Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Regisztráljon az alábbi űrlap kitöltésével, és értesüljön első kézből újdonságainkról, ajánlatainkról...

1992 óta a Ford Petrányinál közel 50 ezer autót értékesítettünk, sok százezret szervizeltünk, tartottunk karban. A legbüszkébbek azonban arra vagyunk, hogy vevőink és partnereink legnagyobb része visszatér hozzánk és újra bennünket tüntet ki a bizalmával.

Regisztráljon rendezvényeink ideje alatt az alábbi űrlap kitöltésével, hogy első kézből tudjuk értesíteni legújabb híreinkkel kapcsolatban, kivételes ajánlatunkról és az újdonságokról.

Kérjük, hogy személyes adatainak megadása előtt olvassa el az adatvédelmi tájékoztatót. Ön személyes adatai megadásával önként hozzájárul ahhoz, hogy az Adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően kezeljük személyes adatait.

GDPR hozzájárulásKijelentem, hogy Petrányi-Autó Kft. fenti Adatkezelési Tájékoztatójában foglaltakat elolvastam és megértettem. Hozzájárulok, hogy a Petrányi-Autó Kft. és a Ford Közép- és Kelet-Európai Kft. szolgáltatásaival kapcsolatban az e-mail címemen kívül reklámot küldjön a megadott elérhetőségemre:

A Petrányi-Autó Kft. reklámküldés céljából csak az Ön nevét, valamint az itt megjelölt elérhetőségét fogja kezelni. Tájékoztatjuk továbbá, hogy az igénybe vett szolgáltatásunk teljesítésével kapcsolatban az Ön által megadott elérhetőségen reklámnak nem minősülő rendszerüzenetet küldhetünk Önnek.

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.