Narancssárga Ford Ranger borítóképe

Új Ford Ranger

Szívós munkatárs

A méltán híres összkerékhajtású Ford pick-upok újragondolt változatát úgy tervezték, hogy Ön minden helyzetben számíthasson rá. Legyen szó kőkemény munkáról, vagy hétvégi kirándulásról.

Áttekintés

Kemény játékos

Ne szégyellje, hogy élvezi a munkát

A vadonatúj Rangert az alapoktól újratervezték, hogy Ön még többet tehessen meg és még hatékonyabban dolgozhasson az autóval. Ezt szolgálja a látványos külső formaterv, az új hajtáslánc-technológiák, a továbbfejlesztett futómű és rakodótér, valamint a high-tech utastér, ami fejlett konnektivitási és vezetéssegítő technológiákat kínál.

Ford ranger halad a homokos úton
Ford Ranger Wildtrak vezetőoldali utastere

Jellegzetes belső tér

A vadonatúj Ranger Wildtrak prémium belső terét a részben bőrborítású, narancssárga kontrasztvarrással, hímzett Wildtrak logókkal díszített ülések, és a műszerfalon látható Ranger márkajelzések teszik lenyűgözően karakteressé.

Legfontosabb jellemzők

Nagyszerű társ a mindennapokban

 • Ford Ranger vezetőfülkéje és fedélzeti számítógépe

  Fejlett technológia

  A Rangereken is elérhető a Ford fejlett fedélzeti infokommunikációs rendszere, a SYNC® 4A. A rendszer a Limited modelleknél egy 10,1”-os, míg a Wildtrak modelleknél egy 12”-os érintőképernyőn keresztül vezérelhető. Mindkét változat rendelkezik felhőalapú kapcsolattal, hangutasításokkal is irányítható és képes a vezeték nélküli mobiltöltésre.

 • Ford Ranger vezetési üzemmód választója

  Terepvezérlési rendszer

  Az új Ford Ranger a könnyen használható, menet közben váltható 4x4-es vagy 4WD-rendszernek köszönhetően még változatosabb terepviszonyokkal tud még jobban megbirkózni. Az akár 7 választható vezetési üzemmóddal a jármű gyorsan alkalmazkodik a változó út- és terepviszonyokhoz, így magabiztosabban indulhat útnak minden környezetben.

 • Ford Ranger E-váltója

  E-váltó

  A Rangerek egyedülálló E-váltójával magabiztosan kezelheti a pick-up mind a 10 sebességfokozatát. A különleges kialakítású váltókar az elektronikus rögzítőfékkel együtt még modernebb és letisztultabb megjelenést kölcsönöz a Rangerek belső terének.

 • 360°-os kamera a Ford Ranger fedélzeti számítógépén

  360°-os kamerakép

  Az opcionális 360°-os kamera a jármű különböző stratégiai pontjain elhelyezett videokamerák képeiből egy fejlett szoftver segítségével  felülnézeti képet alkot a pick-up környezetéről. A rendszer megjeleníti a közeli akadályokat, és segít navigálni az adott környezetben.

 • Ábra a zónavilágításról

  Zónavilágítás

  Munka vagy szabadidő - a Ford Ranger praktikus Zónavilágítási funkciója mindig jól jön. A 4 külön zónára – első, hátsó és két oldalsó zónára – osztott Zónavilágítással a jármű teljes környezetét megvilágíthatja.

 • Ford Ranger nyitott paltóval

  Csomagtérajtó

  A könnyű emelő- és leeresztőmechanizmusnak, a beépített mérőrúdnak, a kampós fogóknak, a pohártartóknak és a palacknyitónak köszönhetően a Ranger új csomagtérajtója minden eshetőségre fel van készülve.

Galéria

Fehér Ford Ranger borítóképe

Érdeklődik az új Ford Ranger iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Új Ford Ranger modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020