Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

A Ford Vignale modellek titka a részletekben rejlik

A Ford Vignale modellek prémium kialakításának titka a tiszta kézműves szakértelemben rejlik

A festék

A különleges Vignale Nocciola metálfestéket csak a Ford Vignale típusok fényezésére használják. A márkanév onnan ered, hogy a „nocciola” olaszul mogyorót jelent. A vizuális élmény fokozása és a hatásvadász benyomás érdekében minden Ford Vignale metálfényt és speciális kezelést kap.

A bőr

A bőrt körültekintően választották ki, hogy puha legyen az érintése, kényelmes legyen ülni rajta, és gyönyörködtesse a szemet. A Ford a hasítatlan, luxus minőségű Windsor Leathert választotta. Ezek a bőrök szigorú kiválasztáson esnek át, és így csak a legkiválóbbakat használják fel. A természetes mintázatot kerülik, hogy a bőr igazi szépségében ragyogjon. A bőröket enyhén színezik, hogy sima, felületet kapjanak, amely még megfelel a Ford szigorú tartóssági követelményeinek – és amely a bőrnek kivételes minőségű, természetes megjelenést biztosít. További feldolgozási lépésekkel érik el, hogy a bőr még puhább és luxus tapintású legyen.

Az ülések

Az üléseket a bőripari kézművesség évszázados hagyománya inspirálta, olyan a minőségük, amelyet a vevők általában csak az igényes Chanel vagy Ferragamo márkáknál várhat el. Minden ülést elegánsan méretre varrnak, nem csak nagyjából betakarják. A steppelt panelek egyedi alkalmi érzést keltenek, míg a „szmoking” típusú varrás kiemeli a minőségi megjelenést.

A hatszögmintázatú panel

Az egyedi, hatszögmintázatú panelek a szaktudás legmagasabb szintjét igénylik. Megfigyelheti például, hogy a perforációk és a varrások milyen harmonikusan és egyenletesen illeszkednek az egyes panelek felületén. Csak a jelentős tapasztalattal rendelkező szakemberek képesek ilyen pontossággal dolgozni.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.