Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Ford Mustang Mach-E Cyber Orange színárnyalat

2021-től az ikonikus Mustang-színárnyalat, a Cyber Orange is megrendelhető a Ford Mustang Mach-E GT modellhez

A Mustang mindig is vonzotta az emberek tekintetét, és ez alól a Mustang Mach-E sem kivétel

Milyen üzenetet hordozhat egy szín? Ha a narancssárgáról, vagyis a Ford Mustang egyik legnépszerűbb fényezéséről van szó, akkor nagyon is sokat.

A Mustang Mach-E GT kínálatában a Ford bevezeti a háromrétegű Cyber Orange metál árnyalatot; egy merész, szembeötlő, prémium fényezést, amit a vállalat szín- és anyagszakértői kifejezetten arra fejlesztettek ki, hogy az emberek kétszeresen is megbámulják az autót.

“A Mustang mindig is vonzotta az emberek tekintetét, és ez alól a Mustang Mach-E sem kivétel,” mondta el Dave Pericak, a Ford Icons igazgatója. “Már alig várjuk, hogy a Cyber Orange fényezésű Mustang Mach-E GT jövőre feltűnjön az utakon, szenvedélyre lobbantva a narancsszínű Mustangok rajongóit.”

A Cyber Orange és a Dark Matter Gray árnyalatok 2021 nyarán jelennek meg a Mustang Mach-E GT-hez választható színek palettáján, ahol már most is megtalálhatók a Rapid Red Metallic Tinted Clearcoat, a Star White Metallic Tri-Coat, a Grabber Blue, a Shadow Black, az Iconic Silver és a Space White fényezések.

“A Cyber Orange üzenete: ‘ide nézzetek!’,” magyarázta el Janet Seymour, a Mustang és a Mustang Mach-E szín- és anyagtervezési csapatának vezetője. “A Mustang-vásárlók nagyon szeretik megmutatni az autójukat, ez a szín pedig pontosan erre szolgál.”

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.