Ford Ranger

Okos és erős

A Ford Rangerre minden körülmények között számíthat. Európa legnépszerűbb pick-upja mostantól még több innovatív technológiával, még több intelligens megoldással segíti a hatékony munkát.

Figyelmet követel

 • Ford Ranger bukócsöve

  Sportos bukócső

  A Ford Ranger Wildtrak attraktív megjelenésű, sportos bukócsöveit nehéz nem észrevenni. Különösen este, amikor a felülre beépített nagy teljesítményű fényszórók a legnagyobb sötétben is kiváló fényviszonyokat teremtenek a rakodáshoz.

 • Ford Ranger áll a sivatagban

  Magasan a legjobb

  A terepen nem sok minden jelent akadályt a Ford Ranger számára. A megemelt kialakításnak köszönhetően több mint 237mm van a pick-up alja és minden más között, ami csak az útjába kerül.

 • Ford Ranger zárt platója

  Zárható hátsó raktér

  A Ranger hátsó rakterében éppolyan jól elfér egy kereskedelemben szabványos Euro raklap, mint a hétvégi kempingezéshez szükséges felszerelés. A biztonság és a nagyobb nyugalom érdekében a hátsó ajtó manuálisan zárható és nyitható.

Ford Ranger áthalad a vízzel borítót úton egy motorcsónakot vontatva

Mindenen át

A Ranger eljut oda is, ahová a más járművek nem merészkednek el. Akár 80 cm mélységű vízen is átgázol.

Praktikus megoldások

 • Ford Ranger rakományrögzítő fülei

  Rakományrögzítő fülek

  DIN-kompatibilis rögzítőpontok gondoskodnak róla, hogy a Ranger rakterében szállított rakomány az út során mindvégig tökéletes biztonságban és szilárdan a helyükön maradjanak.

 • 240 V-os aljzat a Ford Ranger belső terében

  240 V-os aljzat

  Hasznos kiegészítő lehet vállalkozása számára az utastérbe extraként igényelhető 240 V-os aljzat, ami felbecsülhetetlen szolgálatot tehet, ha telefont, táblagépet vagy akkumulátoros szerszámot kell tölteni útközben.

Lenyűgöző vontatási képesség

A Ranger 1 tonnát meghaladó bruttó teherbírásával és 3500 kg-os vontatási kapacitásával a legnehezebb feladatokat is bátran bevállalhatja. Ezzel a pick-uppal a legnagyobb és legnehezebb rakományokat is elszállíthatja vagy elvontathatja.

Ford Ranger motorcsónakot vontat

Érdeklődik a Ford Ranger iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Ranger modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020