Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Ford Puma ST interaktív filmsorozat

A nézők maguk is részt vehetnek egy izgalmas küldetésen a Puma ST-vel

A Ford Magyarország ma mutatott be a social média csatornáin egy interaktív filmsorozatot, amelyben a nézők maguk is részt vehetnek egy izgalmas küldetésen a Puma ST-vel, miközben megpróbálják megakadályozni, hogy rossz kezekbe kerüljenek a vállalat új izomautójának titkai.

A Next Level című sorozatban valós és virtuális környezetben folyik a hajsza a vadonatúj Ford Puma ST titkainak megszerzéséért – és ezen keresztül az ST márka értékeiért, amelyek már irigylésre méltó hírnevet szereztek.

“A vadonatúj Puma ST fontos és izgalmas fejezetet nyit ST-modelljeink történetében, és egy interaktív filmsorozat tökéletes eszköz arra, hogy bemutassuk vásárlóinknak, mitől olyan különleges ez az autó,” nyilatkozta Szabó Attila, a Ford Magyarország ügyvezetője.

A kifejezetten közösségi média-platformokra tervezett Next Level több részből áll, hogy a nézők egy sor különleges történetet ismerhessenek meg és élhessenek át. A nagy sebességű üldözések helyszínei a valós helyek feltuningolt változatai (többek közt London vagy az angliai Millbrook tesztpálya), amelyek álomszerűen keverednek a futurista virtuális környezetekkel.

A Ford úgy forgatta le a filmeket, hogy közben betartotta a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos előírásokat, és ez a filmes ötlet most azt is lehetővé teszi, hogy az izomautók rajongói személyes érintkezés nélkül is széles körben átélhessék, milyen élményt tartogat számukra az autó. A történet középpontjában a Puma ST áll, amelynek MegaBox tárolórekesze egy értékes titkot rejt.

A Puma ST volánja mögött a neves kaszkadőr és precíziós pilóta, Lucy Jayne Murray diktálja a tempót, akit láthattunk már a Marvel új Black Widow című filmjében is, és aki korábban olyan produkciókban szerepelt a hollywoodi színésznők autós kaszkadőreként, mint a Csodanő vagy a Tomb Raider.

“A Fordnak hihetetlenül gazdag hagyományai vannak az izomautók világában, így a Puma ST vezetése is igazi élvezet volt – különösen a kanyarokban, ahol úgy állt rá az ívekre, mintha sínen futna,” mesélte Murray. “A dinamikusabb szakaszokon forgatva megtapasztalhattam, mit tud ez az autó, és mondhatom, minden egyes manővert tökéletesen végre lehetett hajtani vele!”

A Next Level filmzenéjét egy olasz elektronikus-zenei producer, Stereocalypse szerezte. A ’80-as évek hangzás- és képvilágának ihletével Stereocalypse jellegzetes stílust teremtett az underground tánczenében, közösen alkotva olyan európai DJ-kkel és lemezkiadókkal, mint a berlini Innervisions és a francia szuper-producer Agoria.

A Puma ST a Ford Európa első nagy teljesítményű SUV-modellje, amely 200 lóerejével 6,7 másodperc alatt gyorsul álló helyből 100 km/órás tempóra. Az autóban a szegmens első mechanikus, részlegesen önzáró differenciálműve működik, és az autó sokoldalúságát az Eco üzemmódtól egészen a Versenypálya beállításig terjedő, választható üzemmódok biztosítják. Az új modell első példányait még a 2020-s év vége előtt átvehetik a vásárlók.

A film készítői minden jelenetet zárt pályán, ellenőrzött körülmények közt, profi autós kaszkadőrök közreműködésével vettek fel, ezért valós körülmények között senki ne próbálja meg ezeket megismételni.

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.