Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Az elmúlt 9 év legsikeresebb májusát zárta a Ford Európában

Az EcoSport és a Kuga új májusi értékesítési rekordot állított fel

Az EcoSport és a Kuga új májusi értékesítési rekordot állított fel (72, illetve 14 százalékos növekedéssel), és az egy évvel ezelőttihez képest 73 százalékkal több megrendelés érkezett az EcoSport modellre

„A Ford Európa az elmúlt kilenc év legjobb májusi eredményét könyvelhette el, ami az SUV-értékesítések folyamatos növekedésének és egy erős Focus-hónapnak köszönhető. A Ford újra Európa első számú haszongépjármű-márkája, mivel a Transit-család és a Ranger továbbra is rekordértékesítéseket produkálnak.” – mondta el Szamosi Viktor, a Ford Magyarország ügyvezető igazgatója.

Egyre több vásárló választja az ST-Line modellváltozatokat, amelyekből 2017 májusához képest most 7,7 százalékkal több kelt el. A legnagyobb növekedést a Focus ST-Line produkálta (+ 93 %), valamint a Mondeo ST-Line (+ 5,6 %) és a Kuga ST-Line (+ 4,8 %).

A Focus értékesítése a legjobb májusi eredményt mutatta 2012 óta. A jelenlegi Focusból 20.900 darab talált gazdára májusban, ami 27 százalékkal több, mint tavaly ilyenkor. A vadonatúj Focus már előrendelhető, és nyáron már a márkakereskedésekben is megjelenik.

Az EcoSport eladásai 72 százalékkal nőttek, ami a legjobb májusi eredmény a modell bemutatása óta. Az EcoSport népszerűsége nagyban hozzájárul a Ford SUV-k sikeréhez, amit az is jelez, hogy jelenleg minden ötödik eladott Ford egy SUV-modell.

A legfrissebb, április végi adatok alapján a Ford Ranger továbbra is Európa legkelendőbb pick-upjának számít. A Ford a múlt hónapban 3.900 darab Rangert értékesített 20 legfontosabb európai piacán, ami a legjobb májusi eredmény a modell bemutatása óta.

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.