Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Flottavásárló

Minden cégbíróságon bejegyzett vagy bejegyzés alatt álló gazdasági társaság, egyéni vállalkozás, sőt magánszemély is.

Egyedi flottavásárló

Kiemelt kedvezményeket kínálunk bizonyos egyesületi és kamarai tagoknak, vállalkozóknak, vállalkozásoknak.

Egyedi flottavásárló tagok

  • Személyszállító vállalkozó
  • Orvosi Kamarai tag - állatorvos, fogorvos is.
  • Gyógyszerész
  • Ügyvéd, Ügyész, Bíró, Jogász
  • Újságíró
  • Érvényes mozgáskorlátozott igazolvánnyal rendelkezők
  • Vadászkamara tag
  • Nagycsaládosok Országos Egyesülete
  • Könyvvizsgálók

Kiemelt flottavásárló

A kiemelt flottavásárló során a Ford és a vevő között úgynevezett Európára kiterjedő szerződés van érvényben.

Ügyfeleink között megtalálhatók a legnagyobb nemzetközi vállalatok és a pár autót üzemeltető kisebb vállalkozások is. Az ügyfélközpontúság, a rugalmasság, amellyel partnereink egyedi igényeit kezeljük, a szolgáltatások széles köre, a készleteink nagysága mind az ügyfeleink érdekeit szolgálják.

Rólunk és a márkáról

Ismerje meg a Ford Petrányit és a Ford márkát

Az Év Márkakereskedője 2014

A 2014. évi teljesítményünk alapján mi lettünk a 2014-es Év Ford Márkakereskedője. Értékesítés, szerviz, alkatrész teljesítmény és ügyfél elégedettségi mutatókat tekintve is elsők között értékeltek minket.

Többszörös Ford Elnöki Díj

Az elmúlt években akár alkatrész, akár szerviz, akár ügyfél elégedettség területen, magas színvonalon teljesítettünk, így a Ford Elnöki Díjakat sorozatosan sikerült elnyernünk.

Akik az ügyfeleinket várják

A hozzánk látogatókat olyan munkatársak szolgálják ki, akiknek a jelentős része már több, mint 10 éve dolgozik velünk Budapest egész területét lefedve, 3 márkakereskedésben.

Készleteink

Több mint 500 készleten lévő autóból választhatnak ügyfeleink, illetve az egyedi rendeléseket is a legnagyobb szakértelemmel teljesítjük. Fő üzletágaink közé tartozik az alkatrész kis- és nagykereskedelem is, melyben óriási előnyünkre szolgál, hogy több mint 10.000 féle és több mint 150.000 darabos készletünk van.

Szerviz és alkatrész

Márkaszervizeink minősített Ford szakembergárdával és a legmodernebb technikával felszereltek, Ford gépkocsik javításához szükséges összes célszerszámmal, és diagnosztikai műszerrel rendelkeznek. Karosszéria műhelyeink pedig jogosultak helyi kárfelvételre.

Finanszírozás

Minden flotta igényre optimális finanszírozási megoldást nyújtunk. Legyen szó személy- vagy haszonjárművekről, lízingről vagy flottakezelésről a Ford Credit és más bank partnereink termékei között mindig megtalálja az igényeinek megfelelő, versenyképes megoldást!

A Ford és a biztonság

Amikor Fordot vezet, biztos lehet benne, hogy a világ egyik legbiztonságosabb autóját vezeti! Az Euro NCAP Európa vezető független biztonsági szervezete. Az új Ford járművek rendszeresen 5 csillagos értékelést kapnak az Euro NCAP tesztjein, ami a lehető legmagasabb érték.

A Ford piacvezető technológiáinak és aktív biztonsági megoldásainak köszönhetően az 5-csillagos NCAP törésteszt minősítésen túl egyedülálló módon 7 Euro NCAP Advanced díjat is szerzett. A Ford technológiái mindenkinél több Euro NCAP Advanced díjat nyertek, melyek a következők: Alacsony sebességen működő biztonsági rendszer, Vezető figyelmeztető rendszer, Ford MyKey, Ford SYNC® vészhelyzeti asszisztenssel, Vészhelyzeti asszisztens, Követési távolság jelző, Sávtartó asszisztens, Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer

A Ford elkötelezett az innovatív technológiák fejlesztése iránt

A Ford elkötelezett az innovatív technológiák fejlesztése iránt, melyek a flottapark üzemeltetését egyszerűbbé és biztonságosabbá teszik, ügyfeleink számára költségmegtakarítást jelenthetnek, a felhasználóknak pedig kiemelkedő vezetési élményt és magas szintű komfortot kínálnak.

Innováció a Ford vérében: Az innováció a Ford vérében van. Fejlesztéseikkel folyamatosan a megvalósíthatóság és a technológia határait feszegetik. Minden általuk gyártott autót hasznos kiegészítőkkel szerelnek fel.

Innovatív megoldások: Vezetőközpontú tervezés és innovatív technológiák jellemzik járműveiket. Ezt bizonyítják a vezetési élményt, teljesítményt, biztonságot segítő látványos megoldásaik.

Élvezetes utazás: Ön mindig biztos lehet abban, hogy amikor egy Ford volánjánál ül, egy egész sor modern technológia dolgozik azért, hogy élvezetesebb legyen az utazás az Ön és utasai számára.

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.