Augusztusban márkakereskedéseink szombatonként zárva tartanak, de az autóvásárlás lehetősége nyitva áll.

Ford Ranger Stormtrak

Vihar közeledik

Az új Ranger Stormtrak masszív formájával és lenyűgöző megjelenésével nemcsak tovább viszi a Wildtrak örökségét, de számos tekintetben meghaladja azt.

Áttekintés

Kalandra született

Az új Ranger Stormtrak elemi erővel tör be az összkerékhajtásos prémium pickupok piacára. Masszív formájával és lenyűgöző megjelenésével nemcsak tovább viszi a Wildtrak örökségét, de számos tekintetben meghaladja azt.

Ford Ranger Stormtrak áll a hegytetőn, a háttérben siklóernyősök repülnek

Nincs benne semmi hétköznapi

Az exkluzív Rapid Red színárnyalat, valamint az egyedi kialakítású, fényes, fekete, könnyűfém keréktárcsák és markáns Stormtrak dekorelemek lenyűgözően dinamikus hatást keltenek. A korszerű, 213 LE-s Bi-Turbo motor és a 10 fokozatú automata sebességváltó pedig a pickup vérbeli terepjáró képességeire emlékeztetnek. A sokoldalúan használható Stormtrak egyaránt otthon érzi magát a városi utcákon és a vidéki földutakon, és éppolyan kényelmes a sziklás ösvényeken, mint a végtelen autópályákon.​

A Stormtrakben modern technológiai újítások kaptak helyet. A középkonzolon elhelyezett nagyméretű SYNC érintőképernyőn figyelemmel követhetjük a Táblafelismerő rendszer információit, a fejlett műholdas navigációt, és a parkolóradarokkal támogatott tolatókamerák képét, a háttérben pedig csendben dolgozik a FordPass Connect modem, amely folyamatosan kapcsolatot tart a külvilággal.

Vörös Ford Ranger Stormtrak áll egy fal előtt

Legfontosabb jellemzők

  • Ford Ranger Stormtrak halad a kanyarban

    Nemcsak az ereje lenyűgöző

    A Ranger Wildtrak alapokra építkező Stormtrak bárhol is jár, garantáltan magára irányítja a figyelmet. Erről a feltűnő, 18"-os fekete könnyűfém keréktárcsák és a masszív terepjáró gumik mellett a Stormtrak jellegzetes, vörössel kombinált fényes fekete dizájn-elemei is gondoskodnak, melyek egyaránt jól mutatnak a Frozen White, a Lightning Blue, és a kizárólag ennél a típusnál rendelhető Rapid Red fényezéssel. A duplafülkés (Double Cab) változatban kapható, elektromos platózáróval is rendelhető új Ranger Stormtrak pickupok között Ön is megtalálja a megfelelő típust.

  • Ford Ranger Stormtrak vezetőfülkéje

    Biztonságot nyújt

    Bármi is történik odakint, a Stormtrak a nyugalom és a béke szigete, ahol minden az irányítása alatt áll, és ahol biztonságban és kényelemben érezheti magát. A pazar részletmegoldások, köztük a minőségi bőrülések, a vörös díszöltések és a világító márkajelzések nemcsak otthonossá, de egyedivé és különlegessé is teszik a Stormtrak belsejét. A magas vezetőülésből remekül látható az autó előtti útszakasz, és kényelmesen elérhetők a jármű kezelőszervei.

Galéria

Még több Ranger

Érdeklődik a Ford Ranger Stormtrak iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Ranger Stormtrak modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020