Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

A Ford Vignale maximális kiteljesülése jövő évben

A Ford S-MAX egy minden ízében sportos szabadidőautó

A Ford S-MAX Vignale koncepcióautó külső megjelenése igazolja első benyomásunkat.

Miután megcsodálhattuk karakterisztikus profilját és a tető dinamikus ívét, a pillantásunkat máris rabul ejti a magabiztosan elegáns hűtőrács, jellegzetes hatszögletű Vignale-kialakításával, amelynek sötétebb matt metálfestését polírozott alumínium keretezi. A Vignale további megkülönböztető jegyei az autó elején található egyedi ködlámpák, valamint a kifinomult adaptív LED fényszórók. Az oldalsó visszapillantó tükrök krómozott burkolatába integrálták az irányjelzőt, és az extra kényelem érdekében fűtéssel és memória funkcióval látták el őket. Az összképet a 21 colos, prémium kategóriás, festett Vignale könnyűfém felnik teszik teljessé.

Tágas megjelenés

Vessünk egy pillantás belülre is. Hét ülés, három sorra osztva, és rengeteg hely. De azonfelül, hogy messzemenőkig praktikus személyszállító, a Ford S-MAX Vignale koncepcióautóból árad a kifinomultság érzete. Stílusos, hatszögmintás varrásvonalak, ízléses króm- és bőrrészletek mindenhol: akár elnökinek is nevezhetjük.

Puha tapintású bőr

A luxus érzetét tovább fokozzák a puha tapintású, exkluzív, Vignale dombornyomott bőrülések. A vezetőülés tíz különféle módon állítható, memória funkcióval ellátott, és a kényelem legfelsőbb fokát nyújtja. A Sport Plus hab kialakítású üléseket még szellőzőlyukakkal is ellátták, hogy a vezetőt és az első ülésen utazó utasát hűsen tartsák a forró nyári napokon, míg télen a beépített fűtőrendszer teszi a dolgát. Mindenütt körülvesz minket a technológia, például az olyan korszerű funkciók formájában, mint az autók közötti kommunikáció. Tabletdokkoló állomások kerültek a második üléssorral szemben lévő üléstámlákba, és az intelligensen rugalmas üléskialakítás, mely a vékony ülés technológiát alkalmazza, maximalizálja az utasok számára rendelkezésre álló teret.

Meleg tónusok

Követve a legújabb divatirányzatokat, a belső tér sötétebb színpalettája ellensúlyozza a világosabb külsőt. Az apró részletek kidolgozását és a színválasztásokat a bútortervezés legmodernebb irányvonalai, például a felső kategóriás kanapék ihlették. Ez jelenik meg például a kézzel varrt gyöngyházfényű bőr kárpit és a sima, modern vonalvezetés formájában. Minden szempontból tökéletes kivitelezés jellemzi a belső teret. A kormánykerék mögött és végig a kesztyűtartó fölött dombornyomott, szövött textúrájú alumínium díszítés látható. A fémes textúrák stílusos kontrasztban állnak a meleg tónusokkal, a központi kijelző felett lévő, ecsettel festett panelen pedig alumínium betűkkel szerepel a Vignale felirat.

A csend hangjai

Szinte teljes csendben élheti át mindezt a teljes luxust, melyet a Ford S-MAX Vignale koncepcióautó nyújt önnek. Az akusztikus autóüveg odakint tartja a vezetés közbeni nemkívánatos külső zajokat, míg a Ford Active zajsemlegesítő kiszűri a dízelmotor által keltett esetleges hangokat. Utasításait akár suttogva is kiadhatja a fedélzeti Ford SYNC hangvezérelt és érintőképernyős rendszernek, az akkor is tisztán érti Önt. Ez a koncepcióautó számos ígéretet hordoz a Ford S-Max Vignale gyártásra kerülő modelljére nézve, amelynek megjelenése jövőre várható a kiválasztott európai Ford márkakereskedésekben.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.