Fehér Ford Mondeo borítóképe

Ford Mondeo

Kifinomult megjelenés

A Ford Mondeot úgy tervezték , hogy mindenhol feltűnő látványt nyújtson. A letisztult, szép vonalak erőteljes vizuális megjelenést biztosítanak.

Okos megoldások

A mindennapi kényelemért

 • FordPass alkalmazás használat közben

  FordPass mobilalkalmazás

  A FordPass mobilalkalmazás tökéletes összeköttetést teremt a mobiltelefonja és a Ford Mondeója között. Intelligens funkciói és fejlett szolgáltatásai kényelmesebb és gondtalanabb közlekedést tesznek lehetővé. Az alkalmazás segítségével Ön pillanatok alatt megtalálja leparkolt autóját, vagy akár távolról is zárhatja, nyithatja az ajtókat. A valós idejű forgalmi adatok alapján a navigációs rendszer hatékonyabban tervezi meg az utazásait, így elkerülheti a késéseseket. Közvetlenül a telefonjára küldött értesítések alapján folyamatosan tájékozódhat a jármű műszaki állapotáról, időben értesül a felmerülő problémákról, így szükséges információk birtokában időben elkezdheti a hiba elhárítását.

 • Ford Mondeo belső tere

  Kezét sem kell mozdítania

  A Ford SYNC 3 rendszer segít Önnek a kapcsolattartásban. Ehhez még a kezét sem kell levennie a kormányról, ugyanis egyszerű hangutasításokkal vezérelheti telefonját, indíthat el zenét, vagy módosíthatja úti célját a navigációs rendszerben. Sőt a FordPass mobilalkalmazásból közvetlenül is küldhet úticélokat a SYNC 3 navigációs rendszerébe, amit a 8”-os színes érintőképernyőn intuitív, egyszerű kézmozdulatokkal irányíthat. A SYNC 3 rendszerrel az Apple CarPlay-hez és az Android Auto-hoz is csatlakozhat, az AppLink segítségével pedig számos - az okostelefonjára telepített - népszerű alkalmazást is vezérelhet.

 • Gépjármű fagyos szélvédője

  Szélvédő- jégtelenítés

  Ezzel az innovatív felszereltséggel a fagyos reggeleken pillanatok alatt jégteleníthető a szélvédő. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra, azonnal felhevülnek, és jégtelenítik, ködmentesítik, párátlanítják a szélvédőt, segítve az ablaktörlők kiolvasztását is. A rendszer még fagypont alatti hőmérsékleten is rendkívül gyorsan és hatékonyan működik.

 • Ford Mondeo műszerfala

  Nyugodtan kölcsönadhatja

  A MyKey segítségével beállítható a jármű maximális sebessége, a biztonsági öv bekapcsolására figyelmeztetés, sőt még az audiorendszer hangereje is. Ennek a megoldásnak köszönhetően aggodalom nélkül átengedheti autóját barátjának vagy családtagjának, hiszen a Ford MyKey kulcsra ráprogramozhatók a jármű kívánt beállításai.

Hatalmas csomagtér

Kézhasználat nélkül nyitható

A legtöbb hibrid jármű esetén a nagy méretű akkumulátor behelyezésével a csomagtér jelentős részének búcsút kell inteni. Az okos mérnöki megoldásoknak és az intelligens dizájnnak köszönhetően azonban a Ford Mondeo Hybrid kombiban annyi hely van, amennyi csak szükséges. A csomagtér több mint 403 liter, ráadásul teljesen sík, ami megkönnyíti a csomagok be- és kipakolását, valamint elhelyezését.

Ha teli kezekkel érkezik az autóhoz, akkor is könnyen kinyithatja a csomagtérajtót. Elég, ha elhúzza a lábát a hátsó lökhárító alatt, és a csomagtérajtó automatikusan kinyílik vagy bezáródik. Ráadásul még azt is beállíthatja, hogy milyen magasra szeretné nyitni a csomagtartóajtót.

Reagál a változó környezetre

 • Ford Mondeo ablaktörlői működés közben

  Automatikus ablaktörlés

  Az Esőérzékelős ablaktörlők azonnal működésbe lépnek, amint nedvességet érzékelnek a szélvédőjén, majd automatikusan beállítják a sebességüket, hogy megbirkózzanak bármivel, amit az időjárás Önre zúdít.

 • Ford Mondeo visszapillatója

  Automatikus visszapillantók

  A nem kívánt káresemények elkerülése érdekében az Elektromosan állítható, behajtható külső visszapillantó tükrök parkoláskor automatikusan behajtódnak, így védve a stílusosan kialakított irányjelzőket is.

 • Ford Mondeo klímaberendezése

  Automata klímaberendezés

  Az opcionális Elektronikus Automata Klímaberendezés kezelőfelületén egyszerűen beállíthatja a kívánt belső hőmérsékletet, a kifinomult működésű klímaberendezés pedig a külső körülményektől függetlenül egész úton fenntartja azt.

Élvezzen minden utazást

A Ford Mondeo intelligens műszaki megoldásai és átgondolt tervezése minden utazást emlékezetesebbé tesznek. A hangulatunkhoz igazítható belső világítás, az automatikus hőmérséklet-szabályozás és a kényelmes masszázsülések egyaránt az utazók kényelmét szolgálják. Az autóban található FordPass Connect modem és a vele együttműködő FordPass mobilalkalmazás segítségével akár távolról is nyithatja és zárhatja az ajtókat, könnyen megtalálja parkoló autóját, és pillanatok alatt ellenőrizheti üzemanyagszintjét és műszaki állapotát. Minden részletét úgy terveztük meg, hogy a vezetés pihentető legyen az Ön számára. Ráadásul a Ford Mondeo Hybrid mostantól kombi változatban is rendelhető, ami még több helyet kínál a csomagjai számára.

Ford Mondeo lenyűgöző belső tere

Hihetetlen vezetési élmény

A legapróbb részletek is tökéletesek

 • Ford Mondeo navigációs rendszere

  Zenehallgatási lehetőségek

  Válassza a fejlett Sony DAB navigáció rendszert 12 hi-fi hangszóróval.

 • Ford Mondeo középkonzolja

  Hangulatvilágítás

  A Hangulatvilágítás segítségével ízléses és kifinomult világítást választhat az éjszakai utazáshoz.

 • Ford Mondeo kezelőfelület belülről

  Innovatív kezelőfelület

  Korszerű, multifunkciós központi kezelőfelület, amely segítségével egy helyről irányíthatja a jármű minden rendszerét. A funkciókat a képernyőn követheti nyomon, ráadásul a kormányról is irányíthatja azokat.

 • 12 V-os csatlakozó és töltő

  Elektromos csatlakozók

  A két 12 V-os csatlakozó aljzat mellé rendelhet 230 V-os aljzatot is dupla USB porttal, melyek segítségével menet közben, speciális adapterek nélkül is feltöltheti elektronikai eszközeit.

Panorámatető

Világosabb, szabadabb belső tér

Az elektromos működtetésű napfényroló egy gombnyomásra kinyílik, és lehetővé teszi a természetes fény beáramlását a panorámatetőn keresztül.

Ford Mondeo felülről nyitott panorámatetővel
Fehér Ford Mondeo borítóképe

Érdeklődik a Ford Mondeo iránt?

A Ford Mondeo hamarosan érkezik, még nem elérhető a márkakereskedéseinkben. A részletekkel kapcsolatban, Kérjük, látogasson vissza később vagy keresse értékesítőinket!

Széchenyi 2020