Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Ford E-Transit

Üzlet tele energiával

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Károsanyag-kibocsátás nélkül

Az E-Transit fenntartási költségei a dízelüzemű járművekhez képest akár 40%-kal is alacsonyabbak lehetnek. Mivel a jármű teljesen elektromos hajtású és semmilyen károsanyagot nem bocsát ki, ezért az alacsony kibocsátást előíró zónákban is üzemeltethető.

Csendes teljesítmény

Az E-Transit szinte teljesen zajmentes elektromos motorjának köszönhetően bárhol és bármikor csendben dolgozhat. Dolgozhat egész éjjel, szállíthat kora reggel - az elektromos Transittal minimálisra csökkentheti a helyi zajszennyezést.

100% elektromosság

0% kompromisszum

Az E-Transit a Ford rohamosan bővülő elektromos járműcsaládjának legújabb tagja, mely új korszakot nyit a Transitok történetében. Ez a 400 V-os, 67 kWh kapacitású akkumulátorral szerelt különleges elektromos áruszállító egyetlen töltéssel akár 350 km-t is képes megtenni. A fedélzeti Pro Power rendszer szabványos, 230 V-os és 2,3 kW teljesítményű csatlakozóiról pedig még az elektromos gépeket, szerszámokat is működtetheti. Bármilyen áruszállítóra is van szüksége, az E-Transitok gazdag modellválasztékában biztosan talál olyan járművet, amely új energiákkal tölti fel a vállalkozását.

Kényelem & teljesítmény

Új korszakot nyit a Transitok történetében

Teljesítmény kompromisszumok nélkül

A maximális helykihasználás érdekében a jármű nagy teljesítményű akkumulátorai az átgondoltan megtervezett karosszéria alatt helyezkednek el.  Az elektromos Transit háromféle hosszal és kétféle tetőmagassággal választható. Raktere 9,5 és 15,1 köbméter között változhat, ahol akár 1616 kg rakományt is szállíthat. Az extraként rendelhető, automatikus oldalsó rakodóajtók és a teljes magasságú, beépített világítással ellátott hátsó ajtók megkönnyítik a rakományhoz való hozzáférést.

Ford SYNC 4

A Ford SYNC 4 egy felhőalapú kommunikációs és szórakoztató rendszer. A felhőalapú kapcsolat segítségével a SYNC 4 fejlett útvonaltervezést és beszédhang-felismerést biztosít, a vezeték nélküli frissítések pedig gondoskodnak róla, hogy az E-Transit kezelőfelülete mindig naprakész legyen. Az okostelefonok vezeték nélküli integrációja, a jármű töltésének kezelése, a megújult 12"-os érintőképernyő és még számos intelligens funkció teszi a SYNC 4 rendszert jóformán nélkülözhetetlenné.

Fedélzeti Pro Power rendszer

Az E-Transit nagy kapacitású akkumulátoraival áramot biztosíthat elektromos gépei és szerszámai számára. Az extraként rendelhető fedélzeti Pro Power rendszer generátor nélkül is 2,3 kW teljesítményre képes, így a szabványos, 230 V-os csatlakozóaljzathoz gond nélkül csatlakoztathat fúrót, fűrészt, laptopot vagy bármilyen más elektromos eszközt.

Ford Telematics

A Ford Telematics szolgáltatások segítséget nyújthatnak a nagyobb járműparkok hatékonyabb üzemeltetésében, a kihasználtság javításában és az állásidők csökkentésében. A Ford Telematics adataira támaszkodva pontos képet kaphat a flotta mindennapi működéséről, a járművek műszaki állapotáról. (Magyarországon jelenleg nem elérhető.)

Töltési lehetőségek

Számos megoldás közül választhat

Töltés a telephelyen

Igény szerint olyan hardvereket és szoftvereket bocsátunk a rendelkezésére, melyek segítségével a munkanap végén egyszerűen feltöltheti elektromos járműveit. Vállalkozása telephelyén kiépíthetünk egy elektromos töltőpontot, ahol az E-Transitot alig több mint 8 óra alatt teljesen feltöltheti.

Töltés nyilvános helyen

Bárhová is szólítja munkája, az E-Transit töltése nem okozhat nehézséget. Gyorsan növekvő FordPass töltőhálózatunkban 2021-re Európa-szerte már több mint 150 000 nyilvános töltőállomás lesz elérhető. Ezen felül több mint 400 helyszínen veheti igénybe az  IONITY hálózat nagy teljesítményű töltőállomásainak töltőpontjait.

Töltés otthon

Az E-Transit az otthoni töltőpontról éppolyan egyszerűen feltölthető, mint egy okostelefon. A elektromos hálózatra csatlakoztatva egyszerűen gondoskodhat róla, hogy a jármű minden alkalommal menetkész állapotban várja az indulást. A kényelmesebb és gyorsabb töltés érdekében otthonában is telepíthet egy nagyteljesítményű Ford Wall Box töltőpontot.

Eletromos meghajtás előnyei

Alacsonyabb üzemeltetési és karbantartási költségek

Alacsonyabb üzemeletetési költség

Az üzemeltetés részét képező szervizköltségek akár 40%-kal alacsonyabbak is lehetnek, ugyanis a kevesebb mozgó alkatrész miatt az elektromos járművek karbantartása három év alatt jellemzően kevesebbe kerül, mint a dízelüzemű járműveké. Ezzel csökkentheti járművei állásidejét és hatékonyabbá teheti vállalkozását.

Alacsonyabb karbantartási költség

Az üzemeltetés részét képező szervizköltségek akár 40%-kal alacsonyabbak is lehetnek, ugyanis a kevesebb mozgó alkatrész miatt az elektromos járművek karbantartása három év alatt jellemzően kevesebbe kerül, mint a dízelüzemű járműveké. Ezzel csökkentheti járművei állásidejét és hatékonyabbá teheti vállalkozását.

Ford E-Transit hírek

Hírek, bemutatók a Ford E-Transit modellről

A Ford E-Transit megjelenik az európai utakon

  • Dátum: 2021 szept. 14
  • Bemutató

A legnagyobb európai flottáknál kezdetét veszi a tisztán elektromos hajtású E-Transit közúti próbája, mielőtt az autó 2022 tavaszán kereskedelmi forgalomba kerül.

Black Friday, vagy zöld szombat?

  • Dátum: 2020 dec. 9
  • Érdekes

Az Egyesült Királyságban és Németországban a legtöbb vásárló előnyben részesítené az olyan online kereskedéseket, amelyek elektromos hajtású járművel szállítják ki az árut.

Bemutatkozik az új Ford E-Transit a jövő vállalkozásainak

  • Dátum: 2020 nov. 17
  • Bemutató

A Ford bemutatja az új E-Transit modellt, amely tisztán elektromos hajtásával, szoftveres megoldásaival, szolgáltatásaival még hatékonyabb munkavégzést kínál a fuvarozóknak.

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.