Fehér Ford Mondeo borítóképe

Ford Mondeo

Kifinomult megjelenés

A Ford Mondeot úgy tervezték , hogy mindenhol feltűnő látványt nyújtson. A letisztult, szép vonalak erőteljes vizuális megjelenést biztosítanak.

Elképesztő teljesítmény

Gazdaságos működés melett

 • Animált kép a Ford Mondeo fékenergia visszanyerésének működéséről

  Fékenergia visszanyerés

  A hagyományos rendszerekkel ellentétben a Fékenergia visszanyerés technológia csak akkor tölti az akkumulátort, amikor annak igazán szüksége van rá. Ennek segítségével még több üzemanyagot takaríthat meg és csökkentheti károsanyag-kibocsátását.

 • Ford Mondeo egy kereszteződésben

  Auto-Start-Stop rendszer

  A rendszer képes automatikusan leállítani a közlekedési lámpánál vagy dugóban várakozó, üresbe tett jármű motorját. Amint ismét lehet haladni, csak ki kell nyomni a kuplungot, egyesbe tenni az autót, illetve automata váltó esetén elég csak megnyomni a gázt, és a motor máris újra működésbe lép.

Ford Mondeo egy úton halad

Még jobb aerodinamika

Az Aktív hűtőrács lamellák funkciója, hogy lassú haladás esetén, a motor hűtése érdekében a szellőzők nyitott állapotban legyenek, míg gyorsulás után automatikusan lezárjanak, így csökkentve a légellenállást és növelve az üzemanyag-hatékonyságot.

Öné a választás

Többféle motor és váltókonfiguráció

 • Ford Mondeo manuális váltója

  Manuális váltó

  Ha a kézi váltókat részesíti előnyben, a Ford Mondeo kétféle 6 sebességes manuális váltóval érhető el a gyors, gördülékeny és pontos sebességváltás érdekében: az egyik a 1.5 literes EcoBoost motorhoz, a másik pedig a 2.0 literes EcoBlue motorhoz.

 • Benzinmotor animált képe

  EcoBoost benzines motor

  Az EcoBoost benzines motor a közvetlen üzemanyag-befecskendezést kombinálja a turbofeltöltéssel, amelynek eredménye a kiemelkedő teljesítmény és az üzemanyagbarát fogyasztás. Az 1.5 literes EcoBoost 165 LE-vel rendelkezik és megfelel az Euro Stage 6D Temp kibocsátási előírásoknak.

 • Dízelmotor animált képe

  Dízelopciók

  A dízelt részesíti előnyben? Ismerje meg széles nyomatékválasztékunkat! 120 LE, 150 LE, 190 LE? Mindegyik a legújabb technológiákat alkalmazza a még nagyobb teljesítmény, nyomaték és gazdaságosság érdekében, ráadásul megfelelnek az Euro Stage 6.2 emissziós előírásoknak.

Ford Mondeo automata váltójának forgatható váltógombja

Forgatható váltógomb

Az automata váltóval és EcoBlue motorral rendelkező autókban a hagyományos váltókat a forgatható váltógomb váltja fel. Ezzel egy új, korszerűbb váltót helyezhet az irányítása alá.

Fehér Ford Mondeo borítóképe

Érdeklődik a Ford Mondeo iránt?

A Ford Mondeo hamarosan érkezik, még nem elérhető a márkakereskedéseinkben. A részletekkel kapcsolatban, Kérjük, látogasson vissza később vagy keresse értékesítőinket!

Széchenyi 2020