Augusztusban márkakereskedéseink szombatonként zárva tartanak, de az autóvásárlás lehetősége nyitva áll.

Ford Ranger Wolftrak

Élre tör

A Ford Ranger Wolftrak mattfekete könnyűfém dekorelemeivel, sportos hátsó rudazatával és visszafogott fényezésével nyugalmat és magabiztos erőt áraszt.

Áttekintés

Nyers erő és határozott külső

Híven a legendás Ranger XLT-s gyökerekhez, az új Ford Ranger Wolftrak 4x4-es pickup nemcsak jól mutat, de jól is megy. Ha egy tekintélyt parancsoló, fáradhatatlan pick-upot keres, mely zokszó nélkül képes hatalmas terhek szállítására is, akkor meg is találta az új, limitált kiadású Ford Ranger Wolftrak modellben.

Ford Ranger Wolftrak elhagy egy alagútat

Szolgálatra kész

Kifinomult, de nem szelíd

A kifejezetten nagy igénybevételt jelentő felhasználásra fejlesztett modell otthonosan mozog az utakon és a durva terepen egyaránt. 2,0 l-es Ford EcoBlue TDCi 170 LE (125 kW)/420 Nm dízelmotor hajtja, 4x4-es hajtásával mindenütt biztosan megveti a lábát, elektronikus zárású hátsó differenciálművel és terepabroncsokkal segíti vezetőjét, hogy magabiztosan mozogjon az off-road terepen is.

Mattfekete könnyűfém dekorelemeivel, sportos hátsó rudazatával és visszafogott, szürke fényezésével a Wolftrak méltóságteljes nyugalmat és magabiztos erőt áraszt. A nyugodt külső azonban igazi vadállatot rejt. A motorháztető alatt fejlett, 2,0 literes EcoBlue dízelmotor doromból, melynek 170 lóereje bőségesen elegendő akár 1000 kg hasznos teher szállításához, vagy akár 3500 kg vontatásához1. Bármi legyen is a feladat, a motorhoz választható hatfokozatú manuális-, vagy tízfokozatú automata sebességváltóval tökéletesen uralhatja a Wolftrak erejét. 

Ford Ranger Wolftrak halad a földes úton a ködben

Legfontosabb jellemzők

  • Ford Ranger Wolftrak áll egy épület mellett

    Nem téveszt meg a külseje

    Nemcsak keménynek látszik, de az is. Az új Wolftrak a Rangerek masszív, sallangmentes stílusát vette alapul, majd egy kicsit felturbózta azt. Az elegáns Sea Grey és a kizárólag a Wolftrak típushoz rendelhető Conquer Grey árnyalatok magabiztos megjelenést kölcsönöznek a járműnek. A masszív hatást tovább erősítik a 17”-os mattfekete könnyűfém keréktárcsák, színben harmonizáló hűtőrácsok, oldallépcsők, tükrök, kilincsek, első alvázvédő-lemez és sportos csomagtér-rudazat. Az alapfelszerelés részeként kapható off-road gumiabroncsok és a zárható differenciálmű pedig még inkább hangsúlyozza a Wolftrak terepjáró képességeit. A duplafülkés változatban kapható pickup csomagterét tartós spray-in bevonattal láttuk el, ami maximális védelmet nyújt a rakománynak.​

  • Ford Ranger Wolftrak kezelőfelülete

    Mozgó erőmű

    Lehet kilátó a hegytetőn, menedék a viharban, iroda a terepen - a Wolftrak továbbfejlesztett belső tere több, mint egy rendkívül kényelmes utastér. Az alapfelszereltség részét képező FordPass Connect modemmel bárhonnan csatlakozhat az internethez és élvezheti a hálózatalapú szolgáltatásokat, köztük a valós idejű forgalmi adatokkal támogatott navigációt és a széleskörű okostelefon integrációt. A praktikus kialakítású Ranger műszerfalnak a Wolftrak márkajelzések kölcsönöznek kifinomult, egyedi megjelenést, a padlót pedig strapabíró 4 évszakos burkolat borítja, ami a bakancsok talpának is remekül ellenáll. Bármi is tombol odakinn, kényelem és komfort várja idebenn.

Galéria

Még több Ranger

Érdeklődik a Ford Ranger Wolftrak iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Ranger Wolftrak modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020