Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Jön Genfbe a Ford GT és a Focus RS!

A Ford az európai nagyközönség számára is bemutatja az új Focus RS és Ford GT modelleket

A Ford a 2015-ös Genfi Autókiállításon az európai nagyközönség számára is bemutatja a vadonatúj Focus RS és Ford GT modelleket.

A 2015-ös Genfi Autókiállítás lesz az első autóipari szakkiállítás, ahol a Ford bemutatja a vadonatúj Focus RS nagy teljesítményű ferdehátút, és itt áll Európában először reflektorfénybe a vadonatúj Ford GT szupersportkocsi is. A Ford az európai piacra szánt teljes Ford Performance modellkínálatot felvonultatja Genfben, köztük az új, benzin- és dízelmotoros Focus ST-t, valamint a Fiesta ST-t is. A rendezvény látogatói az új Ford Mustang Fastback és Convertible változatokat is megcsodálhatják.

Jim Farley, a Ford ügyvezető alelnöke és a Ford Európa, Közel-Kelet és Afrika elnöke, valamint Raj Nair, a globális termékfejlesztésért felelős csoportszintű alelnök március 3-án 10:30 órakor tart sajtótájékoztatót a Ford standján, a genfi PalExpo 5. csarnokában. A Ford standján március 4-én a Ford Performance termékcsalád is látható lesz, mellettük pedig megjelennek a vadonatúj Ford Edge, Kuga és EcoSport SUV-k, a vadonatúj Mondeo, valamint a vadonatúj S-MAX és az új Focus sportos, dinamikus és gazdagon felszerelt változatai.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.