Ford Ranger Raptor

Hódításra tervezték

A Ford Ranger Raptor nem hétköznapi jármű. A Rangerek legendás keménységét ötvözi a Focus RS teljesítményorientált karakterével. Az eredmény egy különleges pick-up, ami terepen legyőzhetetlen.

Vérbeli terepjáró Pickup

A Ford Ranger Raptor a legstrapabíróbb és legjobban teljesítő Ranger-modell. A terepvezetés megszállottjai számára a FordPerformance csapata által kifejlesztett gépjármű elképesztő teljesítményéhez rendkívüli menetbiztonság is társul.

Ford Ranger Raptor áll egy vadnuygati stílusú város előtt

Eléri az elérhetetlent

A Ranger Raptort 2.0 literes Ford EcoBlue bi-turbo dízelmotor hajtja. A 213 LE (157 kW) teljesítményt és a tekintélyes 500 Nm nyomatékot biztosító motor a Raptor összkerékhajtású rendszerét egy 10 fokozatú automata sebességváltóval vezérli, ami gondoskodik róla, hogy a járművet mindig a megfelelő fokozatban vezethesse.

Annak érdekében, hogy minden terepen megállja a helyét, az egyedi alvázkeretet egy rendkívül erős, ötvözött acélból készítettük, ami méga legkíméletlenebb körülményeket is kibírja. A Raptor kifejezetten egyenetlen terepekre kifejlesztett FOX Profelfüggesztésnek köszönhetően a legnehezebb utakon sem kelllelassítania, hiszen kialakításával csökkenti a bukkanók és mélykeréknyomok által okozott kényelmetlenségeket, teljes uralmat biztosítva Önnek járműve felett.

Ford Ranger Raptor nyitott bal első ajtóval áll egy hegytetőn

Maximális teljesítmény

Bármilyen terepen

 • Ford Ranger Raptor ugrat egy bányában

  FOX Racing felfüggesztés

  Minden Ford Ranger Raptorban a legendás FOX Racing felfüggesztés dolgozik. Ez egy különleges, teljesítményre hangolt rendszer, mely képes elnyelni a legdurvább rázkódásokat és könnyedén kisimítja az utak egyenetlenségeit.

 • Ford Ranger Raptor kormánykereke

  Sebességváltó a kormányon

  A versenyautók világa inspirálta a Raptor könnyű magnéziumötvözetből készült váltókapcsolóit. A kormányra szerelt, könnyen elérhető váltófülek gyors és hatékony sebességváltást tesznek lehetővé anélkül, hogy akár csak egy pillanatra is elengedné a kormánykereket.

 • Ford Ranger áll egy meredek, havas hegy tetején

  Lejtmenet-szabályzás

  Lejtmenet-szabályzás (HDC) feladata szabályozni a meredek lejtőn történő ereszkedés sebességét annak érdekében, hogy a vezetőnek ne kelljen fékeznie és gázt adnia. Előre- és hátramenetben egyaránt működik.

 • Ford Ranger Raptor halad a sivatagban

  Terepvezérlési rendszer

  Annak érdekében, hogy Ön a Raptor képességeiből a lehető legtöbbet hozza ki, a Terepvezérlési rendszer segítségével beállíthatja a terepviszonyoknak legmegfelelőbb gyorsulást.

 • Ford Ranger Raptor bal első teregumijai

  Legyőzhetetlen terepgumik

  A Raptor 33"-os terepgumijai különleges kialakítású futófelülettel, hosszabb élettartammal és erősebb oldalfalakkal rendelkeznek.

 • Ford Ranger Raptor halad a sivataban

  Borulásgátló

  A Borulásgátló működését támogatva, a Ford egyedi borulásérzékelője segíti a gépjármű stabilitásának megtartását, magas súlypont, illetve éles kanyarok esetén is.

Eljött az Ön ideje

A tiszteletet parancsoló Ranger Raptor vezetőülésében valóban kézben tarthatja az irányítást. A belső tér elkészítése során a sportos stílus és a kényelmes kialakítás játszott döntő szerepet. Az oldalpárnával ellátott sportüléseket kimondottan a terepen való vezetéshez terveztük, és a kellemesebb tapintás érdekében bőrborítással láttuk el. Mindenhol exkluzív kék varrás és bőr díszítés látható. A lyukacsos, bőr kormánykerék Raptor emblémával díszített,a versenyautók stílusát idéző kormányról vezérelhető egyedi sebességváltó kapcsolókkal pedig könnyedén automatáról kézi sebességváltóra válthat.

A Raptor mindezeken túl egy Terepszabályozó rendszerrel is rendelkezik, amelynek hat választható vezetési módja révén Ön a különböző terepeknek és vezetési feltételeknek megfelelően optimalizálhatja a gépjármű teljesítményét. Mostantól minden útját teljesen új szemszögből fogja nézni.

Ford Ranger Raptor vezetőfülkéje

Minden nap számíthat rá

 • Térképalkalmazás a Ford Ranger Raptor középső kijelzőjén

  Műholdas navigáció

  A Raptor teljesen integrált navigációs rendszerének köszönhetően a 8”-os színes érintőképernyőn egyetlen lépésben megadhatja a célállomást és Hangvezérléssel kereshet látnivalókat a környéken. A Hangvezérlés magyar nyelven jelenleg nem elérhető.

 • Ford Ranger Raptor platója zárt állapotban

  Zárható hátsó raktér

  A Ranger Raptor hátsó rakterében éppolyan jól elfér egy kereskedelemben szabványos Euro raklap, mint a hétvégi kempingezéshez szükséges felszerelés. A biztonság és a nagyobb nyugalom érdekében a hátsó ajtó manuálisan zárható és nyitható.

 • Ford Ranger Raptor húz egy motorcsónakot az úton

  Lenyűgöző vontatási képesség

  Egy Raptor nem csak arra képes, hogy a legdurvább off-road kihívásokat is könnyűszerrel teljesítse. Ha kell, eközben a legnagyobb és legnehezebb terheket is elvontatja vagy elviszi a hátán.

Galéria

Érdeklődik a Ford Ranger Raptor iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Ranger Raptor modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020