Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Állati jótékonysági ötlettel rukkolt elő a Ford

A Ford Magyarország segít egy olyan Heves megyei faluba is mesekönyvet juttatni, ahol sem könyvtár, sem könyvesbolt nincs.

Idén a Mikulás segítőjeként a Ford Magyarország vállalta, hogy segít egy olyan Heves megyei faluba is mesekönyvet juttatni, ahol sem könyvtár, sem könyvesbolt nincs. Jótékonysági kampányuk keretében most arra bátorítanak mindenkit, hogy segítsenek a tarnabodi iskolai könyvtár köteteinek összegyűjtésében.

Hogyan lehet mesekönyvet venni egy cukrászdában?

A Ford Puma 9, főként balatoni település cukrászdája, péksége elé látogat majd el jótékonysági kampány során. Az akcióhoz lelkesen csatlakozó cukrászdákban lesz kapható az a sütemény, amelyhez mesekönyv is jár. A vevők eldönthetik, hogy az új mesekönyvet hazaviszik, vagy felajánlják jótékony célra és azt a cukrászda előtt parkoló autóba pakolják. A karitatív akció során egyéb adományokat, otthon már nem használt, jó állapotú könyveket is várnak a szervezők, melyet a Mikulás a Forrd Puma segítségével fog elszállítani.

A Mikulás autójába több száz könyv is elfér, a szervezők remélik, hogy legalább ennyivel gazdagodik majd a könyvtár.

Miért pont Ford Pumát használnak?

Az akcióban nem véletlenül használják az új Puma egyik legjobban felszerelt típusát. A járműnek kiváló menettulajdonságai mellett, hatalmas a puttonya, csomagtartó mérete, pedig az egyedi Megaboxnak köszönhetően első kategóriájában. Így a szervezők játszva pakoltak 180 darab mikuláscsomagot és a sok-sok adomány könyvet az autóba.

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.