Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Megnyitotta kapuit a Ford Petrányi FordStore kiemelt márkakereskedése

A Ford Petrányi márkakereskedés 3 telephelyen üzemel, melyből egyik kiemelt FordStore márkakereskedés

A Ford Petrányi 1992 óta van jelen a magyarországi piacon. A 23 év alatt többször Ford of Europe által kitüntetett márkakereskedés legutóbb 2014-ben nyerte el az „Év Ford Márkakereskedője” díjat. Az egyik legnagyobb magyarországi Ford márkakereskedés 3 telephelyen, Budapest egész területét lefedve üzemel, melyből egyik telephely FordStore kiemelt márkakereskedés.

A FordStore egy új koncepció a Ford márka életében, melynek fő ismertetőjegyei a prémium környezet, szolgáltatás és olyan modellek forgalmazása, mint a Ford Mustang vagy a luxus felszereltségű Vignale sorozat. A Ford Petrányi egyike azon kevés márkakereskedéseknek Magyarországon, amely a FordStore jogot érvényesítheti és így természetesen az elsők között forgalmazza a Mustangot, a Vignale modelleket, az ST vagy RS modelleket.

November 20-án pénteken ünnepélyes keretek között vált a Ford Petrányi Budaörsön lévő szalonja Ford Store márkakereskedéssé.

A  Ford Petrányi nem egy arctalan nagyvállalat, hanem egy elhivatott és hosszú évek óta a cégnél dolgozó szakemberekből is álló családi vállalkozás. A Ford Petrányi hitvallása, hogy az ügyfélnek elégedetten kell távoznia, mert a cég nem „átutazóban” van az autópiacon. A minőségi kiszolgálás nem csupán jól hangzó frázis, amit a kiterjedt és elégedett ügyfélkör is bizonyít.

A Ford Petrányi tevékenységi körei: új és használt autó értékesítés, szerviz és karosszéria üzletág, alkatrész kis- és nagykereskedelem, flotta értékesítés, bérautó.

A Ford Petrányi számokban: 23 év, 150+ munkatárs, 500+ készleten lévő autó, 150.000+ alkatrész.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.