Ford Transit Connect

Kössön egy jó üzletet

Kifinomult, új külső megjelenés, minden apró részletében megújult belső tér és még több innovatív technológia. A Transit Connect sokat fejlődött.

Összeköttetésben a világgal

 • Ford Transit Connect kijelzője

  FordPass Connect

  A Transit Connect mostantól FordPass Connect1 modemmel is kapható, ami az utazásokat minden eddiginél könnyebbé és élvezetesebbé teszi. A fejlett kommunikációs rendszer többek között olyan szolgáltatásokat kínál, mint a 10 eszközt is kiszolgálni képes fedélzeti WiFi2, vagy a navigációs rendszerbe továbbított valós idejű forgalmi adatok3. A hálózatra kapcsolódott utasok így útközben is élvezhetik kedvenc streaming szolgáltatójuk műsorát, a vezető pedig magabiztosabban, az esetleges akadályok ismeretében haladhat célja felé.

 • Ford Transit Connect és a FordPass alkalmazás

  Ford Pass Pro alkalmazás

  Intelligens technológiák és hálózati kapcsolatok nélkül ma már egyetlen vállalkozás sem lehet sikeres. Legújabb haszongépjárműveinket ezért is készítettük fel a hálózati kapcsolatokra – így Ön még hatékonyabban irányíthatja vállalkozását. Párosítson akár öt csatlakoztatott járművet a FordPass Pro alkalmazással, melynek hatékony funkcióival gondoskodhat autói biztonságáról, javíthatja a flotta termelékenységét és figyelemmel kísérheti a járművek műszaki állapotát.

 • Ford Transit Connect belső kijelzője és a SYNC 3 működése

  SYNC 3

  A fejlett Ford SYNC 3 rendszer segítségével az utazások akalmával is kapcsolatban maradhat a külvilággal és mindent könnyedén vezérelhet a telefonhívásoktól kezdve, a zenelejátszáson át, egészen a navigációig.

 • Ford Transit Connect belső terében elhelyezett dokkoló okostelefonokhoz

  Ford MyDock

  A Ford MyDock úgy került kialakításra, hogy navigációs eszközét, okostelefonját vagy mp3 lejátszóját mindig biztonságos helyen tarthassa. Sőt, egy USB csatlakozót is találhat benne.

Extra komfort

Állítható és fűthető első ülések: A járművén belül az időjárástól függetlenül biztosítható a kényelme. A választható Fűthető első ülésekkel télen is kellemes melegben utazhat.

Beállítható a vezető és az utasok számára ideális hőmérséklet: A Kétzónás elektronikus automata klímaberendezés segítségével beállíthatja az Ön és utasai számára ideális hőmérsékletet, melyet a fejlett légkondicionáló rendszer fenntart majd.

A vezeték nélküli mobiltelefon töltő: Segítségével a technológiával kompatibilis eszközei mindig használatra készen állnak.

Ford Transit Connect belső tere, oldalról

Könnyű vele az élet

 • Ford Transit Connect variálható első ülései

  Rugalmasan alakítható dupla utasülések

  A dupla utasülés lehetővé teszi három személy szállítását. A középső ülés háttámláját lehajtva egy kényelmes, lapos felület jön létre, melyen írhat, az ülőlapot felhajtva pedig egy hasznos tároló tűnik elő olyan tárgyaknak, amelyeket inkább elrejtene az illetéktelenek elől.

 • Ford Transit Connect középkonzoljában található rengeteg tárolóhely

  Mindennek jut hely

  Az ötletes kialakítású középkonzolban található egy 12V-os aljzat, valamint egy USB csatlakozó, ha tölteni szeretné valamelyik eszközét. Helyet kapott továbbá két pohártartó és egy rekesz is, amelyben akár egy A4-es mappát is tárolhat.

 • Ford Transit Connect indítókulcs

  Gondtalan autómegosztás

  A MyKey rendszerrel beállítható a sebességkorlátozás, a biztonságiöv-használati figyelmeztető jelzés, sőt még a hangrendszer ereje is. Ennek a megoldásnak köszönhetően aggodalom nélkül átengedheti járművét barátjának vagy családtagjának.

 • Ford Transit Connect indítógomb

  Egy gombnyomásra indul

  A Transit Connect automatikusan érzékeli az adott járműhöz tartozó kulcs jelenlétét, még akkor is, ha a táskájában vagy a zsebében van. Ezért elég egyszerűen megnyomni a FordPower indítógombot, és a motor máris életre kel.

Ford Transit Connect kormány, kezelőfelület és váltó

Önhöz igazodó kormányoszlop

Hogy Ön a legideálisabb, legkényelmesebb pozícióban vezethessen, a kormányoszlop dőlése és távolsága is Önhöz igazítható.

Alkalmazkodik a környezetéhez

 • Jeges szélvédő

  Gyors jégtelenítés

  Ezen intelligens funkcióval pillanatok alatt jégtelenítheti a szélvédőt a fagyos reggeleken. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra azonnal felhevülnek, jégtelenítik, köd- és páramentesítik, a szélvédőt, így segítve az ablaktörlők kiolvasztását is.

 • Ford Transit Connect tanksapka

  Ford Easy-Fuel rendszer

  Ez a rendszer szinte lehetetlenné teszi, hogy rossz üzemanyagot tankoljon, mivel a nem megfelelő töltőpisztoly egyszerűen nem megy bele a töltőnyílásba. Mivel a Ford Easy-Fuel egy tanksapka nélküli rendszer, többé a koszos tanksapkához sem kell hozzányúlnia!

 • Ford Transit Connect automata visszapillantója

  Automata visszapillantók

  A véletlen káresemények elkerülése érdekében az Elektromos működtetésű külső tükrök parkoláskor automatikusan behajtódnak. Így az elegáns, beépített irányjelzőt is védik. Mivel emellett fűthetőek is, fagyos reggeleken gyorsabban indulhat útnak.

Érdeklődik a Ford Transit Connect iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Transit Connect modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020