzines hajtás előnyeit kombinálva a Mondeo Hybriddel egyszerre élvezheti az elképesztően gazdaságos működést, valamint a hihetetlen teljesítményt és vezetési élményt. Ráadásul Fékenergia-visszanyerés, innovatív Fékasszisztens és más intelligens technológiák is segítik Önt, hogy az autóból mindig a maximumot hozhassa ki.

 • Ford Mondeo műszerfalán lévő információk

  Vezessen okosabban

  A Ford SmartGauge rendszere az EcoGuide funkcióval kombinálva forradalmi dizájnnal és intuitív felhasználói felülettel segíti a hatékonyabb vezetéshez. A műszerfalon található, nagyfelbontású LCD-képernyők olyan valós idejű adatokat szolgáltatnak, mint például az üzemenyagszint vagy az akkumulátor töltöttségi szintje. A képernyőn látható animációk segítségével pedig figyelemmel követheti, hogy mikor vezet a leghatékonyabban.

Lenyűgöző megjelenés

Mindenhol feltűnik

A Ford Mondeo hybridet úgy terveztük , hogy mindenhol feltűnő látványt nyújtson. Ez az autó az elegáns és magabiztos stílus megtestesítője. A külső azonban nem csupán a megjelenést hivatottak tökéletesíteni. A Ford Mondeo szemet gyönyörködtető kialakítása az Ön érdekei szem előtt tartva készült. Az áramvonalas vonalvezetésnek köszönhetően könnyebben hasítja a levegőt, mint bármikor ezelőtt.

Ezen felül, a hatékonyan kialakított hátsó panelek csökkentik a turbulenciát és növelik a stabilitást. A króm hűtőrácsok és a 18”-as könnyűfém keréktárcsák pedig olyan modern látványvilággal szolgálnak, amely tökéletesen illik a fejlett, hybrid motorhoz.

Ford Mondeo egy modern városban

Okos műszaki megoldások

Csökkentett CO2- kibocsátás

 • Animált képen a Ford Mondeo töltőrendszere

  Töltsön vezetés közben

  Az új, hybrid Mondeóban található okos műszaki megoldásoknak köszönhetően nincs szükség az autó töltésére, hiszen a visszatápláló fékrendszer áramfejlesztés céljából begyűjti a fékezés közben alapvetően elvesző energiát, és a nagyfeszültségű akkumulátorok töltésére fordítja. Ráadásul a benzinmotor egy olyan generátort is hajt, amely szintén energiával tölti fel az akkumulátort. Így a Mondeo mindig akkor válthat elektromos hajtásra, amikor a maximális hatékonyság érdekében erre van szükség.

 • Animált képen a Ford Mondeo motorja

  Csökkentett CO2- kibocsátás

  Intelligens dizájn, okos technológiák és precíziós tervezés gondoskodik a hybrid elektromos járművek minden előnyének kihasználásáról. A hybrid technológia magától tudja, hogy mikor érdemes benzinesről elektromos hajtásra váltani. Ennek eredménye az egyenletes teljesítmény, az izgalmas vezetési élmény és a mindössze 4,2 l/100 km-es fogyasztás.

Fehér Ford Mondeo borítóképe

Érdeklődik a Ford Mondeo iránt?

A Ford Mondeo hamarosan érkezik, még nem elérhető a márkakereskedéseinkben. A részletekkel kapcsolatban, Kérjük, látogasson vissza később vagy keresse értékesítőinket!

Széchenyi 2020