Kék Ford Ranger Raptor borítóképe

Ford Ranger Raptor

Hódításra tervezték

A Ford Ranger Raptor nem hétköznapi jármű. A Rangerek legendás keménységét ötvözi a Focus RS teljesítményorientált karakterével. Az eredmény egy különleges pick-up, ami terepen legyőzhetetlen.

Összeköttetésben a világgal

 • Ford Ranger Raptor középső kijelzője

  FordPass Connect

  A Ford Ranger Raptor a FordPass Connect modemmel is választható. Ez az innovatív kommunikációs rendszer olyan hasznos szolgáltatásokat kínál, mint a 4G LTE5 szabványú, nagysebességű modem, ami akár 10 eszközt is képes kiszolgálni, és gond nélkül betölti kedvenc streaming szolgáltatásait vagy a SYNC 3 navigációs rendszerébe továbbított valós idejű forgalmi adatokat jelenít meg.

 • Ford Ranger Raptor adatai egy mobiltelefonon

  FordPass applikáció

  A FordPass Connect még hatékonyabbá válik, ha a FordPass alkalmazás segítségével az okostelefonjával is párosítja. Amint csatlakoztatta a rendszerhez a készülékét, máris innovatív, új funkciók sora áll rendelkezésére. Mobiltelefonjának segítségével például könnyedén megtalálhatja a járművét, távolról nyithatja és zárhatja az ajtókat, ellenőrizheti az üzemanyagszintet, futásteljesítményt, abroncsnyomást.

 • Ford Ranger Raptor középső kijelzője

  Ford SYNC 3

  A Ford SYNC 3 egy csúcstechnológiás rendszer, melynek segítségével egyszerűen kapcsolódhat mobiltelefonjához, hívásokat intézhet, zenét hallgathat, navigálhat, sőt még a szöveges üzeneteit is felolvastathatja. A beszédhanggal és a színes érintőképernyőn egyszerű mozdulatokkal is vezérelhető SYNC 3 képes kapcsolódni az Apple Car és az Android Auto alkalmazásokhoz.

Állítsa be az ideális hőmérsékletet

Saját maga és utasa számára

A Kétzónás automata klímaberendezés (DEATC) segítségével megadhatja az Ön és utasa számára ideális hőmérsékletet, melynek fenntartásában a fejlett légkondicionáló segít.Rengeteg hasznos tárolóhely

Rengeteg hasznos tárolóhely

A Raptorban három középkonzol is van, melyek tárolórekeszeiben elegendő helyet találhatunk különböző élelmiszereknek, poharaknak, palackoknak, kisebb tárgyaknak és a mobiltelefonunknak is. A kesztyűtartóban emellett kényelmesen elfér egy 15”-os laptop, egy kompakt esernyő és még sok minden egyéb.

Ford Ranger Raptor vezetőfülkéje

Automatikus kényelem

 • Ford Ranger Raptor szélvédője

  Szélvédő- jégtelenítés

  Ezzel az innovatív felszereltséggel a fagyos reggeleken pillanatok alatt jégteleníthető a szélvédő. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra, azonnal felhevülnek, és jégtelenítik, ködmentesítik, párátlanítják a szélvédőt, segítve az ablaktörlők kiolvasztását is.

 • Ford Ranger Raptor bal első visszapillantó tükre

  Automata visszapillantók

  A nem kívánt káresemények elkerülése érdekében az Elektromosan állítható, behajtható külső visszapillantó tükrök parkoláskor automatikusan behajtódnak, így védve a stílusosan kialakított irányjelzőket is.

 • Ford Ranger Raptor középső kijelzője

  Műholdas navigáció

  A Raptor teljesen integrált navigációs rendszerének köszönhetően a 8”-os színes érintőképernyőn egyetlen lépésben megadhatja a célállomást és Hangvezérléssel kereshet látnivalókat a környéken. A Hangvezérlés magyar nyelven jelenleg nem elérhető.

 • Ford Ranger Raptor tanksapkája

  Ford Easy-Fuel

  Ez a hasznos technikai megoldás jóformán lehetetlenné teszi, hogy a járműbe nem megfelelő üzemanyagot tankoljunk, mivel a rossz töltőcső egyszerűen nem illeszkedik a beömlőnyíláshoz. És ami szintén jó hír, a Ford Easy-Fuel egy tartálysapka nélküli rendszer, ezért soha többé nem kell a piszkos, olajos tartálysapkákkal bajlódnia.

 • Ford Ranger Raptor ablaktörlői működés közben

  Automatikus ablaktörlők

  Az Esőérzékelős ablaktörlők azonnal működésbe lépnek, amint nedvességet érzékelnek a szélvédőjén, majd automatikusan beállítják a sebességüket, hogy megbirkózzanak bármivel, amit az időjárás Önre zúdít. Válasszon a különböző érzékenységi szintek közül, melyekkel meghatározhatja, milyen összegyűlt csapadékmennyiség hatására induljon az ablaktörlés.

 • Auto Start-Stop gomb a Ford Ranger Raptor-ban

  Egy gombnyomásra indul

  A Ford Ranger Raptor automatikusan érzékeli az adott járműhöz tartozó kulcs jelenlétét, még akkor is, ha a táskájában vagy a zsebében van. Ezért elég egyszerűen megnyomni a FordPower indítógombot, és a motor máris életre kel.

Ford Ranger Raptor félig nyitott platója

Könnyebb be-és kirakodás

A Raptor már Easy Lift hátsó ajtóval is kapható. Az intelligens kialakításnak köszönhetően a pick-up méretes hátsó ajtaja könnyebbnek érződik, ezért azt egyszerűbb lenyitni és visszazárni.

Fehér Ford Ranger Raptor borítóképe

Érdeklődik a Ford Ranger Raptor iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Ranger Raptor modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020