Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Rólunk írták

Rólunk írták listája

 • Rendszeresen járunk szervizeltetni a Ford Petrányiba, mert ők a Budapesti Flotta beszállítói. Kiemelt ügyfélnek számítunk, és ezt érezzük is. Néhány hónappal ezelőtt felmerült néhány kifogás az autókkal kapcsolatban, de azonnal elkezdtek dolgozni a problémák megoldásán, és azóta maximálisan elégedettek vagyunk a szolgáltatással, amelyet kapunk.Horváth Zsolt (GE Hungary Zrt.)
 • 12-13 évvel ezelőtt még az elődöm alakította ki a Ford Petrányival a kapcsolatot, és mivel pozitívak voltak az én tapasztalataim is, továbbra is együtt dolgozunk. Olyan a hozzáállásuk, amelyből az ügyfélnek egyértelművé válik, hogy ő a legfontosabb. Személy- és kisteherautókat is vásárolunk tőlük, a budapesti Fordjainkat pedig náluk is szervizeltetjük. Nagyon elégedett vagyok velük, és remélem, hogy az új budaörsi szalonjuk és szervizük megnyitása után már a szervizeik sem lesznek annyira leterheltek.File János (Alterra)
 • A cégünk úgy öt éve választotta a Ford Petrányit, és nem bántuk meg, hiszen szolgáltatásaikban közel állnak a tökéleteshez. Különösen az autók átadását emelném ki, a profizmus sokszor ugyanis azon is múlik, hogy milyen az alkalmazottak hozzáállása, a tulajdonos hogyan tudja összeválogatni a kollégákat. Baráti a viszonyunk a cég több munkatársával is, akik folyamatosan tartják velünk a kapcsolatot, és mindig azon vannak, hogy mielőbb megoldják a problémáinkat. Nem véletlen, hogy több szolgáltatásukat is igénybe vesszük, de a legfontosabb talán a szervizelés: az összes budapesti autónkat hozzájuk hordjuk.Vígh Zoltán (Provident)
 • A szimpátiát tudnám kiemelni a legnagyobb pozitívumként a Ford Petrányinál. Már ahogy üdvözöltek a szalonban, az lenyűgöző és meggyőző volt. Rokonszenvesek és kedvesek, ezért sem választok már vagy egy évtizede éve másik autókereskedést és szervizt. Közel 100 haszongépjárművet vásároltam eddig tőlük, és mindannyiszor elég volt a szóbeli megállapodás. A bizalom mind a két fél részéről kölcsönös.Jean Abou Maroun (BIS Hungary)
 • Nagyjából két éve dolgozunk együtt, és általánosságban elmondható a professzionális hozzállásuk. Teljes körű ügyintézésre szerződtünk: tőlük lízingeljük és velük szervizeltetjük az autókat, tavasszal és ősszel náluk intézzük a gumik cseréjét, illetve amikor kell, a biztosítást. Elégedettek vagyunk velük, akárcsak a márkával, amelyhez kb. 9-10 éve ragaszkodunk. Amit a pozitívumok között külön kiemelnék, az a szervizek korrektsége. Nagyon fontos ebben az üzletágban, hogy csak olyan munkát számlázzanak ki, amit el is végeztek. Ráadásul az ár-érték arány is kedvező.Bőhm György (McDonald's Magyarországi Étterem Hálózat Kft.)
 • A döntés meghozatala előtt több üzleti partnerükkel is egyeztettünk, akik elégedettek voltak az általuk nyújtott szolgáltatásokkal. Jelenleg az értékesítéssel kapcsolatos szolgáltatásokat vesszük igénybe, de egyeztetünk az eddigi sikeres együttműködés továbbfejlesztéséről, kiterjesztéséről is. Nekem az ügyfélkiszolgálás minősége az, ami a leginkább elnyerte tetszésemet, mert ez az egyik fontos feltétele a hosszú távú együttműködésnek.Adorján István (Avaya)
 • Két és fél évvel ezelőtt a Ford Petrányitól kaptuk a legkedvezőbb ajánlatot a flottavásárlásra, és negyven autót vettünk is tőlük. Döntésünket nem bántuk meg. A cég értékelésével kapcsolatban kiemelném a megbízhatóságot, a segítőkészséget, illetve a gyors reagálást. Az utolsó pillanatban is rugalmasan állnak a problémáink megoldásához.Lisóczki-Szabó Rita (DHL Global Szállítmányozási Kft.)
 • A Ford Petrányi nyújtotta be a legszimpatikusabb pályázatot az általunk meghirdetett tenderre, ezért választottuk őket. Imponált, hogy mindent elkövettek a zökkenőmentes márkaváltás érdekében, és maximálisan teljesítették az elvárásainkat. A szerviz és a karosszériaszerviz mellett igénybe vesszük a Hozom-viszem szolgáltatást is, amit rendkívül jó gondolatnak tartunk, és amivel sehol máshol nem találkoztunk még.Nagy Tamás (Henkel)
 • Náluk vettük a flottánkat, és természetesen náluk szervizeltetjük az autókat. Nem bántuk meg a döntésünket. A Ford Petrányi családias cég, hasonlóan a Beiersdorfhoz, ami multinacionális cég létére is törekszik erre a hangulatra. A munkatársakkal kapcsolatban pedig azt tapasztalom, hogy mindent megtesznek az ügyfelekért, még akkor is, ha esetleg az már nem tartozik a munkakörükbe.Bartha Ferenc (Beiersdorf)
 • A mi esetünkben a Ford Petrányi mellett a megfelelő szakmai háttér és a földrajzi közelség szólt. Munkakapcsolatunk már vagy egy évtizede tart, a szerviz- és a karosszériajavítást végeztetjük náluk. Flottánkból 100 autót tőlük vásároltunk, valószínűleg ezért prioritást is élvezünk, amit természetesen nagyon pozitívnak értékelünk.Dévai Gábor (Sixt-Wallis Autókölcsönző Kft.)
 • Évekkel, mondhatnám, négy autóval ezelőtt kezdődött az együttműködés Petrányiékkal. Azóta az egyik munkatársukkal olyan ideális lett a kapcsolat, hogy ragaszkodunk hozzájuk. A Forddal mint márkával is elégedettek vagyunk, a személyes ismeretség és a kiváló szolgáltatások miatt a céget is a szívünkbe zártuk. A család mind a három autóját ott vásároltuk, és náluk is szervizeltetjük. Az évek alatt, a szimpátiának és az üzletpolitikájuknak köszönhetően kialakult a kötődés közöttünk.Oláh Gergely
 • Talán 1996 táján mentem be hozzájuk először, egy barátom javaslatára. Már akkor is rendkívül közvetlenek voltak. Azóta a harmadik olyan autómat használom, amelyiket náluk vásároltam. Még soha, egyik Fordom sem hagyott cserben, megbízható, jó márka, Petrányiéknál pedig kifogástalan környezetben, azonnal megoldják a felmerülő kéréseket.Dr. Páczelt Ferenc
 • Külön kiemelném minden munkatársuk kedvességét. Nem tudok olyan gyorsan köszönni, hogy ne előznének meg ebben a recepciós lányok, a szerelők pedig, kerüljön bárkihez is az autóm, lelkiismeretesen, és ami nem utolsó szempont, más helyeknél olcsóbban javítják meg az autómat. Itt úgy érzem, tényleg ők vannak értem, és nem én őértük.Göbölös Ottó
 • Korábban is hordtunk hozzájuk néhány autót, de nagyobb mennyiségben 2007. óta vásárolunk tőlük gépjárműveket. Elégedettek vagyunk velük, hiszen az újak vásárlásánál tartották magukat a megállapodáshoz, minden úgy történt, ahogy azt megbeszéltük, időben megkaptuk az autókat. Ezen kívül a garanciális szervizmunkákat végeztetjük náluk: az összes budapesti és Pest megyei személy- és haszongépjárművet hozzájuk hordjuk. Rövid határidővel, kifogástalanul elvégzett munka jellemző a cégre.Kovács István (Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága)

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.