Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Egy Ford meghálálja a törődést

Ford Petrányi Szerviz Program - 28 év tapasztalatával

Pihenjen szervizelés közben

Folyamatosan figyeljük, hogyan változnak ügyfeleink igényei. Általában nem szeretnek az emberek időt tölteni a kötelezően elvégzendő dolgokkal, mint például autónk szervizelése. Néha pedig jó lenne egy kicsit megállni és pihenni, akár a szervizeltetés alatti idő is alkalmas egy jó kávéra, süteményre vagy csak egy beszélgetésre.

Gondoskodás a vásárlás után is

Ahogy ügyfeleink részére is, számunkra is nagyon fontos, hogy autóink megbízhatóságáról azután is gondoskodjunk, miután értékesítettük őket. Ezért készítettünk mindenki számára átlátható szerviz programokat és olyan csomagokat, melyekkel egy Ford tulajdonos biztosan elégedett lesz.

Szerviz programok

Átlátható szerviz programok, melyekkel biztosan elégedett lesz

Ford Economy 5+

5 évesnél idősebb Ford autókra

Különleges kedvezmények illetik meg az 5 évesnél idősebb Ford autók tulajdonosait. Így biztos lehet benne, hogy autója jó kezekben van, és továbbra is nyugodtan számíthat majd rá. Mert fontosnak tartjuk, hogy az érték az is maradjon

Ford Petrányi Garancia

5 év garancia

Azért, hogy Ön nyugodt és megelégedett tulajdonos legyen, a Ford Petrányi 5 év garanciát biztosít minden új autó megvásárlásakor. Az 5 év garancia 2 év alapgaranciát és 3 év Ford Extra Garanciát tartalmaz.

Ford Petrányi Assistance

Országúti segélyszolgálat

A Ford Assistance számos előnnyel jár, amennyiben utazásai során műszaki probléma merülne fel. A Ford Assistance minden esetben gyors és szakszerű segélyszolgálatot biztosít Európa-szerte. Így bármikor nyugodtan útnak indulhat!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.