Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Otthoni töltés

A hibrid vagy elektromos járművek szükség esetén otthon is egyszerűen és hatékonyan feltölthetők. Csak csatlakoztassa járművét egy szabványos háztartási aljzathoz, és hagyja töltődni. Tudni kell, hogy az akkumulátor feltöltésének nem ez a leggyorsabb módja, hiszen a háztartási aljzatok csak korlátozott mennyiségű energiát képesek biztosítani.

Töltés nyilvános helyeken

Minden teljesen elektromos és plug-in hibrid járművünkhöz - típustól függően az alapcsomag részeként vagy kiegészítőként - szabványos töltőkábelt adunk. A kábel segítségével Európa több mint 100 000  (és egyre növekvő számú!) töltőpontjának bármelyikén kényelmesen feltöltheti Fordját - így biztos lehet benne, hogy autója nem marad energia nélkül.

Az akkumulátorok töltése

Az elektromos autóját többféle módon is feltöltheti: használhatja a jármű fejlett öntöltő technológiáját vagy rákapcsolhatja az otthoni elektromos hálózatra is. A következő animáció bemutatja a leggyakoribb töltési megoldásokat, melyek ismeretében gondoskodhat róla, hogy autója mindig útra kész állapotban várja.

Gyorsabb othoni és nyilvános töltés

A Ford elkötelezett az európai töltőhálózat iránt

Gyorsabb otthoni töltés

Gyorsabb otthoni töltés

Szeretné otthon is a lehető leggyorsabban feltölteni a teljesen elektromos vagy plug-in hibrid járművét? A Ford Wall-Box fali töltők segíthetnek ebben. Az eszköz telepítésben jártas szakértő partnerünk egy nagy teljesítményű töltőállomással szerelheti fel otthonát, ami a hagyományos csatlakozóaljzatnál jóval gyorsabb töltést tesz lehetővé, így tisztán elektromos vagy plug-in hibrid járműve rövidebb idő alatt lesz ismét útra kész.

Töltés nyilvános helyeken és célállomáson

Töltés nyilvános helyeken és célállomáson

Az IONITY kedvezményes áron kínál piacvezető töltési kapacitást a Ford elektromos autók vezetőinek.  2019 májusában az IONITY büszkén jelentette be 100. nagy teljesítményű töltőállomását Európában, mellyel ismét egy nagy lépést tett azon célkitűzés megvalósítása felé, hogy 2020 végére már mintegy 400 nagy teljesítményű töltőállomás álljon az európai autósok rendelkezésre.

IONITY

Legyőzni a távolságot

A elektromos-forradalomnak a járműtechnológia csak az egyik eleme. Egyúttal a hosszabb utazásokhoz szükséges infrastruktúra erősítésén is dolgozunk. Az IONITY kezdeményezés a Ford, a BMW Group, a Daimler és a Volkswagen Group (Audi és Porsche) vegyesvállalata. Az elektromos járművek hatótávolságának növelése és a töltési idő csökkentése céljából együtt építünk ki Európa-szerte nagy teljesítményű és megbízható gyorstöltő állomásokból álló hálózatot.

FordPass

Tartsa kézben elektromos vagy hibrid autóját

Ellenőrizze az akkumulátor állapotát

Ellenőrizze az akkumulátor állapotát

A FordPass mobilalkalmazással többé nem kell amiatt aggódnia, hogy vajon feltöltötte-e elektromos autóját. Egyszerűen nyissa meg az alkalmazást és ellenőrizze az akkumulátorok állapotát, valamint hogy a következő út előtt szükség van-e töltésre.

Közeli töltőállomások

Közeli töltőállomások

A Ford és a NewMotion együttműködés részeként Ön okostelefonja segítségével bármikor megtudhatja, hol vannak a legközelebbi nyilvános töltőpontok, hogyan juthat el oda, és milyen áron töltheti fel teljesen elektromos vagy plug-in hibrid autóját, áruszállítóját.

Útba eső töltőállomások

Útba eső töltőállomások

A NewMotionnal való együttműködés részeként Ön továbbá naprakész információkat kaphat az okostelefonja segítségével a tervezett útvonal mentén található nyilvános töltőpontokról is, így utazás közben anélkül is feltöltheti autóját, hogy a tervezett útszakaszról letérne

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.