Sárga Ford Ranger borítóképe

Ford Ranger

Okos és erős

A Ford Rangerre minden körülmények között számíthat. Európa legnépszerűbb pick-upja mostantól még több innovatív technológiával, még több intelligens megoldással segíti a hatékony munkát.

A saját útját járja

A Ford Ranger az a pick-up, amellyel bármilyen kihívást legyőzhet. Minden eddiginél fejlettebb technológiával, rendkívül komfortos belső térrel és számos intelligens vezetéstámogató és biztonsági funkcióval büszkélkedhet, melyekkel minden körülmények között segíti a hatékony munkavégzést.

Ford Ranger halad az úton

Készen áll minden kihívásra

Bármilyen munkát szeretne elvégezni, a Ford Rangerre biztosan számíthat. Az összkerékhajtás, az elképesztő teljesítmény és tapadás páratlan kombinációja, valamint az akár 3500 kg-ot is elérő maximális vontatási kapacitásnak köszönhetően a Ranger olyan erővel bír, hogy Ön észre sem venné, ha egy teljesen megpakolt utánfutót húzna maga után. A modell kivételes gázlómélysége pedig biztosítja, hogy még 800 mm mély vízen is könnyedén át tudjon haladni vele, és így eljuthasson úticéljához.

Ford Ranger Raptor átmegy egy patakon

Egy rátermett partner

 • Ford Ranger nyitott platóval áll a tópart mellett

  Elektromos platótároló

  Elegáns kialakításával és tiszta profiljával a Ranger új elektromos platórolója fokozott biztonságot és védelmet nyújt az elemek ellen. Az áramellátást a jármű saját elektromos rendszere biztosítja.

 • Ford Ranger egy motorcsónakot húz

  Lenyűgöző vontató- képesség

  A Ranger 1 tonnát meghaladó bruttó teherbírásával és 3500 kg-os vontatási kapacitásával a legnehezebb feladatokat is bátran bevállalhatja. Ezzel a pick-uppal a legnagyobb és legnehezebb rakományokat is elszállíthatja vagy elvontathatja.

 • Ford Ranger vezetőfülkéjében a klímaberendezések gombjai

  Automata klímaberendezés

  A Ranger DEATC klímarendszere a vezető és az elöl ülő utas számárakülön-külön szabályozható egészen 4°C-os hőmérséklet- eltérésig a két oldal között.

 • Ford Ranger beáll egy parkolóhelyre

  Parkolást segítő automatika

  A Ford Ranger Aktív parkolást segítő automatikája segít megtalálni a megfelelő parkolóhelyet, majd arendszer képes automatikusan bekormányozni az autót a menetiránnyal párhuzamos parkolóhelyekre. Önnek csak a pedálokatés a sebességváltót kell kezelnie. Sőt, még a párhuzamosparkolóhelyekről való kiállásban is segít.

 • Ford Ranger radarjeleket ad ki magából

  Ütközésmegelőző rendszer

  Az ütközésmegelőző rendszert arra tervezték, hogy figyelje a járműmás járművektől való távolságát és figyelmeztesse Önt egy esetleges ütközésre. Ha Ön nem reagál a rendszer figyelmeztető jelzéseire, az Aktív fékrendszer előkészíti a fékeket, hogy azok fékezéskor nagyobb hatékonysággal lassítsák ajárművet.

 • Férfi vezeti a a Ford Ranger-t

  Sebességtartó automatika

  Állítsa be a kívánt sebességet, és az adaptív sebességtartó automatika fenntartja az előre beállított távolságot gépkocsija és az Ön előtt haladó jármű között. Ha az érzékelők a közlekedés lassulását észlelik Ön előtt, autója is automatikusan lelassul. Ha pedig ritkul aforgalom, az autó automatikusan visszatér a beállított utazósebességre.

Önre tervezve

A Ford Rangerben a kifinomultság és a kézműves munka harmonikusan egymásra talált. Nem számít hová és kikkel utazik, a gépjármű komfortos belső terének köszönhetően Ön a városi terepjárókhoz hasonló luxust és stílust élvezheti. A belső terében a test vonalát követő, és a hátat jól megtámasztó, bőr borítású ülések találhatóak.

A 8 irányban, elektromosan állítható vezetőülés pedig arról gondoskodik, hogy mindig kényelmesen ülhessen.A Ranger átgondolt dizájnja számos modern funkciót és technológiát kínál, beleértve a FordPass Connect beépített modemet és a FordSYNC 3 rendszert, színes érintőképernyővel és navigációval, melynek segítségével még ismeretlen terepeken is könnyedén eligazodhat.

Ford Ranger vezetőfülkéje

Nagyszerű társ a mindennapokban

 • Ford Power indítógomb a Ford Ranger-ben

  Ford Power indítógomb

  A Ford KeyFree rendszer lehetővé teszi, hogy Ön anélkül tudja az ajtók és a csomagtér zárjait nyitni, illetve zárni, a motort pedig beindítani, hogy a gépkocsi kulcsait kivenné a zsebéből vagy a táskájából.

 • Ford Ranger halad a sötét úton

  Táblafelismerő rendszer

  Arra tervezték, hogy automatikusan leolvassa a szabványnak megfelelő sebességkorlátozó táblákat, és az utolsó jelzett sebességet kijelezze a kombinált műszerben.

 • Ford Ranger áll egy merdek, havas hegy tetején

  Lejtmenet- szabályzás

  A Lejtmenet-szabályzás (HDC) feladata szabályozni a meredek lejtőn történő ereszkedés sebességét annak érdekében, hogy a vezetőnek ne kelljen fékeznie és gázt adnia.

 • Ford Ranger halad egy nedves úton

  Borulásgátló

  A Borulásgátló működését támogatva, a Ford egyedi borulásérzékelője segíti a gépjármű stabilitásának megtartását, magas súlypont, illetve éles kanyarok esetén is.

Galéria

Fehér Ford Ranger borítóképe

Érdeklődik a Ford Ranger iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Ranger modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020