Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

FordStore Petrányi

A Ford Petrányi okkal lett kiemelt FordStore márkakereskedés. A Petrányi hitvallása, hogy az ügyfélnek elégedetten kell távoznia, mert a cég nem „átutazóban” van a piacon.

FordStore modellek

A FordStore Petrányi egyike azon kevés márkakereskedéseknek Magyarországon, amelyek forgalmazhatnak olyan izgalmas modelleket, mint a Ford Mustang, az RS és ST modellek, az Edge vagy a Vignale sorozat.

FordStore ismertetőjegyei

Prémium környezet és szolgáltatás. A minőségi kiszolgálás nem csupán jól hangzó frázis, amit a kiterjedt és elégedett ügyfélkör is bizonyít.

FordStore világ

A szalonban speciálisan képzett értékesítő és munkafelvevő foglalkozik az ügyfelekkel. A legnagyobb kényelemben, egy friss kávé mellett dönthet álmai autójáról.

FordStore kiemelt márkakereskedés

A FordStore egy új koncepció a Ford márka életében, melynek fő ismertetőjegyei a prémium környezet, prémium szolgáltatás és olyan modellek forgalmazása, mint a Ford Mustang, az ST és RS modellek, vagy a luxus felszereltségű Vignale sorozat. A Ford Petrányi egyike azon kevés márkakereskedéseknek Magyarországon, amely a FordStore jogot érvényesítheti és így természetesen az elsők között forgalmazzuk a különleges modelleket.

FordStore modellek

Kiemelt prémium modellek szinte exkluzívan a Ford Petrányinál

Ford Fiesta ST

Szupermodern stílus, kifinomult műszaki megoldások és rendkívül dinamikus vezethetőség: készüljön fel a sportos ST-Line energikus és izgalmas élményére!

Ford Fiesta Vignale

Korszerű funkciói és műszaki megoldásai mellett egyedülálló jellemzők és paraméterek sorát kínálja. Fedezze fel a küllem, a minőség és a kidolgozottság csúcsát, amelyet az új Ford Fiesta Vignale képvisel.

Ford Focus Vignale

Karakteres luxus és exkluzív megoldások. Ez egy igazán fejlett és intelligens autó. Fedezze fel az új Focus Vignale csúcskategóriás külsejét, minőségét és kidolgozottságát!

Ford Focus ST

Pályán tesztelt teljesítmény és kimagasló üzemanyag-hatékonyság, fejlett technológia és élvonalbeli formatervezés: az új Focus ST mindezt egyben kínálja.

Ford Focus RS

Lenyűgöző külső, bámulatos teljesítmény, precíz mérnöki megoldások jellemzik. Nem csoda, hiszen az autósport megszállott szerelmesei alkották.

Ford Kuga Vignale

A Ford Vignale minden funkciója az Ön igényeit szolgálja, a legkorszerűbb műszaki megoldásokat és a legmagasabb szintű kidolgozottságot egyesíti a tökéletes vezetési élménnyel.

Ford Mondeo Vignale

Feltűnő, stílusos megjelenés, hihetetlen vezetési élménnyel párosítva. Sose volt ilyen könnyű a vezetés: a Mondeo Vignale tudja, hogyan teheti emlékezetessé az autózást.

Ford Mustang

Az új Mustang erősebb, intelligensebb, kifinomultabb, mint eddig valaha, ráadásul semmit sem vesztett ikonikus megjelenéséből és duruzsoló hangjából.

Ford S-MAX Vignale

A Ford S-MAX vezetése megnyugtató és kényelmes, mégis izgalmas. Az elegáns, nagy műgonddal tervezett beltérben kifinomult, modern környezetben élvezheti az utazás minden percét.

Ford Edge Vignale

A Ford Edge Vignale a legmodernebb és legstílusosabb városi terepjárónk. Exkluzív, kézzel készített kárpitok, prémium alapanyagok és lenyűgöző technológiák.

A Vignale koncepció

A Ford Store Vignale szalonokban az Ön kényelme érdekében privát kialakítású környezetben kínálunk korszerű, feszültségmentes vásárlási élményt. Az asztali érintőképernyőkön - egy frissen felszolgált kávé mellett - nyugodt körülmények között fedezheti fel az összes kínált funkciót. Kívánságára egy külön Vignale Értékesítési Tanácsadó segít személyre szabni a speciális anyagokat, színeket és műszaki megoldásokat.

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.