Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Több mint 25 éve a pályán

Turán Frigyest szeretnénk együttműködésünkkel támogatni

Egy úton haladunk

Turán Frigyes egy olyan versenyző, akinek több mint 25 éves múltja van. Mi is több mint 25 éve vagyunk a „pályán” és ismerjük, milyen nehéz ugyanolyan jó színvonalat hozni. Fricinek sikerült egy nagyon pozitív történetet produkálni, mind hazai, mind nemzetközi pályán. Örülünk, hogy újra Fordban fog ülni és ezt szeretnénk támogatni.

Elkötelezettség

Családi vállalkozásként mindig koncentrálunk az emberi értékekre. Ügyfeleink és partnereink esetében is. Frici személyiségével könnyű szimpatizálni, hiszen az évek során megtartotta kedvességét, pozitív gondolkodását és dinamizmusát. Jó érzés egy olyan csapat mellé állni, akinek hosszú távú cél lebeg a szeme előtt és rendkívül elkötelezett.

Cél a dobogó

Régi-új utakon. S ez nem elsősorban a pályákra vonatkozik a Turán Frigyes és Zsiros Gábor kettős esetében, hanem hogy visszatértek a Fordhoz, amellyel szép sikereket értek el az elmúlt években. A típus egy Ford Fiesta R5-ös, amely a páros számára új, de az a tény megnyugtathatja őket: ezzel az autóval optimális esetben lehet futamokat nyerni a bajnokságban.

Regisztráljon értékes nyereményekért!

Regisztráljon az AMTS ideje alatt (2019. március 22-24. között) az alábbi űrlap kitöltésével az értékes nyereményekért! A fődíj: Ford Fiesta R5 tesztkör Turán Frigyes navigátoraként.

Egyéb díjak: 3 fő 50 % kedvezményben részesül Ford ajándéktárgyak vásárlása esetében. A kedvezmény maximum bruttó 100.000 Ft vásárlása esetén, 2019. augusztus 31-ig érvényes.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.