Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Elhozzuk a jövőt

A Ford teljes modellkínálatának villamosításával már aktívan dolgozik a holnap elektromos autóin. 2020 végéig 14 új hibrid és teljesen elektromos modellt dob piacra a különböző piacokon.

14 hibrid és elektromos autó

Legyen akár egy EcoBoost hibrid hajtású Puma, a háromféle hibrid erőforrással is választható Kuga, vagy a teljesen elektromos Mustang Mach-E - csak Önön múlik, melyik elektromos autót választja.

Elektromos technológiák

Melyik elektromos technológia felel meg leginkább Önnek?

Elektromos járművek

Az elektromos járműveket kizárólag az akkumulátor energiája hajtja. Többé nem kell a benzinkútra menni. Kevesebb mozgó alkatrész, mint a hagyományos járművekben, ami alacsonyabb karbantartási költségeket, adókedvezményeket, kibocsátási zónaelőnyöket jelent, és a megtakarítások listája ezzel még nem ért véget

Plug-In hibrid járművek

A plug-in hibrid járművek a hibrid technológia összes funkciója mellett külső áramforrásról is tölthetők. Nagyobb teljesítményű akkumulátorukkal 56 km-es utak is megtehetők. Hibrid módra váltva takarékoskodni lehet az akkumulátor üzemidejével, míg hosszabb utazásoknál benzin-, illetve dízelüzemre válthatunk.

Hibrid járművek

A hibrid járművekben egy belső égésű motor is található, de akkumulátoruk nagyobb, az elektromos motorjuk pedig erősebb. Ezzel jobban rásegítenek a hajtásra, és önálló motorként lehetővé teszik rövidebb utak megtételét alacsony sebességnél. A benzinmotornak köszönhetően pedig a hosszabb utak sem jelentenek akadályt.

Mild hibrid járművek

A mild hibrid járművekkel költséghatékony módon léphet be az elektromos forradalomba. Olyan járművezetők számára a legmegfelelőbb, akik gyakran utaznak rövidebb távon, különösen városok környékén és alacsonyabb átlagsebességgel. A Ford kínálatában a dízel és benzines mild hibrid hajtású járművek egyaránt megtalálhatók.

Egyszerű töltés

A Ford számos különböző módszert kínál annak biztosításásra, hogy a plug-in hibrid vagy teljesen elektromos járműve mindig feltöltött akkumulátorokkal várja. Az Ön által választott elektromos személyautó vagy haszongépjármű típusától függően számos töltési lehetőséget és megoldást tudunk ajánlani. Minden esetben arra törekedtünk, hogy plug-in hibridjét vagy elektromos járművét a lehető legegyszerűbben és legkönnyebben feltölthesse.

Videótár

Tudjon meg többet a Ford különböző elektromos technológiáiról

Mi a különbség a 4 típusú elektromos jármű között?

Az elektromos autók 4 típusát különböztetjük meg, melyek mindegyike másféle előnyökkel rendelkezik. Ha ismeri a különbségeket a Mild Hibrid, Hibrid, Plug-In Hibrid és a teljesen elektromos járművek között, sokkal könnyebb választhat az életstílusának legmegfelelőbb típust.

Hogyan töltheti elektromos járművét?

Az elektromos autókat többféle módon is fel lehet tölteni, az elektromos hálózatról éppúgy, mint fejlett öntöltő technológiával. A következő animáció bemutatja a leggyakoribb töltési megoldásokat, melyek ismeretében gondoskod róla, hogy autúja mindig útrakész állapotban várja.

Mekkora útra képesek a mai elektromos járművek?

Egy mai elektromos járművel akár több, mint 500 km-t is megtehet egyetlen töltéssel. A hibridek pedig kisebb távokat tesznek meg úgy, hogy csak az elektromos energiát használják; hosszabb távokon a hagyományos üzemmódra váltva utazás közben újratöltik az akkumulátort.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.