Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Az új Ford Focusban minden eddiginél jobban elférnek a gyerekek

A vadonatúj Ford Focusban minden eddiginél jobban elférnek a gyerekek, akik 2 centit nőttek az iskolakezdésre

Tudta, hogy egy iskoláskorú gyermek évente átlagosan 6 centit nő? De egy év alatt akár 16 centit is nőhet… vagy egyetlen éjszaka leforgása alatt fél centimétert is!

Ez azt jelenti, hogy a tanév kezdetén az iskolás gyermek – aki éppen beülni készül a családi autóba – 2 centivel is magasabb lehet, mint a nyári szünet elején volt.

Egy tudományos vizsgálat kimutatta, hogy az iskoláskorú gyermekek gyorsabban nőnek a vakáció alatt, mivel ilyenkor kevesebb stressz éri őket.*

A vadonatúj Ford Focus minden eddiginél több teret kínál a növésben levő gyermekek számára, hiszen kategóriaelső hátsó lábtere 5 centiméterrel nagyobb, mint az előző modellé volt.

A hátul utazók emellett 6 centiméterrel nagyobb vállteret élvezhetnek, nem beszélve a középső ülés előtti, simább kialakítású padlóról, ami immár kényelmesebb a lábaknak; így végre kevesebb lesz a vita azon, hogy kinek kell középre ülnie.

“Nemcsak arra törekedtünk, hogy kényelmesebbé alakítsuk a vadonatúj Focus hátsó traktusát, hanem arra is, hogy az autó minden utasa, kicsik és nagyok számára egyaránt nyitottabb és tágasabb utasteret biztosítsunk,” mondta el Glen Goold, a Focus programvezető főmérnöke. “Az oldalsó ablakok hátrébb nyúlnak, így az utasok akadálytalanul kilátnak, a megrendelhető panorámatető pedig fénnyel és szabadságérzettel tölti meg a kabint.”

A vadonatúj Ford Focus új korszakot nyit a térkínálat, a stílus és a fejlett vezetősegítő technológiák terén a középméretű családi autók mezőnyében. A Focus megkönnyíti a vezető munkáját a feltorlódott, araszoló forgalomban; parkolás közben átláthatóbb képet ad a jármű környezetéről; a parkolás egyszerűen, egyetlen gombnyomással elvégezhető, és az autó segít elkerülni a baleseteket.

A Focus vásárlóinak immár az új FordPass Connect fedélzeti modem-technológia is rendelkezésére áll, ami akár 10 készülék csatlakoztatására is alkalmas mobil WiFi-hotspottá alakítja az autót.

A stílusos Focus Titanium, a sportos Focus ST-Line és az előkelő Focus Vignale felszereltség már most is egész Európában megrendelhető az ötajtós és kombi kivitelekhez, és még idén megjelenik a kínálatban az SUV-ihletésű, vadonatúj Focus Active crossover is.

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.