Augusztusban márkakereskedéseink szombatonként zárva tartanak, de az autóvásárlás lehetősége nyitva áll.

Ford Transit Connect

Kössön egy jó üzletet

Kifinomult, új külső megjelenés, minden apró részletében megújult belső tér és még több innovatív technológia. A Transit Connect sokat fejlődött.

Intelligensebb, mint valaha

A Transit védjegyévé vált szívós, tartós és praktikus felépítés. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint például a  rakodónyílással ellátott acél válaszfal és a manuálisan síkba hajtható dupla utasülés, melyeknek köszöhetően hosszú tárgyakat is szállíthat. Rövid (L1) és hosszú (L2) tengelytávú modellváltozatok közül választhat, utóbbival akár 3,6 m3-es raktér áll rendelkezésére. A bruttó teherbírás akár 982 kilogramm is lehet.

Ford Transit Connect egy nagyvárosi parkolóban

Kemény munkára szabva

Az új Transit Connect lényege a funkcionalitás. Ezért sokoldalú és könnyen elérhető raktérrel, különböző méretű tengelytávok választékával és kényelmes vezetési környezettel áll szolgálatába, mindezt teljesen új formába öltöztetve. Ez a kezdetektől kemény munkára szabott haszongépjármű fejlett technológiájú motorválasztékának köszönhetően megdöbbentően alacsony üzemeltetési költségekkel terheli Önt és vállalkozását, miközben megfelel a legújabb, Euro 6.2-es károsanyag-kibocsátásra vonatkozó előírásoknak.

Ford Transit Connect munka közben egy városi pláza bejáratánál

Vezetőtámogató technológiák

 • Ford Transit Connect visszapillantó tükrében egy másik autó halad

  Holttérfigyelő rendszer

  A Holttérfigyelő rendszer a Transit Connect két oldalán található radarok segítségével azokat a járműveket is érzékeli, amelyek a vezető holtterében tűnnek fel. A rendszer a megfelelő oldali visszapillantó tükörben felvillanó jelzéssel hívja fel a vezető figyelmét a jelenlétükre.

 • Ford Transit Connect egy úton halad

  Táblafelismerő rendszer

  A Táblafelismerő rendszer azonosítja az út mentén vagy az út felett található, állandó vagy ideiglenes közlekedési táblákat. Az aktuális sebességkorlátozás vagy előzési tilalom jelzése megjelenik a műszerfalon, és a rendszer mindig az aktuális tábláról leolvasott információt jeleníti meg.

 • Ford Transit Connect hátsó szenzorai működés közben

  Parkolóradarok

  Az Első és hátsó parkolóradarok a jármű és az előtte vagy mögötte található tereptárgyak közötti távolságmeghatározásában segíti a vezetőt. A radar akadály észlelésekor a távolság folyamatos csökkenésével egyre erősödő, hang- és fényjelzéssel figyelmeztet.

 • Ford Transit Connect egy vidéki úton halad

  Sávtartó automatika

  A Sávtartó automatika a frontkamera segítségével érzékeli az akaratlan sávváltást. Ekkor a Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer a kormánykerék rezegtetésével és egy vizuális figyelmeztetéssel hívja fel erre a vezető figyelmét.

 • Ford Transit Connect egy városi emelkedő indulásra készül

  Visszagurulásgátló

  A Visszagurulásgátló lejtőn induláskor megakadályozza a vissza- vagy előregurulást. A rendszer 2,5 másodperccel tovább tartja fenn a féknyomást, így a vezető addig is uralma alatt tarthatja a járművet, amíg a lábát a fékről a gázpedálra helyezi.

 • Ford Transit Connect szenzorai felismerik az oldalszelet

  Oldalszél stabilizáló

  Erős széllökésekkel tűzdelt szélben segít egyenesben tartani a járművet. Ehhez az Elektronikus menetstabilizáló rendszert hívja segítségül, mely érzékeli, ha a jármű erős keresztszélbe kerül.

Galéria

Könyebb vele az élet

 • Ford Transit Connect nyitott hátsó ajtókkal, munka közben

  Lenyűgozően nagy raktér

  A Transit Connect teljesen újratervezett, acél válaszfala körülbelül 50 literrel megnöveli az autó hasznos rakterét. Így elegendő hely áll rendelkezésre akár két Euro raklap vagy négy szabvány méretű, 8’ x 4’ tábla számára.

 • Ford Transit Connect munka közben, rakodás az oldalsó ajtóknál

  Könnyedén működő tolóajtók

  Ekkora méretű raktér esetén fontos felszereltség a tolóajtó, és mivel használatuk gyakori, az egész mechanizmus a maximálisan könnyű működtetést és a nagy ellenálló képességet célozza meg.

 • Ford Transit Connect hosszú rakományt szállít

  Hosszú rakomány szállítása

  Az L1 változatban 3 méter hosszú rakomány is elfér, a praktikus rakodónyílással ellátott válaszfalnak köszönhetően. Az L2 modellekbe pedig akár 3,4 méter hosszú tárgyakat is elhelyezhet.

Érdeklődik a Ford Transit Connect iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Transit Connect modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020