Ford Ranger

Okos és erős

A Ford Rangerre minden körülmények között számíthat. Európa legnépszerűbb pick-upja mostantól még több innovatív technológiával, még több intelligens megoldással segíti a hatékony munkát.

Korszerű motortechnológia

Csökkentett kibocsátás

 • Ford Ranger EcoBlue dízelmotorja

  EcoBlue dízelmotor

  A Ford Ranger ultramodern, 2.0 literes, bi-turbó EcoBlue dízelmotorja kiemelkedő teljesítményt biztosít a járműnek, hatékonyabb üzemanyagfelhasználás és kedvezőbb kibocsátás mellett. A 213 LE-s és 500 Nm nyomatékú motor új szintet jelent az off-road világban.

 • Csökkentett kibocsátást ábároló buborék

  Csökkentett kibocsátás

  Bármelyik motort is választja, ezek mindegyike megfelel az Euro 6.2 kibocsátási normáknak. Ezek az előírások a levegő minőségének javítását és a kipufogógázok kibocsátásának csökkentését hivatottak szolgálni.

Alacsonyabb fogyasztás

Az Auto Start-Stop indítórendszerrel

A rendszer automatikusan leállítja a motort, amikor a jármű közlekedési lámpánál vagy forgalmi dugóban várakozik. Amint ismét lehet haladni, csak ki kell nyomni a kuplungot, egyesbe tenni az autót, illetve automata váltó esetén elég csak megnyomni a gázt, és a motor máris újra beindul. Az Auto Start-Stop különösen hatékony a városi forgalomban, ahol akár 10%-kal is képes csökkenteni a (városi) fogyasztást.

Öné a választás

Automata vagy manuális?

 • Ford Ranger automata sebességváltója

  Automata sebességváltó

  Az új, 10-sebességes, automata váltónak köszönhetően a Ford Ranger gyorsulása egészen figyelemreméltó, miközben a jármű üzemanyag-hatékonysága is kifejezetten kedvező. A valós idejű, adaptív váltásütemezés lehetővé teszi, hogy az erőátviteli rendszer gyorsan és könnyedén alkalmazkodjon a változó körülményekhez.

 • Ford Ranger manuális 6-sebességes sebességváltója

  6-sebességes váltó

  A Ford Ranger 6-sebességes manuális váltóját úgy optimalizálták, hogy a váltás minél simább, pontosabb és csendesebb legyen. A fejlesztések célja a dinamikusabb menettulajdonságok elérése mellett az üzemanyag-fogyasztás csökkentése volt. Vagyis a Rangerét ne csak öröm legyen vezetni, de ritkábban is kelljen tankolni.

Utazási információk

A fedélzeti számítógép hasznos adatokkal és információkkal szolgál a megtett útról, az üzemanyag-fogyasztásról, a sebességről és a külső hőmérsékletről. Mutatja a megtehető távolságot is, vagyis megközelítőleg hány km megtétele után kell majd tankolni. Ez különösen hasznos, ha hosszabb távolságra vagy egy elhagyatott helyre kell utaznia.

Ford Ranger fedélzeti számítógépe

Érdeklődik a Ford Ranger iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Ranger modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020