Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Hibrid modellek a Ford Petrányitól

Focus, Puma, Mondeo. Hibrid modellek a Ford Petrányitól. Minden ember más úton jár, más célért küzd, új kalandokat és kihívásokat keres. Kérdés, hogy melyik utat választjuk.

A Ford Petrányi bemutatja: Ford Kuga

Az új Ford Kuga az elegáns stílust és figyelemreméltó teherbírást ötvözi a hatékony plug-in hybrid hajtással. Kívül: kifinomult, modern design. Belül: sokoldalú, variálható utastér.

A Ford Petrányi bemutatja: Ford Puma

Arra tervezték, hogy a legtöbbet hozza ki a mai, modern életből. Innovatív, „emberközpontú” dizájn, merész SUV formák és kifinomult hybrid motor: a Ford Puma megköveteli a figyelmet.

Ford Ranger Raptor a Ford Petrányitól

A Ford Ranger Raptor tekintélyt parancsoló kiállásáról extrém stíluselemek, nagy sebességű off-road képességeiről pedig egyedi Ford Performance futómű gondoskodik.

A Ford Petrányi ideális munkahely a szerelőknek

Ford Petrányi márkaszerviz: a megfelelő munkahely. Miért ideális a Ford Petrányinál szerelőnek lenni?

Ford Petrányi: nem csupán egy munkahely

A Ford Petrányi nem csak egy munkahely a sok közül. Ez az a munkahely, ahol otthon érezheti magát. Legyen az Ön munkahelye is!

Új Ford Mustang a Ford Petrányinál

Új Ford Mustang a Ford Petrányinál: a legenda új formája, Magneride új csúcsfutómő, még erősebb 5 l-es V8 motor, új 10 sebességes automata váltó, kigyorsulás mód.

Ismerje meg a Ford technológiáit

Az innováció a Ford vérében van. Fejlesztéseikkel folyamatosan a megvalósíthatóság és a technológia határait feszegetik.

A Ford Petrányi bemutatja: Ford Fiesta

Korszakalkotó design és személyre szabható stílus, így autóját egészen a sajátjának érezheti. Még modernebb technológia és még több nélkülözhetetlen funkció.

Ford Mustang Line Lock technológia

Drámai induláshoz és az útfelülethez való extra tapadás érdekében nyomja le a fékpedált az első kerekek megtartásához, majd engedje fel, és hirtelen lépjen a gázpedálra!

Bemutatkoznak a Ford Mustang üzemmódok

A Mustang volánjánál ülve tökéletesen kézben tarthatja az autó menettulajdonságait és irányíthatóságát a négy különböző vezetési módnak köszönhetően.

Bemutatkozik a Ford Focus RS 2017

Lenyűgöző külső, bámulatos teljesítmény, precíz mérnöki megoldások jellemzik. Nem csoda, hiszen az autósport megszállott szerelmesei alkották.

Bemutatkozik a Ford összkerék technológia

Az intelligens összkerékhajtás AWD folyamatosan figyeli az útviszonyokat, hogy beállítsa a megfelelő tapadást, az autó egyensúlyát a kanyarokban.

Ford Petrányi Üllői úti márkakereskedés

Ismerje meg a Ford Petrányi Üllői úti márkakereskedését. Látogasson meg minket a 1195 Budapest, Üllői út 309. címen.

A Vignale világa a Ford Petrányinál

A Ford Vignale esetén a luxus az alapfelszereltség része. Beszálláskor a Ford Vignale üdvözlőképernyő fogadja, a bőrkárpitozású ülések pedig fényűzőek és hívogatóak.

Ford Petrányi Budaörsi úti márkakereskedés

Ismerje meg a Ford Petrányi Budaörsi úti márkakereskedését. Látogasson meg minket a 1112 Budapest, Budaörsi út 179. címen.

Ford Petrányi Kerepesi úti márkakereskedés

Ismerje meg a Ford Petrányi Kerepesi úti márkakereskedését. Látogasson meg minket a 1106 Budapest, Kerepesi út 105. címen.

A Ford Petrányi bemutatja: Ford Mustang 2017

A teljesítmény, a kifinomultság és a hatékonyság tökéletes összhangja. Csúcstechnológia, minden igényt kielégítő külsőbe csomagolva. A Ford Mustang újjászületett.

A Ford Petrányi bemutatja: Ford Focus ST 2017

Pályán tesztelt teljesítmény és kimagasló üzemanyag-hatékonyság, fejlett technológia és élvonalbeli formatervezés: az új Focus ST mindezt egyben kínálja.

A Ford Petrányi bemutatja: Ford Edge

Modern és kifinomult. Az új Ford Edge a SUV termékcsaládunk büszkesége. Első ránézésre látszik, hogy nem akármilyen autóról van szó.

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.