Kék Ford Ranger Raptor borítóképe

Ford Ranger Raptor

Hódításra tervezték

A Ford Ranger Raptor nem hétköznapi jármű. A Rangerek legendás keménységét ötvözi a Focus RS teljesítményorientált karakterével. Az eredmény egy különleges pick-up, ami terepen legyőzhetetlen.

Korszerű motortechnológia

Csökkentett kibocsátás

 • Ford Ranger Raptor EcoBlue dízelmotor

  EcoBlue dízelmotor

  A Ford Ranger Raptor ultramodern, 2.0 literes, bi-turbó EcoBlue dízelmotorja kiemelkedő teljesítményt biztosít a járműnek, hatékonyabb üzemanyagfelhasználás és kedvezőbb kibocsátás mellett. A 213 LE-s és 500 Nm nyomatékú motor új szintet jelent az off-road világban.

 • Csökkentett kibocsátást ábrázoló buborékok

  Csökkentett kibocsátás

  A Raptor motorja a szigorú Euro 6.2 kibocsátási normáknak is megfelel. Ezek az előírások a levegő minőségének javítását és a kipufogógázok kibocsátásának csökkentését hivatottak szolgálni

Ford Ranger Raptor bal első terepgumija

Vérbeli terepgumik

A Raptor 33"-os terepgumijai különleges kialakítású futófelülettel, hosszabb élettartammal és erősebb oldalfalakkal rendelkeznek.

Figyelemre méltó gyorsulás

Versenyautók inspirálta váltórendszer

 • Ford Ranger Raptor automata váltója

  Automata sebességváltó

  Az új, 10-sebességes, automata váltónak köszönhetően a Ford Ranger gyorsulása egészen figyelemreméltó, miközben a jármű üzemanyag-hatékonysága is kifejezetten kedvező. A valós idejű, adaptív váltásütemezés lehetővé teszi, hogy az erőátviteli rendszer gyorsan és könnyedén alkalmazkodjon a változó körülményekhez.

 • Ford Ranger Raptor kormánykereke

  Gyors sebességváltás

  A versenyautók világa inspirálta a Raptor könnyű magnéziumötvözetből készült váltókapcsolóit. A kormányra szerelt, könnyen elérhető váltófülek gyors és hatékony sebességváltást tesznek lehetővé anélkül, hogy akár csak egy pillanatra is elengedné a kormánykereket.

Gazdaságos működés

A hatalmas teljesítmény mellett

 • Ford Ranger Raptor áll a lámpák előtt

  Auto Start-Stop

  A rendszer automatikusan leállítja a motort, amikor a jármű közlekedési lámpánál vagy forgalmi dugóban várakozik. Amint ismét lehet haladni, csak ki kell nyomni a kuplungot, egyesbe tenni az autót, illetve automata váltó esetén elég csak megnyomni a gázt, és a motor máris újra beindul. Az Auto Start-Stop különösen hatékony a városi forgalomban, ahol akár 10%-kal is képes csökkenteni a (városi) fogyasztást.

 • Ford Ranger Raptor kormánykereke

  Alapvető utazási információk

  A Fedélzeti számítógép hasznos adatokkal és információkkal szolgál a megtett útról, az üzemanyag-fogyasztásról, a sebességről és a külső hőmérsékletről. Mutatja a megtehető távolságot is, vagyis megközelítőleg hány km megtétele után kell majd tankolni. Ez különösen hasznos, ha hosszabb távolságra vagy egy elhagyatott helyre kell utaznia.

Fehér Ford Ranger Raptor borítóképe

Érdeklődik a Ford Ranger Raptor iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Ranger Raptor modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020