Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Több mint 28 éve a pályán

Turán Frigyest szeretnénk együttműködésünkkel támogatni

Egy úton haladunk

Turán Frigyes több mint 28 éves versenyzői múlttal rendelkezik, és mi is több mint 28 éve vagyunk a pályán, így tudjuk, milyen nehéz ennyi éven át ugyanazt a magas színvonalat hozni. Frici folyamatosan kimagasló eredményeket ér el mind hazai, mind nemzetközi színtéren. Nem kérdés, hogy továbbra is támogatjuk, függetlenül attól, hogy az idei évben nem Forddal fog versenyezni.

Elkötelezett csapat

Családi vállalkozásként számunkra az egyik legfontosabb tényező az emberi érték, ügyfeleink és partnereink esetében is. Frici személyiségével könnyű azonosulni, ugyanis az évek során ugyanaz a pozitív, szimpatikus versenyző maradt, aki megőrizte dinamizmusát, a látványos autózást. Jó érzés egy olyan csapat mellé állni, amelynek hosszú távú cél lebeg a szeme előtt és rendkívül elkötelezett.

Petrányi Cégcsoport

A Ford Petrányi egy olyan vállalatcsoport, melynek több lába van, ilyen például a Next Auto is. A Petrányi Család és Cégcsoport pedig a rallyban nem a Ford márka, hanem a pilóta mellé tette le a voksát. A család emocionálisan is kötődik Fricihez. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy továbbra is a versenyző mögött áll, legyen az Ford Petrányi, vagy Next Auto néven.

Bemutatkozik a Next Auto

A Next Auto 2002-ben alakult, márkafüggetlen flottakezeléssel, hosszú távú gépjármű bérlettel foglalkozó vállalkozás. Tulajdonosi hátterét tekintve a Petrányi-Cégcsoporthoz köthető vállalkozás. A hazai flottakezelő piac legdinamikusabban fejlődő cégei közé tartozik. A Next Auto több, mint 2500 gépjárművet számláló autóparkjával a legnagyobb, független, magyar tulajdonú vállalkozás a hazai flottakezelők sorában.

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.